sunnuntai 28. helmikuuta 2010

iPod


Lataan iPodiani täyteen ihanaa musiikkia ensi viikkoa varten. Mitä muutakaan tekemistä mulla olisi kun makaan kotona/sairaalassa.

See this site !

Jos haluat kännykästäsi vähän persoonallisemman käy katsomassa mobile9.com.
Tosi hauskaa, mulla on itse taustakuvana Robert Pattinson ja soittoäänenä So far so great (Sonnys Chance Disneychanellillä) haha! Latasin myös pari Michael Jacksonin biisiä, mutta mulla on niin paljon kunnioitusta että en voisi pitää hänen biisejään soittoäänenä:P

Vastaan kommentteihin !

Anonyymi kirjoitti...
hei voisitko sä ottaa tosta puhelimesta pari kuvaa joista näkis esim sen kokoo ja millanen se on kiinni yms yms niinku luonnossa :D
Vastaan: Tottakai voin näyttää! Valaistus on todella huono, ja oikeaa väriä ei näy mutta tässä kuitenkin näkee minkä kokoinen se on kiinni/auki. Oikean värin näette postauksessa tämän alla:)

Klikatkaa kuvia isommiksi
Anonyymi kirjoitti...
onks reetal blogii? jos ei nii pakota se tekee blogi ;)
Vastaan: Reetalla ei ole omaa blogia, ja en usko että hän tekisi vaikka pakottaisin:P Mutta voinhan minä yrittää..Hah

"Im not your fucking mom"

Cokista & meidän ihanat t(s)ekstari kännykät
jaiks! reetta lähti äsken kotiin ja nyt jäin yksin. The Ring 2 ei ollut yhtä pelottava kun ensimmäinen, mutta pelottava kuitenkin!! Meidän piti vahtia pikkuveljeäni mutta sen mielestä leffa oli liian pelottava joten se istui huoneessaan koko leffan ajan :p Ollaan kyllä kivoja lapsenvahteja haha!

lauantai 27. helmikuuta 2010

ready for a movie night


Tänään meidän pitää reetan kanssa vahtia pikkuveljeä ! Aiotaan katsoa The Ring 2 ja syödä!

i love this song

picture of the day


Demi Lovato & Selena Gomez

i love you guys the most !


Miten me aina onnistutaan:D? What happens in tölö, stays in tölö :)

shopping


Lupasin näyttää teille mitä ostin eilen :)
Kaulahuivi Seppälä 9,90
"Rintaliivit" Seppälä 9,90
Villapaita Gina Tricot 14,90
Kännykkä Verkkokauppa 129,90

perjantai 26. helmikuuta 2010

UUSI PUHELIN =)


Ostettiin reetan kanssa samanlaiset Samsung kännykät ! Nää on tosi makeet =) wihoo. Nyt tekstailemaaaaaaaan ;)) Ostin myös vähän vaatteita, voin näyttää myöhemmin kun tulen kotiin. Later!

torstai 25. helmikuuta 2010

Precious


Aloitan nyt katsomaan leffaa Precious. Olen nähnyt trailerin ja se oli hyvin koskettava. Joku joka on nähnyt tämän elokuvan jo? Mitä mieltä olitte? Elokuva ei ole vielä tullut elokuvateattereihin suomessa, mutta onneksi meillä on internet.. hehe

web cam art


Oon taituri
Heräsin kolmen aikaa ilta päivällä tänään. Katsoin leffan jonka nimi oli Children kun heräsin. Se oli kauhuleffa jossa lapset tappoivat vanhempansa. Sen jälkeen menin kaupungille ostamaan vähän tarpeellisia ensi viikkoa varten!

Huppari joka menee peban yli Stadium 39,90
Valkoinen t-paita H&M 9,90
Hot pants H&M 12,90
Socks H&M 7,90
Korvakoruja H&M 2,95
Huomenna käyn katsomassa kännyköitä, en ehtinyt tänään vielä käydä. Aion ehkä ostaa sen Samsungin. Pitää ensin katsoa ja vertailla:)

A couple of movies




Olen näiden viimeisimpien tuntien aikana ehtinyt katsoa 4 elokuvaa. Tajuatteko..? 4 ELOKUVAA! Kello on jo 3.30 aamulla :p Ja kuten varmaan tajuatte olen myös ehtinyt syödä vähän neljän elokuvan aikana! Olen syönyt M&M pussin, Chipsi pussin (2 KOKONAISTA pussia) ja 3x75ml vettä. Kyllä, olen juossut vessasa every now and then... haha! Nyt: ÖITÄ=)
Edit: paras leffoista oli The blue lagoon, se on leffa joka kaikkien teinien pitäisi nähdä.. Se ei ole yhtään samanlainen kuin muut teini leffat. Huonoin oli varmaan Syndey White, tiesit mitä tulisi tapahtumaan heti kun leffa alkoi...

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Another movie...


Tänään katsoin leffan Sherlock Holmes. Se oli ihan ok. Todella hyvin tehty elokuva:)
Pikkuveljeni oli mukana katsomassa hän on vain 10v ja leffa oli K-13, olisitte nähneet miten ylpeä hän oli kun hän pääsi sisään saliin ilman että kukaan kysyi :) haha. cute!

Song of the day


Tämä joka soi nelosen Greyn Anatomia mainoksessa. En voi lopettaa biisin kuuntelemisen. Ja yksi hauska juttu tässä biisissä on se että yrittää tajuta biisin sanoituksia. Kuulostaa vähän: havalhavlahvala i got you. haha
LEONA LEWIS - I GOT YOU

Samsung vs. LG


Olen päättänyt että ostan ehkä uuden kännykän. En ole tarpeessa uudesta kännykästä, mulla on 3 toimivaa hienoa kännykkää laatikossani. Mutta, tiedän että joudun koko ensi viikon maata kotona, ajattelin että joku uusi hauska elektroninen laite saisi minut piristymään. Olen nyt katsellut ympäri ja löytänyt tämä kaksi. Jos ostan kännykän, kumman näistä ostaisin? Molemmat kännykät ovat karkkia silmille. =)))

DEAR DIARY.......

äh ! En saa mun webiä toimimaan ollenkaan, joten ei tule kuvia tänään, ellen saa sitä toimimaan myöhemmin. tänään olen auttanut mun isoäitiä auraamaan lumet parkkipaikalta. Sain palkkioksi todella hyvää lasagnea. Ette varmaan odottanut tätä mutta, tänään myöhemmin menen katsomaan leffaa. Ei täällä kaupungissa ole mitään muutakaan tekemistä -.- Kohta olen nähnyt jokaisen leffan jota pyöritetään. later=)

must-haves-this-spring



tiistai 23. helmikuuta 2010

Tuesday

Tuntuu aivan kuin en enään tekisi mitään muuta kuin katselisin elokuvia. Tänään kävin Reetan kanssa katsomassa jonkun fantasia leffan. Percy Jackson Salamavaras. Se oli ihan OK. En yleensä tykkää sellaisista leffoista mutta tämä meni hyvin alas:)

nopea postaus

tänään oon käynyt salilla ja oon nyt aivan puhki. Saa nähdä mitä ilta tuo tullessaan jos se edes tuo mitään. adios

maanantai 22. helmikuuta 2010

Water & ELLE

Tänään oon ahminut niin paljon että aion viettää koko huomisen päivän salilla!
Tunnen itseni 9kk raskaana olevana. Kivaa informaatiota teille =) Nyt aion juoda vettä ja lukea uusimman ELLE lehden.
later !

Movie time !!

Iskä osti tänään uuden TV:n 40jotain tuumainen. Eli aika iso. Käytiin vuokraamassa "pari" leffaa ja ostamassa vähän movie snacksia:


Party up ! Älkää odottako mitään postauksia tänään enään :) Täällä on leffa ilta täydessä vauhdissa.

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Vastaan kommenttiin !


Anonyymi kirjoitti...
toi keskimmäinen tyttö näyttää ihan siltä uusimman demin mallilta :o ei oo sama henkilö vai? kiva blogi sulla muuten:)

Vastaan: Se näyttää kuukauden Demi mallilta koska se on kuukauden Demi malli, Maya! Sama kaunis henkilö web-kuvassa kuin Demi lehdessä :) Hänellä on myös oma blogi jonne voitte kurkata täältä ! Ja kiva kun tykkäät blogistani:)

Kuvia lauantaista




Löysin facebookin kautta pari kuvaa jotka on otettu eilen joissa mä näyn. ne on aika sumeita mutta ajattelin kuitenkin laittaa ne tänne:)
Oon se joilla on vaaleimmat hiukset kaikissa kuvissa!

im off




sorry about my messy room !

leffaan!


Kohta alan liikkumaan ulos päin ! *hrrrrr* siellä on niin kylmä. Oon miettinyt että ehkä tää on uus jääkausi? c00l !! Okej, mä tapan itteni jos tää on uusi jääkausi. Anyway. Tänään meen leffaan. Toivottavasti en jäädy kuoliaaksi. Ette varmaan edes arvaa mitä leffaa mennään kattomaan? =)

Big issues



En tiedä mitä tehdä. Ostanko uuden kännykän ja shoppailen vähän vaatteita? Vai ostanko PALJON vaatteita ja jatkan käyttäämään mun vanhaa kännykkää ? :/ en tiedä minkä valitsisin... Haluan uusia vaatteita, mutta haluan myös uuden kännykän. Ja nyt inhoan itseäni koska kuulostan hemmoteltulta kakaralta. Pitää ajatella lapsia kehitysmaissa aina kun haluaa jotakin. HMMMMMMMM.

EN KEKSI OTSIKKOA

Wow. Heräsin vasta nyt! Eilen lähdettiin Lotan kanssa vähän juhlimaan. Metrolla itikseen ja sieltä mini bussilla karhusaareen. NIIN hieno talo ! Omg. En tiennyt että tuollaisia on edes olemassa muualla kuin MTV cribsissä. Anyway siellä oltiin viettämässä iltaa kivojen ihmisten kanssa.
Tänään ajattelin että kävisin vuokraa pari leffaa mutta sitten tajusin monta syytä miksi en voi käydä vuokraamassa.
1. Ulkona on -20
2.Media Player ei toimi tietokoneessan jonka ostin 2kuukautta sitten(?!)
3.Tv on mennyt rikki. Se vain lakkasi toimimasta.

Mulla ei oo mitään tekemistä perrrrkele.


lauantai 20. helmikuuta 2010

Saturday

kuva otettu pari viikkoa sitten.
Heluu ! Tulin just salilta. gahh. oon väsynyt ! Nyt lotta on meillä, ollaan keksimässä jotain tekemistä täksi illaksi. Toivottavasti keksitään jotain hauskaa! Nyt menen suihkuun ja sen jälkeen laittaudun valmiiksi lauantai-iltaa varten. Adios !

perjantai 19. helmikuuta 2010

girls night IN


Ollaan ostettu paljon mässyä. Nyt vietetään aitoa tyttöjen iltaa, juoruillaan ja nauretaan koko yön. Dirty lesbians. (haha) so long :)

torstai 18. helmikuuta 2010

wazzap

Olen tosi väsynyt ! Joten tänään ei mitäään bloggailua. Nähdään huomenna! Hugs & kisses.

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

a couple of things...

Minä & Reetta
Pari asiaa mitä haluaisin:

1. Kutsunnon leikkaukseen.

2. Kevään.

3. Uusia koko vaatekaapin.


heaven


Apple slices & peanutbutter = LOVE
Se maistuu paremmalta miltä se näyttää. hehe

Me todayyy !



Olen saanut liput uuteen suomalaiseen elokuvan ennakkonäytökseen. En muista nimeä mutta menemme katsomaan sitä Marren kanssa =) Cya later

vastaan kommenttiin !

Kommentti:
Miten olet saanut niin monta lukijaa?

Vastaan: Minulla on noin 200 lukijaa päivässä. Joskus jopa 300. En tiedä oikein miten niitä on niin monta. Olen joskus alku aikoina mainostanut sitä Demi.fi:ssä. Kirjoittanut jotain todella tyhmää kuten "IIIh mulla on maailman paras blogiiiih (a)(L)" silloin ihmiset on kattonut että mikä vitun lissu mä olen ja klikannut tänne. Sitten he ovat huommaneetkin että oon ihan tavallinen ja kuitenkin jatkaneet lukea !Teen myös monta postausta päivässä kuvien kanssa. Toivottavasti tämä tyydytti kysymystäsi =)

Song of the day

tiistai 16. helmikuuta 2010

MICHAEL JACKSON

I LOVE MICHAEL JACKSON. Masennun yhä kun kuulen hänen biisejään. Ja masennun muutenkin kun ajattelen että hän on kuollut. Voivoi. Sitten kun hankin tatuoinnin, eli pari vuoden päästä, se on jokin MJ:n teksteistä. 100% varmasti. Voisin kirjoittaa monta sivua Michael Jacksonista juuri nyt miten suuri ja mahtava hän oli. Mutta tästä tulisi TODELLA pitkä teksti. Voitte lukea esitelmäni jonka tein keväällä (ennen kun hän kuoli) joka kertoo miksi Michael Jackson on niin mahtava ! Hän elää kanssamme vielä pitkäääääääään...
Löysin tämän aivan mahtavan videon Vennin kautta. Tässä näette että Michaelilla oli jotakin suurta hänen lauluissaan. Ne ei vain kertonut jostain erosta ja huonosta rakkaudesta joista melkein kaikki laulut kertovat nykyään.

picture of the day



SPAGAT! wohooo


Arvatkaa kuka pääsee vielä spagaattiin..? MINÄ. wohoo ! Lämmitin jalkalihakseni niin hyvin että spagaatti ei melkein edes tuntunut =).
Kun tulin kotiin täytin lukio/amis hakemuksen.
1. Medialinja
2. Kampaaja/Kosmetologi
3. Merkonomi
4. Lukio
5. Lukio
^Tolta näyttä mun hakemukseni. Paitsi kaikki koulut ovat ruotsinkielisiä! En tajua miksi kaikki hakevat lukioon. Nykyään ammattikouluissa on niin paljon josta valita..!

cafe latte

minä juuri nyt. Kohta lähden treenaamaan! ihanaa.

maanantai 15. helmikuuta 2010

Busy day..

Tällä viikolla pitää valita lukio/amis mihin haluaa pyrkiä ensi vuonna..

Tulin vasta joskus 21 maissa kotona. On ollut aika kiireinen päivä mutta samalla ihan tavallinen. Koulu-Kirjasto-Koulu-Maya-treenit-koulutus. Sama huomenna, paitsi huomenna todellakin ehdin tulla kotiin välissä syömässä ja viemässä kamoja. Tänään raahasin isoa kassia ympäri kaupunkia ja söin pelkästään ruisleivän. Onneksi olen nyt kotona ja käynyt suihkussa,ladannut ipodin ja syönyt ! nyt odottaa kasa läksyjä vielä ennen kuin pääsen nukkumaan. Oon NIIN loman tarpeessa..

new stuff



Sain mamalta tänään 3-in-1 meikin,siinä on meikkivoiden,puuteri & concealer samassa. Se on varmaan yksi suosikki meikestäni ! Sain myös hopeisen sormuksen jossa on pieni "timantti". so my style. naurettiin kyllä vähän aikaa koska se näyttää vähän kihlasormukselta! Vedin perus läpän siihen. Ronja: Onks tää ihan laillista?
he-he.

Kirjastossa

Hankin äsken kirjastokortin. Jotain ihmeellistä on tapahtunut !

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

next friday !

Sienna Miller esittelemässä uutta Hugo bossin tuoksua jossa hän on keulana.
woho pääsen perjantaina kampaajalle. Täytyy soittaa Gretalle (parhaalle kampaajalle KOKO suomessa, siellä minä ja maya aina käydään) ja kysyä onko hänellä aikaa perjantaina. Uskallanko leikata mun pitkät hiukset? Stay tuned..