keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Dr.Martens


Ette voi arvata paljon vit*ttaa ! Näihin kenkiin meni 150 euroa, ja mä en edes pidä niistä :( Okej, ne on hienot, mutta ne on kaukana mun tyylistä. Mulla ei ole mitään vaatteita mtikä menisi näiden kenkien kanssa. Näytän bigfootilta :( Anyway.. Nyt mulla on sitten tällaset, 8 reikäiset Dr.Martensit, ostettu Helsingin Kenkä Marskista. Ajatella miten paljon mun tyylisiä vaatteita olisin saanut 150 eurolla.. Näyttää hassulta kun tollaset punkkarikengät on keskellä pinkkiä huonetta :D haha!

YES

Kävin äsken ottamassa kipsin pois ! Tuntuu niin oudolta. Puolet jalastani on hävinnyt (eli lihas). Luulin että nyt ois kaikki okei, mutta ei tietenkään. Jalkapohjani on melkein musta, tai siinä on pari mustaa kohtaa. Ja ne ei tiedä miksi, joten tutkimukset jatkuu. :( Tänään joudun kummiskin ostaman uudet kengät. Lääkärit suositteli maihareita. Joten nyt yritän etsiä netistä maihareita. Mieluiten Dr. Martensit. :p Later !


tiistai 30. maaliskuuta 2010

Haaste lukijalta: Mainitse kolme miestä ketkä haluisit, yksi suomalainen, yksi ulkomaalainen ja yksi tuttu? Miksi?

Tuttu:
Miksi? Hän on poikaystäväni, ja tuntuisi ehkä vähän oudolta laittaa tähän joku muu ? :D haha

Ulkomaalainen : Jason Castro
Miksi? o-m-g. En voi muuta sanoa;)

Suomalainen: Mikko Leppilampi
Miksi? Suomessa ei ole niin hyvän näköisiä mies julkkiksia, paitsi... Mikko Leppilampi ;)

Tiistai

taylor swift teen vogue photoshoot 2009
Hello sunshines! Opin tänään taas uuden biisin kitaralla ! Colbie Caillat Bubblyn. Helpoin biisi mitä olen soittanut tähän mennessä.. Tänään myöhemmin aion ottaa rennosti, katsoa tv:tä & soittaa gitaraaa. Adios :)

maanantai 29. maaliskuuta 2010

thumbs down

Ensimmäinen kerta kun blogger ei halua toimia kanssani. Toivottavasti se toimii taas huomenna. Tänään mulla on paljon tekemistä vielä ! Siivota huone, käydä suihkussa & harjoitella huomista energiaprojekti esitelmää varten ! En millään jaksaisi .. Ja sitäpaitsi haluaisin vielä harjoitella kitaralla, mutta veljeni on takavarikoinut sen hahaa :p hänen mielestä mun pitää "hankkia oma kitara" booo! :(
huomiseen!

tarkoitus EI ole olla ilkeä, HAHAHAHAHA

Guitar chords

Linkitän tässä pari hyvää videota teille jotka haluavat oppia hyviä lauluja kitaralla nopeasti ja helposti :) Itse opin biisin "fifteen" alle tunnissa. Oli vähän vaikeaa ensin tietää miten pitää liikuttaa oikeaa kättä, mutta kuuntelin biisiä monta kertaa läpi ja sitten tajusin jotenkin.

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

SUNDAY

Yoo ! Tänään en ole ehtinyt olla kotona ollenkaan, ensin kirkkoa, sen jälkeen olen soittanut kitaraa (opetellut uuden laulun wiho!) ja äsken tulin kotiin, kävin kahvilla mayan kanssa ja saatiin seuraa rickeltä ja tonilta. Nyt aion jatkaa harjoitella biisiä "if god had a name" kitarallani. Myöhempään (:

seuralainen


hahah

lauantai 27. maaliskuuta 2010

Mikä tyyli sopii parhaiten?

Chokobongo

vanillapuikko


Lady Gagaaaahahah

perjantai 26. maaliskuuta 2010

etkot






o kuuneltiin musaa, syötiin ja juotiin =)

SCHOOL

Istun nyt koulussa ! Tänään vietän suurimman osan päivästä atk luokassa koska me tehdään projektia. booring :( Tunnin päästä lounas !!! mulla on ISOnälkä. Koulun jälkeen meen himaan, venaan annaa, sitten mennään stadiin valmistautumaan iltaa varten. Eli ostaa ninnulle synttärilahja. Ja illalla sitten partyparty=)

news


Mulla on hyviä ja huonoja uutisia.. Aloitan huonoilla ja ne ovat että: Joudun pitämään kipsiä vielä 2 viikkoa (?!) Ette voi arvata miten vihainen olen.
Hyvät uutiset: Huomenna on perjantai ja minä pääsen nyt nukkumaan =)

torstai 25. maaliskuuta 2010

Pictures 2010/03/25





Redzi

"under water" haha


Muutama kuva reetasta, jotka otettiin tänään ! haha, otettiin ihan hulluja kuvia jotka saatte nähdä seuraavassa postauksessa.

hahaha hauskin uutistenlukija


Ninnus b-day !



Tänään lounaalla vietettiin ninnun synttäreitä !!! Maria toi kakun ja Venni toi kynttilät :) Kaikki lauloi ja koko ruokasali katsoi. Harmi ettei Maya päässyt =(

ONNEKS OLKOON !!!

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

SPRING !!

Ulkona on melkein kevät :D jos ei laske metrin pituisia lumikasoja...

blablabla


Tulin juuri kotiin, 2 tuntia aikaisemmin. Mua sattui niin vatsaan että en saanut henkeä ! En tiedä mikä vatsassani oli. Se meni ohi kuitenkin kun pääsin pitkäkseni. Nyt odotan että iskä tulee kotiin. Iskä laittaa uudet kielet kitaraani jonka löysin vuosi sitten kierrätyskeskuksesta kympillä. En käy enään kirppiksillä jne, mutta ennen vanhaa kun kävin, löysin tosi makeita juttuja sieltä :) Esim kitaran. Later!!

picture of the day


@school

eilen kahvilla
En ole ehtinyt kirjoitella eilen, olin reetan kanssa kaupungilla ja sen jälkeen mentiin cicon luokse, tulin niin myöhään kotiin että menin suoraan nukkumaan ! Tai ensin puhuin mayan kanssa puhelimessa yli tunnin :) Anyway, olen nyt koulussa tekemässä energiaprojektia. Kirjoittelen myöhemmin !

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Keski, Pitkät vai lyhyet ?





VITTU !!!!!!

VITTU MÄ INHOON MUN KONETTA NIIN VITUN PALJON ETTÄ VITTU MULLA MENEE NIIN HERMOT KOHTA !!! AINIIN, MUN HERMOT ON JO MENNY!!! SAATATNAN PASKA KONE MIKÄ TÄÄÄ LUULEE OLEVANSA=?!?!?!??!?!?! MUN WEB KAMERA ON HÄVINNYT!=?!?!?!?!?!??!?!? MITEN WEB KAMERA VOI HÄVITÄ!??!?!?!?!?!??! SITÄ EI LÖYDY TÄSTÄ OHJELMISTOSTA JA TÄÄ ON VITTU LAP TOP ELI SIIHEN ON RAKENNETTU SISÄÄN SE SAATANAN WEB CAM !!!!!!! SE EI OO VOINU HÄVITÄ MIHINKÄÄN!P!?!?!?!?? JUMALAUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

äideistä parhain

Katsoin äsken elokuvan Äideistä Parhain.. Oli todella hyvä elokuva ! Sain pidätellä itkua elokuvan lopussa.. haha Sain myös tänään vähän kosmetiikkaa ja koruja :) näytän myöhemmin ! adioos

sunshine


Tulin kotiin vähän aikaa sitten ja nyt istun miniläppärin kanssa parvekkeella =) Vaikka maa on täynnä lunta en välitä! Pääasia että on + asteita ja aurinko paistaa. Katolta tippuu koko ajan isoja kasoja lunta ja ränneistä tippuu vettä. wohoo.. kevätkevätkevät (L)

@ skool

yoyoyoyoyoyo !!!!! istun atk luokassa annan kanssa. Tehdään projektia.. nyt jatkan! adioooos

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kuva: Katse tulevaisuuteen (haaahaha)


Huomenna on jo maanantai, ja sen jälkeen on vain viikko ja sitten saan kipsin pois. Wiho! En voi odottaa!! Saan elämäni vihdoin takaisin. Mikä tarkoittaa juhlimista, kaupungilla hengaamista ja treenaamista. Olen niin kaivannut sitä kaikkea. Mutta vielä päälle viikko aikaa siihen :/ En jaksa odottaa...! Haluan sen kaiken nyt heti. Ja samalla haluan myös kevään enkä mitään lumimyrskyä-.- Nyt pakkaan laukun huomiseks että saan nukkua 10 min lisää =) Goodnight

Old pictures


Minä 3 vuotta sitten, löysin kuvat tänään vanhasta blogistani jota kirjotin 2007 :D haha!

sunday


Chillaillaan reetan kanssa mun luona. Käytiin äsken alakerrassa pizzalla :) Olisin mennyt katsomaan punahilkkaa myöhemmin, mutta en saa kyytiä joten istun himassa loppu illan ! :(
Later

päänsärky

aaaj aj!!

lauantai 20. maaliskuuta 2010

to anna!

MAYA & ME


Hello ! Oon nyt kotona. Tulin just kaupungilta mayan kanssa, shoppailtiin ja käytiin syömässä lounasta stockalla. Eilen olin cicon kanssa ja tänään aion laitta verkkarit päälle ja katsoa leffoja koko illan.. Tai ainakin luulen niin. haha! Saa nähdä mitä päivä tuo tullessaan. adios=)

perjantai 19. maaliskuuta 2010

tunnilla on näin hauskaa

when did i get so sexy...?

torstai 18. maaliskuuta 2010

her glasses are so thick that when she looks on a map she can see people waving.


Olen hyvin pettynyt. Siellä on satanut ainakin 5cm lunta. En tiedä mitä tehdä. En kestä enään tätä. Inhoan lunta. Inhoan talvea. Joka (talvi)aamu kun herään esitän itselleni kysymyksen: Miksi synnyin tähän maahan? Ja milloin pääsen pois?
Tossa oli teille vähän syvällistä tekstiä, haha! Huomiseen..

summer


Löysin tän web cam kuvan viime kesästä. Ronja tahtoo olla ruskea. Ulkona on lumimyrsky just nyt. -.-

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

LGD

Kuva: lgd.webblogg.se
Mun on vaan pakko linkittää tänne yksi tosi hyvä ja ajankohtainen blogi. Ninnu kirjoittaa tätä blogia, ja lisää tänne paljon kuvia eri tapahtumista! I like it. >> LGD.WEBBLOGG.SE <

=)

Makaan sängyssä ipodin kuulokkeet korvissa ja kuuntelen Keith Urbania. En ole kuunnellut mitään muuta musiikkia pitkään aikaan. Rakastan hänen ääntä (ja ulkonäköä) hehe.
Nyt aion nukkua hyvät yöunet joten jaksaisin huomenna koulussa.. Goodnight

boo !


Ähh! Katsokaa mun vasenta jalkaa.. Se on taas pienentynyt reilusti. Olin juuri saamassa siihen vähän lisää massaa ! -.-

tiistai 16. maaliskuuta 2010

nauroin ääneen!

Väsynyt


Olen niin väsynyt juuri nyt. Olen tänään ollut koulussa, ja myöhemmin meen ehkä leffaan. Saa nähä jos enään jaksan kävellä kepeillä. Ei ole maailman helpointa duunia, voin sanoa! Nyt aion lukea uusimman ELLEn joka tuli postissa ihan tänään. :)

maanantai 15. maaliskuuta 2010

ATTENTION ! ! ! !


Mul on uusi facebook profiili kuva....... Sen halusin kertoa, öitä.
Ja ajattelin myös vastata nopeasti yhteen kysymykseen jonka muistin että joku oli esittänyt.
Olenko joskus käynyt pariisissa? Vastaus on että en ole käynyt.. Vielä :)

BORED !!!!!


oon niiiiin tylsistynyt. Ja en tiennytkään että TV voi olla näin tylsä. Disney channelkin näyttää vain samoja jaksoja uudestaan ja uudestaan.. Ja leffakanavoilta tulee joko japanilaisia, ranskalaisia tai 90-luvun amerikkalaisia action leffoja. -.- En voi odottaa kunnes pääsen kipsistä eroon !

gimmegimme



Noi saappaat on varmaan makeinta mitä oon nähny !
Nelly.com