maanantai 30. marraskuuta 2009

BLA BLA BLA

Mä en keksi mitään mistä mä kirjoittaisi. Oon just käynyt läpi mun meilin. Täynnä jotain tyhmiä Facebook ilmoituksia -.- Ja siellä seassa oli sitten tärkeitä meilejä eli ne piti yks kerrallaan klikata roskakoriin. Ihanaa. Voin tässä samalla myös kertoa teille joilla on mun vanha meili, että en käytä enään Bubbel fish e-meiliä (HAHA MIKÄ NIMI!!!) vaan käytän ainoastaan ron-ya@windowslive.com ! Se toimii myös mun msn. Silloin harvoina päivinä jolloin mä msn:ää käytän. Kiitokset Facebookille.. Well well .. Kohta meen koisii. Ensin facebookkaan vähän. Haha oon addikti.

En jaksa enään kirjoittaa. MOro

Klo: Salkkari time

Moromoro, tulin just kaupungilta reetan kanssa. Istuttiin kahvilla ja sellasta kivaa :)



Nyt salkkarit ! ! ! wiho. Hilight of the day :P

Tänään näytän tältä


Takki: Esprit
Paita: Stockmann
Farkut: GT
Boots: Skopunkten
Tänään on ihan paskapäivä. Näytän hirveeltä ja missasin ratikan 2 kertaa. Kuka voi olla niin epäonnistunut että missaa ratikan 2 kertaa?! 2 kerta.. Omg.

sunnuntai 29. marraskuuta 2009

OMG OMG OMG OMG OMG !!!!!!!



Tänään on Big Brother FINAALI !
Kuka voittaa ?

pikkujoulu

Moimoi, tänään on kai virallinen pikkujoulu päivä ? En tiedä mutta taitaa olla.. No me kuitenkin sitä tänään vähän juhlittiin? Me siivottiin KOKO kämppä aamulla tehtiin siitä tosi kodikas :) Sitten syötiin hyvää ruokaa ja juotiin glögiä. Ohoh, rakastan joulu aikaa ! =)


Löysin rusetin laatikosta kun siivosin,sopii mulle nyt täydellisesti.




Kuva otettu just kun tulin kotiin iskän studiolta !

MITÄ VÄLIÄ??

Oon varmaan saanu miljoona eri kommenttia "kiva tissiheru" tai "lol mikä tissiheru" tai "haluuks huomioo noilla tisseillä?" Voitteko kertoa mitä väliä sillä on jos pari kuvaa on otettu kulmasta jossa tissit näkyy enemmän kuin tavallisesti? Mulla on kuitenkin paita päällä?


lopettakaa toi valittaminen ! Lukekaa vaikka mielummin sitä tekstiä mitä mä kirjotan, ja älkää istuko siinä tuijottamassa mun tissejä. Kiitos !

Goodnight !

Mentiin leffan jälkeen vielä kaupungille kattoo kamujaaaa ! Ja sieltä mentiin concun treenikämppään jumppailee ja katto ku ihmiset hillu siellä puoli alastin. ne oli tullu saunasta.
Tässä vähän kuvia meistä mun huoneesta;) !
Maya takana..Lulu&minä


where is maya..?


Now i'm going to bed=)

lauantai 28. marraskuuta 2009

Lauantai!

Tänään oon ollut koko päivän kaupungilla. Kävin leffassa(Couples retreat) ja ostin pari halpaa leffaa myös ! Nyt istun kotona Mayan & Lotan kanssa ! Tilattiin pizza ja syödään suklaata. Ahnam:)


Nyt katotaan Tuhkimotarinaa sen jälkeen varmaan takasin kaupungille näkee kavereita :) Soitelkaaa meille jos teillä on jotain kivaa ohjelmaa meille ;)

perjantai 27. marraskuuta 2009

Mistä pidätte enemmän?


Suoristetuista vai kiharretuista ?



Mitä tänään tekisi..?

...Leffailta veljen kanssa?


...Laittautua ja lähetä kavereiden kanssa kaupungille katsastamaan menoja:)?


En osaa päättää. Molemmat on kivoja vaihtoehtoja:)

Kengät istuvat täydellisesti =)

Oooh, mä rakastan mun uusia kenkiä ! Ne on aika korkeat, mutta 2cm platoo pelastaa sen asian.
Muuten ne on tosi mukavat, ja en voi odottaa kesään/kevääseen kun niitä voi alkaa käyttää.
Tässä kuvia!

Paljon hienommat irl. :)


TYYTYVÄINEN :) .

MUN KENGÄT ON TÄÄLLÄÄ!!

Mun kengät joita oon odottanut, on vihdoin täällä! Pitkän odotuksen jälkeen..(2päivää)




Hain paketin just postista. Happyhappyhappy. Nyt pitää kokeilla sopiiko ne ;)!

torstai 26. marraskuuta 2009

Perfect.

HELLO! Kävin tänään IKEAssa. Ostin yöpöydän mitä me ei saatu kasattua koska meillä ei ole ruuvimeisseliä. Haha ! Eikö kaikilla pitäisi olla ruuvimeisseli kotonaan?! Ja sitten ostin pari lämpökynttiälä jalkaa..

Just nyt tunnen itseni uudeksi ihmiseksi. Olen käynyt suihkussa, ja laittanut uuden kerroksen itseruskettavaa. Istun mun uudessa pyyhkessä (jonka ostin myös IKEAsta btw) ja odotan että itseruskettava kuivuu niin voin laittaa mun pehmeän pyjaman päälle. (lue: vanha t-paita, hehe)


Sen jälkeen menen nukkumaan :)
ÖITÄ !






tititiititittiitititt

Oon ollut kotona tänään koko päivän, oon pelannut Simsiä. Just nyt 5tuntia putkeen. En oo edes ehtinyt syödä mitään tai käydä vessassa. Haha neeeeeerd. :P Varoitan teitä, Sims on vaarallinen peli. Siihen jää liian koukkuun. Älkää ostako sitä :S ikinääää!
Huomenna palaan todellisuuteen. Meen kouluun ja blogiin tulee parempia postauksia :) hejdåå

tiistai 24. marraskuuta 2009

Internet shopping !

Oon klikannut 2 paria kotiin Nellyn "Secret salesta" ne makso vaan alle 20 e / pari ! Luulen että käytän niitä ahkerasti varsinkin kesällä..

Niitten pitäisi tulla 2-6 työpäivän aikana, toivottavasti ne ovat sopivat ;)
Ah Sims on paras peli ! Just loveeeeeee it ! Uudessa simsissä voi käydä matkoilla. Kiinassa&Ranskassa&Egyptissä. Mahtavaa !!!!!!! wiho. Mutta nyt takaisin todellisuuteen:
Pitää tehdä koulutehtäviä jotta voin oikeassakin elämässä elää sims elämää:p eli rakentaa unelmien taloja, matkustella ja ostaa mitä tahansa..blabla MORO

Next up: The Sims 3 - Maailmanmatkaaja

Ehe, en jaksannut tehdä läksyjä joten vietän päivän tietokoneen edessä ! Aion pelata uutta Simsiä ;)
Olkaa kateellisia, mä ainakin oisin jos mulla ei ois uusinta simsiä :o ha ha ha

i h8 school !

Aamulla kun heräsin en tiennyt mitä tehdä ! Olin niin väsynyt ja ulkona oli niin pimeetä. Tää on todella raskasta aikaa mulle -.- No vedin kuitenkin verkkarit,pehmeän paidan ja uggsit päälle. Tuntui kuin olisin kävellyt pyjamssa koko päivän koulussa:p
Tänään en aio tehdä mitään muuta kun läksyjä (mitä muutakaan?) ja sitten aion NUKKUA !!
Mutta, ensin näytän miltä näytin tänään ;)

Lattialla näkyy vähän mun Friis & Company laukkua ;)

maanantai 23. marraskuuta 2009

Slumdog millionaire & Karkkia

Tänään oon nukkunut suurimman osan päivästäni :p Menin heti nukkumaan kun olin saanut ulkoasun valmiiksi ! Sen jälkeen menin reetalle, käytiin ostaa ihan sikana karkkia ja limua ja sitten katottiin slumdog millionairea. Se on aina yhtä hyvä ;)


Oon huomnnut että olen vain käyttänyt vanhoja webbi kuvia nyt viime päivinä. Eww.. En tykkää! Joten lupaan tehdä enemmän postaukisa ja parempia sellaisia ;) Aloitan huomenna, nyt aion nukkua ! PS, kiitos teidän kivoista kommenteista=)!

Tilapäínen ulkoasu

Mua sattuu niskaan joten en voi jatkaa tän ulkoasun tekemistä :D hehe.. mutta tää on siis vain tilapäinen !!!

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

MC DONALD'S <3


Halusin vain kertoa teille kuinka paljon rakastan McDonaldsin ruokaa. Sitä ei voi sanoilla kuvailla. Tiedän olen paksu mutta se on niin sen arvoista haha !
Tänään olen siis istunut MCissa Mayan & Lotan kanssa ;)

yadidaaaaaa

Oon niin väsynyt !!! Eilen oltiin Kutinilla, vietettiin tyttöjen iltaa. Meillä oli valkoviiniä, kynttilöitä ja musiikkia. Tunnelma katossa:p Sen jälkeen otettiin yödösa Mandylle. Aikomus oli että olisimme olleet siellä noin tunnin mutta se venyi niin paljon että me ei ehditty vikaan yödösään ! Joten me jonotettiin Erottajalla taxia 30 min -.- ! Anyway, mulla oli kuitenkin kiva ilta :)
Ei oo mitään kuvia koska kamera oli kotona koko illan. Parempia postauksia myöhemmin. Lupaan.

lauantai 21. marraskuuta 2009

hedariiii



En jaksa kirjoittaa mitään. Nukutut tunnit: ½h.
Mut kiva ilta. See you later.

perjantai 20. marraskuuta 2009

Goodbye ;( !

Nyt oon hyvästellyt kaikki iiiiiiiiiiiiiiihanat pikkuset. Tänään oli vika päivä tarhassa:( Jiiiizus mulla tulee niitä ikävä ! En näe niitä varmaan enään koskaan. Ever never ever never.
Maanantaina takaisin kouluun.

Twilight New Moon

Kävin kattomassa New Moonin eilen yöllä ! Se oli ihan hyvä.. Nauroin todella paljon ja myös itkin.. hihih Käykää katsomassa!!;) (

Ja joku kysyi vielä että luulenko olevani joku julkkis koska en halua kertoa missä liikun ? Ja vastaus on en luule ! Minusta se on vain todella inhottavaa kirjoittaa internettiin missä liikun kello 2 yöllä.. Ei voi ikinä tietää kuka lukee! Sama asia on että kirjottaisin mun osoitteen tänne. Se ei tunnu niin mukavalta, toivottavasti tajuatte sen.

torstai 19. marraskuuta 2009

Lähdössä

Nyt oon laittautunut valmiiksi ja kohta hyppään bussiin ;) Tästä tulee toivottavasti kiva ilta, saa vain nähdä miten koti matka sujuu haha! Mitä teen en voi kertoa koska mulla on noin 100 lukijaa päivässä joten tuntuu vähän inhottavalta kertoa missä liikun keskellä yötä! :S Mutta kerron ja bloggaan tietenkin huomenna töiden jälkeen ! ;)



-Paita: Ralph Lauren
-Farkut: Gina Tricolina (hehe)
-Laukku: Friis & Company
-Korvikset: Kappahl

Päänsärky

Tulin töistä kotiin hirveellä päänsäryllä ! Nyt aion ottaa buranan sitten aion nukkua pitkät päiväunet. ah ihanaa. Mun pitää olla virkeänä yötä varten, koska silloin tapahtuu jotain tosi
jännää ! Hehehehe




Minä juuri nyt... VÄSYNYT !

Ceeyou later ;) !

keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Keskiviikko !

Hej kaikki=)! Miten teillä menee? Mulla menee hienosti! Tänään menin töiden jälkeen Mayan kanssa kaupungille, tavattiin Lotta ja parí muuta. (Nähtiin myös Anni&Fanni jotka asuu Foorumissa) Sen jälkeen menin kotiin ja Anna tuli tänne. Juotiin cocista ja katottiin leffaa. Leffab nimi oli kolmetoista. Se oli ihan ok. Oon nähny sen muutaman kerran aiemmin joten tiesin miten se päättyy jne. Nyt höpötän jotain mitä mua ei edes kiinnostia HAHA ! Anyway.. Tiedän että haluatte nähdä kuvia;) Joten tässä niitä tulee.




Annalla ja mulla on samanlaiset takit paitsi sillä on PEAK (She's ritch, she's ritch..) Haha inside vitsi ;)))!

tiistai 17. marraskuuta 2009

SANOKAA MOI MUN UUSILLE KYNSILLE !


Depend, Kicks 8,90 e ! Ostin tällä kertaa kynnet missä on pyöreä pää. Luulen että ensi kerralla laitan taas geelikynnet=) ! Irtokynnet kestää vaan noin 3 päivää ;/

<3 my new phone



Jeejeejee sain uuden kännykän ! LOVE IT. Se on käytetty kännykkä, joten siinä oli joitain vanhoja numeroita. Arvatkaa kenen ? haha mm.


Aion kyllä poistaa numerot. Ihan kun mä ikinä tarvitsisin Teuvo Lomanin tai Peter Franzenin numeroita?! ;)

happyhappyhappyhappy

Arvatkaa kenellä on liput Twilight New Moon ensi-iltaan?

VASTAUS:

MEILLÄ !!!! wiho ;)

Dresses

Tulin just kotiin töistä. Mua melkeen itkettää, vaan 3 päivää jäljellä mun pienten lapsosten kanssa:( ! Voi eii.. Tän viikon jälkeen istun taas koulun penkillä. NOOO ! Hyihyihyi. Koulua, 24/7 pimeätä ulkona,stressaantuneita ihmisiä.. En tiedä mitä tekisin. Vaivun masennukseen =( gahh. No yritän tästä lähtien bloggailla hauskoista asioista jotta pääsisin itsekin pois todellisuudesta. Mistä alottaisin? =) Jospa siitä että kun palaan kouluun aletaan järjestämään vuoden Talvi-tanssiaisia ! Niitä on aina yhtä hauska järjestää. Ja sinne pitää löytää mekko, se on vielä hauskempaa:)!
En tiedä millaisen haluaisin..


.. niitä on niin monia :)