sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Sliten och trött

Vintern räcker helt för länge. Tiden går helt för långsamt. Jag hatar allting just nu -.- Jag vill bara bli brun igen, inte gå till skolan och world peace.


eilen

en ole ehtinyt bloggailla mitään eilisen jälkeen. Olen ollut niin kiireinen katsellessani telkkaria. Mutta tässä kaksi kuvaa eilisestä päivästä. Illalla olin annalla, jäin sinne yöksi katottiin leffaa joka kertoi läskistä, elokuvan nimi oli Phat girls. Olen hyvin kiitollinen etten ole lihava. *Thank you lord*
Maya

Kapinalliset (haha)

lauantai 30. tammikuuta 2010

Lauantai-ilta


Klikatkaa kuvaa isommaksi.

HAHA ! En tiennyt että pystyi tilaamaan kebabia netistä ! Nyt me istutaan annan luona odottamassa keltasta autoa jossa on turkki joka tuo meille kebabit (L)

Hahah ! !


Otin kuvan venniltä, mun oli vaan pakko saada se tänne, NIIN HAUSKA :D:D:D:D

S U M M E R , HURRY UP !

My sister's keeper

Katoin varmaan maailman surullisimman elokuvan, itkin KOKO leffan ajan. En liiottele! Tunnen itseni tyhmäks ku oon istunu 2 tuntii itkemässä!
Elokuva kertoo perheestä, josta yksi lapsi sairastaa leukemiaa. Thank god etten lukenut kirjaa. Kirjat on 100 kertaa enemmän koskettavimpia, mut miten MIKÄÄN voi olla koskettavampaa kun tämä elokuva?! Remember waterproof mascara if ur gonna watch this movie...

perjantai 29. tammikuuta 2010

Friday Night :)

Olen majoittautunut sänkyyni leffojen ja ruoan kanssa. Haha ! Tämä on todella outo tapa minulle viettää perjantai iltaa.... Anyway, pitäkää hauska perjantai-ilta !

Madagascar show

BRrrrrrrrrrrrrr. Ulkona on kylmä ! Tulin juuri kotiin Madagascar Charity dance showsta. Tanssiesitys jossa kerättiin rahaa köyhille lapsille madagascarilla. Järjestänä puhe oli todella koskettava ja tanssi esitykset olivat hienoja !

Siellä esiintyi myös paljon kavereitani, mulla kun ei ole kameraa en saanut hyviä kuvia paitsi joitan mitä otin mun veljen kameralla.

Tässä kuvassa näkyy Hanna, Maya, Venni , Pia, Silva, Kutin. Silvalla on muuten synttärit tänään ONNEKSI OLKOON :)

shooz


Löysin nämä kengät alennuksesta, 34,90e. Ei ihan sellaisia mitä etsin, mutta ihan OK..

torstai 28. tammikuuta 2010

COSMO TV



Voit katsoa klipin täältä. hahah ! Maya kuulostaa eestiläiseltä ja mä kuulostan pahimman luokan pissikseltä joka jauhaa purkkaa ku joku hevonen:D:D Enjoy......

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Hahah

Sain kommentin miten hoidan hiukisani koska ne ovat niin hienot. Ja ajattelin vastata siihen nyt samantien :) (Du som frågade, jag hoppas att du förstår även om jag svarar på din fråga på finska!)

Olen todella taitava muokkaamaan kuvia!


Noniin tässä on tuotteet mitä käytän päivittäin ! En käytä suoristinta joka päivä. Se rasittaa hiuksia TODELLA paljon !

Step 1 Eli ensiksi pesen hiukset shampoolla. (surprise..) Sitten kuivaan hiukset pyyhekuiviksi ja lisään hoitoainetta jonka annan olla hiuksissa noin 3 min. Ettei hiuksista lähde kaikki kiilto, niin kuivatessa hiuksia kuivaksi EI saa hinkata pyyheellä pää pohjaa jne. Tiedätte varmaan mitä tarkoitan? Siis ei saa laittaa pyyhettä päähän ja siitä alkaa ravistella kuin viimestä päivää. SE pilaa hiuksien luonnollisen kiilon. Jotta hiukseet pysyisi kiiltävinä pitää painella pyyhkeellä varovaisesti. Jos käyttää fööniä muistakaa LÄMPÖSUOJA !

Step 2 Kun hiukset ovat kuivat lisään hiuksiin ensiksi lämpösuojan, sen jälkeen harjaan ja suoristan. Kun olen suoristanut, suihkutan vähän jotain ainetta mikä antaa kiiltoa. (bullshit, minusta se näyttää samalta koko ajan!)

TÄSSÄ OLKAA HYVÄ, nyt tiedätte miten hoidan hiuksiani. Olen oppinut miten-pestään-hiukset-tekniikan mallikoulusta, tai "mallikoulusta", kävin kauan sitten kurssin missä opeteltiin kaikkea turhaa mikä kummiskin ei ole turhaa.

ADIOS.

The Box


Tulin vähän aikaan sitten kotiin, kävin leffassa Annan kanssa, katsomassa The Box :ia. SE OLI HULLU ! Siis leffa oli aika hunosti tehty mutta sen tarina oli hullu :S Saan kylmiä väreitä kun ajattelen elokuvaa. Voin sanoa että leffan aikana huusin V*TTU 2 kertaa (kovaa!) ja itkin myös vähän. Kannattaa katsoa!

blalbla


Kokeilen vähän erinlaisia toimintoja paint shop prolla....... coool

Keskiviikko

Helloo ! Lainasin veljen kameraa tänään joten tässä kaksi kuvaa. Haha, en ole käyttänyt kameraa niin pitkään aikaan, joten olen unohtanut miten poseerata.. Otin 20 kuvaa ja mikään niistä ei ollut hyvän näköinen. Joten TÄSSÄ, vihainen minä ja Lady Gaga + Geisha joka kohta asuu vatsassani ja sen jälkeen reideilläni ;)



John Mayer







tiistai 26. tammikuuta 2010

thumbs up!


Olen tehnyt läksyt, siivonnut makuuhuoneeni, treenannut & venytellyt (venyttely on tärkeää!), ja käynyt tunnin pituisessa suihkussa ! Feelin good..... :)

Ja älkää välittäkö mun asusta, nukun vain siinä haha. My beloved Jimi Hendrix t-shiirt!

TREENIT

Tulin äsken kotiin treeneistä. Ekat kovat treenit todella pitkään aikaan! Käytiin Les Millsin Body Combatissa. Se oli niin hauskaa ! Haha, tuntui että olisi jossain leffassa hakkaamassa isoa roistoa maahan, kunnes katoin peiliin ja huomasin että se oli vaan mä 20 muiden naisten joukossa hakkaamassa ilmaa.. Hmm :D

Tässä klippi niille jotka eivät tiedä mistä treenistä on kyse:


Suosittelen tätä treeniä kaikille jotka ei jaksa istua kuntopyörän/juoksumaton päällä tunnin !

maanantai 25. tammikuuta 2010

PICTURE OF THE DAY


Minä & Venni @ Pyrkkä 23.1

Vastaan kommenttiin !

Anonyymi kirjoitti...
hei pakko kysyy et onks sul joku tietty ruokavalio mitä noudatat tai jotaki ja monesti käyt salis ja teetkö muuta? sori tää kysely mut oot must tosi hyväs kunnos :)

Vastaus: Ei ole mitään tiettyä ruokavaliota. Mutta syön todella huonosti ! Jonain päivinä unohdan syödä ruokaa joten vedän nälkään jotain pientä purtavaa. En myöskään syö lihaa, tai en pysty syömään lihaa joka näyttää lihalta. Eli joltain eläimeltä, tai eläimen osalta. Se ällöttää minua niin paljon! Voin vain syödä esim. nugetteja,hamppareita,lihapullia(LÄÄÄSKIII..hahah)
Mutta kiitos siitä että olen mielestäsi hyvässä kunnossa:)! Ja käyn vain salilla pari kertaa viikossa..

Meinasi tulla oksennus kun googlasin kuvan lihasta.. Miten joku voi himoita paksua ällöttävää lihaa?!

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Crazy..........!


Alessandra Ambrosio & Brüno






EILEN


Löysin facebookista kuvan joka otettiin eilen kun oltiin tyttöjen kanssa pulkkamäessä :D ! Mulla on muuten eilisesti ISO mustelma perseessä. haha

Lista

Tein listan asioista mitä tarvitsen ostaa:

Kameran ! Pienen digikameran jota voin ottaa mukaan viikonloppuisin !
Kännykän. Mun tämänhetkinen kännykkä kusee.
Vaatteita.
Kampaaja ajan. Ja voin suositella maailman parasta kampaajaa. Kaisaniemen Sirpa Mansner, pyytäkää kampaajaa jonka nimi on Greta. SHE'S THE BEST ! ! ! Minä tai Maya (joka myös käy hänen luonaan) emme ole ikinä pettyneet tulokseen. Greta leikka juuri niin kuin pyydetään ja vielä paremmin.

Off to church !



Nyt lähden kirkkoon. Päälläni on korkeavyötäröinen hame,sukkixetttt ja musta body.
Hyvää sunnuntaita =)

lauantai 23. tammikuuta 2010

omgomgomg


lähen fijille ensi viikolla!!!!!!!!!!!!!!!

perjantai 22. tammikuuta 2010

F.R.I.E.N.D.S




torstai 21. tammikuuta 2010

Speaking of Sienna Miller.. This is the cut I want.


Yritän saada Mamman maksamaan mulle kampaajan kohtapuolin! Koska mua pitää sääliä niin paljon leikkauksen vuoksi. Moahahaa. Mutta tällaiset hiukset haluan! Vaaleat ja aika lyhyet.

SIENNA MILLER








John Mayer - Battle Studies

Latasin syksyllä pari John Mayerin biisiä ja rakastuin ! Joten tänään latasin koko albumin. En voi lopettaa niiden kuuntelemisen!

Tervetuloa osastolle!

Ei ei ei ei ! Kävin lääkärissä tänään.Luulin että se olisi ollut ihan tavallinen lääkärin tarkastus. Istuin sängylle, lääkäri katsoi polveani, sen jälkeen varpaitani. Ja huomasi että minut pitää leikata. Uudestaan. Tämä on kuulemma pienempi toimenpide kuin viime kerralla, mutta miten voin uskoa? Viime leikkauksesta piti toipua kahdessa viikossa mutta siinä kestikin kokonaiset puoli vuotta + sain vamman jalkaan. Joten nyt joudun leikkaukseen korjauttamaan sen vamman! paska

minä syksy 08. eww

tiistai 19. tammikuuta 2010

maanantai 18. tammikuuta 2010

Ok. denna blogg är svensk från och med nu !!!!!!!!

har fått nog med alla jävliga kommentarer jag får av finska läsarna, ok, det är ett par snälla tydligen, men de mesta är bara avundsjuka finska assholes, som har inget annat för sig än att sitta och säga att jag är t.ex. en hora.......... hmmmmmmmm. Dom vet inte tydligen ens vad hora betyder isåfall. Domhär finska ungdomarna har något som fattas¨, och det är ett gott beteende. herregud. Jag bryr mej inte om mina nuvarande 100 läsaren försvinner. Har annars också tänkt på att lägga ner bloggen. Fyfan vad tråkig den är..! jag har snart bloggat i 3 år och aldrig har den blivit lika tråkig som nu (tips: ge mej en kamera)

Imorgon ska jag gå och köpa en laddare till min kära samsung mobil, och kanske hinna till en pilates timme. Skola i 8 timmar är ändo före allt detta. Aijo. Man börjar dela ut sommarjobb imrogon också...

Iväg på träning

Först ska vi träna processionen inför söndagens ungdomsgudstjänst. Sen ska jag iväg på body combat träning. Det blir min första gång ! skulle hellre vilja stanna bara ppå gymmets sida men lotta vill pröva på timmar också, så då följer jag väl med. Inte kul att träna ensam :p ¨

Oh, köpte idag också lyxig shampo, hahah ! och har skrivit med STORA bokstäver: RONJAS ! ANVÄND INTE!!!! vill inte att hela familjen går omkring och använder min personliga shampo som jag har köpt med mina pengar. Adjööööö

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Sundays

Tänään kävin treenaamassa, oli ihanaa. Oon myös googlannut miten Victorias Secret angelsit pitää itsesnsä niin hyvässä kunnossa. Esim, Miranda Kerr juoksee 5km joka päivä, syö 5 pientä ateriaa päivässä enimmäkseen kasviksia ja heldelmiä. Heidän ruoassaan on myös paljon proteiinia pitääkseen lihaskuntonsa hyvänä. Nehän on aika lihaksikkaita jos katsoo tarkkaan !

Nyt aion tehdä vähän läksyjä ja sen jälkeen majottaudun telkkarin eteen! Tulee vanha suosikkini, jota rakastin kun olin nuorempi ! Olen nähnyt sen varmaa 20 kertaa. Johtuukohan se siitä että Leonardo Dicaprio on pääosassa..? hehe SUB 21.00

Bad mood

I'm on a really bad mood right now.
Spring 09

lauantai 16. tammikuuta 2010

Look-a-like !


HITTADE EN GRYM LOOK-A-LIKE PÅ MARIA!!!!



OMG