lauantai 31. heinäkuuta 2010

reminds me of me, two years ago

last night !






Oh boyyy! Oli hauska ilta, nyt väsyttää ihan sikana. Tänään pakkaan koko päivän koska huomenna lähden aamulla riparille ohjaajaksi. laterr =)

perjantai 30. heinäkuuta 2010

deeeeep shit


Säikähdän kun katon huonettani. Ei näe että se on mun oma huone. Huone voisi olla kenen tahansa huone nyt. Koska se on niin siisti. haha, ei mutta oon heittänyt kaikki mun tavarat roskikseen. Kaikki "vanhat" meikit, pehmolelut, koristeet, hajuvedet, vaatteet... Kaikki mitä on jäljellä mun huoneessa on tavaroita mitä käytän juuri nyt. Kaikki vanha ja tarpeeton tavara joka muistuttaa menneisyydestä on kaatopaikalla. Tuntuu hyvältä, mutta se on samalla pelottavaa.

Never felt better !


Tiedättekö tunteen kun on kevät, rakkautta ilmassa ja rakastaa kaikkea? Just nyt on sellanen fiilis ! ok, siihen on syy. Se ei tullut tyhjästä. Anyway, nyt aion nauttia olostani mun uudessa huoneessani, jonka sain valmiiksi tänään :)

torstai 29. heinäkuuta 2010

hihiii

It's sooooo hot


Viime yö oli kauhein ikinä. Miks meillä ei oo ilmastointia ?? Anyway..Kuva on otettu eilen kun oltiin ottamassa aurinkoa =)

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

auuutch



Mua sattuu joka paikkaan mun kehossani ! En voi hyvin :(
Mun reidet on siniset koska ne on niin mustelmilla, mulla lähti polvi sijoiltaan, ja niska on iiihan jumissa + päätä särkee. I'll blog u lateeer.

tiistai 27. heinäkuuta 2010

au revoir

maanantai 26. heinäkuuta 2010

I LOVE BEING A FUCKING SHIMMYSHIMMY-LIPGLOSS-BARBIE !!!!!



Tänään meillä oli aikaa tylsää Reetan kanssa, joten me leikittiin vähän meikeillä ja vaatteilla. Tuloksena me näytettiin emoilta. Lähettiin Kamppiin tapaamaan kavereita. (emon näköisinä) Ja hyyyyi että. Tunsin itteni ihan toiseks ihmiseks mikä oli pelottavaa. Näin kuinka ihmiset katto halveksivasti meitä, ja miten miehet ei edes katsonut meitä päin. (mikä on aika yleistä näin kesä öisin.....) Ei tiedä mitä on ennenkun sen menettää. sen oon oppinu

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

fucking weird......

Katoin äsken maailman oudointa elokuvaa Jennifer's Body. Kuka keksii tollasta ? Btw, löysin nettisivun jossa on monta hyvää elokuvaa suomalaisella tekstityksellä.. Check it out :)

hrr..

Kuva otettu viime syksynä. Pitääkö jo nyt kaivaa syksy vaatteet esiin :(?
Ulkona on niin kylmä ! Ajettiin reetan kanssa Annan luokse äsken chillailemaan vähäksi aikaa, ja ajoin shortsit päällä. Nyt en tunne jalkojani. Bläää.. Missä kesä?

lauantai 24. heinäkuuta 2010

Rent


Reetta on meillä ja nyt aletaan kattoo musikaalia. wiho :) see you leidahhh.

I have the most boring life ever..

^date

Hey guys ! oon ollu tänään tosi kiireinen. En edes muista mitä oon tehny mut ainakaa en oo ollu koneella. you gotta love summer...

perjantai 23. heinäkuuta 2010

dios mío !

every rose has it's thorn
Though it's been a while now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you the wound heals
But the scar, that scar will remain

I know I could saved a love that night
If I'd known what to say
Instead of makin' love
We both made our separate ways

And now I hear you found somebody new
And that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife
I guess

Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

krabbis



That was such a good meal ! Siinä oli teille pari kuvia tästä illasta. Syötiin rapuja alkupalaksi ja pääruoaksi syötiin tryffeli riisiä ja kalaa. mmm:) (ja tän postauksen tarkoitus oli näyttää teille että jopa mä syön joskus terveellisesti haha..)

torstai 22. heinäkuuta 2010

shocking


Haen yksityiskouluun tänä syksynä. Ja kuten kaikki tietää niin siellä pitää olla koulu uniformut.. mut kattokaa mitä löysin ku luin niitten netti sivuja! hahaaa..
''Moderate, natural looking
make-up is allowed.
Nails: 1 inch long, polish
colors: pink, red, clear.
No hats or sunglasses allowed.
No dying or highlighting of hair
to unnatural hair colors such as
red, orange, yellow, green,
blue, indigo or violet.
Deodorant must be used daily.''

calientina(s)



night life


Kiireistä elämää..



Tulin juuri kotiin maalta. Rakastan sitä paikkaa ! Jos siellä ei voi rentoutua niin ei sitten missään. anyway, kohta on rapujuhlat, pitää laittautua =) adios

tiistai 20. heinäkuuta 2010

I promise.

Huomenna kun jaksan istua valveilla, lataan kaikki kuvat tänne blogiin jotka on otettu mun kännykkäkameralla. Siis siitä ajasta kun en ole tehnyt postauksia.. Stay tuned !

maanantai 19. heinäkuuta 2010

HAHAHA !!!!

Mitenköhän vanha kuva tääki on :D

London, Paris or Berlin ?


Lähdemme pitkälle viikonlopulle jonnekkin päin eurooppaa kesän lopussa. Huomenna buukataan liput :) Ei olla vielä päätetty mihin, mutta tässä on top 3 ! Oon aika paljon Berliinin puolella. Ois tosi makeeta nähä jotain uutta. Voin just kuvitella miltä Pariisi tai Lontoo näyttää. Sama aikasemmin kesällä kun kävin new yorkissa. Tuntui että siellä olisi käynyt monta kertaa aikasemmin, se oli niin nähty paikka elokuvissa jne.

Sunday


Hola Jalopeños ! Ollaan Reetan kanssa meillä ja katotaan High School elokuvia. Tiedätte kai niitä elokuvia jossa on ilkeitä Cheerleadereitä ja koulun suosituimpia poikia? And not to forget the real ghetto people..

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

IM BORED......


And I miss the old me. The pink walls, the blonde long hair..

lauantai 17. heinäkuuta 2010

excuse moi


En oo ollu näin väsynyt pitkään aikaan. Nukuin varmaan tunnin viime yönä. blah
Joten antakaa anteeksi että en tee postauksia tänään. Tai tehnyt eilen ! Nyt on kaikkee siistii meneillään joten en haluis istua tietokoneen ääressä. Anyway, eilen oli hauskaa, oltiin ulkona pelaamassa bilistä parien kaverien kanssa:)

perjantai 16. heinäkuuta 2010

do you miss winter?


hahah ew.

torstai 15. heinäkuuta 2010

haha

Eilen:


Yo y Mariana !
Hahah ! Meillä oli niin hauskaa eilen. Mentiin uimaan vaatteet päällä, ja vedessä leikittiin että riideltiin. Huudettiin toisille britiksi. Ihmiset katto vähän kun huusin esimerkiksi "Lucy, if you don't quit that, your gonna find my foot right up your bum!!" hahaaaa ..

Amarillo



Hey guys ! Tulin just kotiin kaupungilta. Olin Annan kanssa syömässä myöhäistä lounasta Amarillossa. Niin hyvää ruokaa:) Nyt venaan tässä vähän aikaa ja sen jälkeen lähden tapaamaan kavereita. Later !

what a cheesy new header... but I like it

my favourite scene from my favourite movie.

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

fast update

Moi kaikki ! En ehi ladata kuvia tästä päivästä koska lähen tapaamaan kaveria just nyt. Anyway, oon ollut porvoossa tänään syömässä lounasta. Maailman parasta lounasta, jonka mummi teki =) nam!

See you later :)

tallin today

Mun pienet ostokset;

On board:

Tallinassa oli NIIN kuuma ! 34 astetta. Huhhu
Oon ihan puhki nyt. Oon kävelly liian isoissa kengissä koko päivän. Bloggailen huomenna enemmän ! (jos ootte kommentoinu hahaa)

blabla

omg. Oon niin pettynyt teihin lukijoihin. Ensin tulee kommenttia etten tee tarpeeks postauksia, sit ku alan tekee niit enemmän ni sit te ette kommentoi. Tajuuttekste et se on teijän duuni kommentoida?? Tuntuu ku kirjottaisin tyhjään kaikkee tekstii. Nyt ottakaa itteenne niskasta kiinni..

tiistai 13. heinäkuuta 2010

gah. I have to get up in 6 hours.

kaunis ilta





maanantai 12. heinäkuuta 2010

Dinner

Laitettiin tyttöjen kanssa tosi hyvää kana salaattia ! mmm-mmm...
Ruoan jälkeen mentiin hengailemaan puistoon ja saatiin loppu meidän viinipullolle. En ikinä enään juo halpaa valkoviiniä. haha ew. Anyway.. Tässä kuvia:
Näytin tältä! (Älkää välittäkö mun pepusta haha :S)

Minä.


Maya & Pia
Vastaan kommenttiin:
Toppi on New Yorkin Forever 21:sta

The beach


Tulin just kotiin rannalta. Siellä on niin kuuma ! En pystynyt olla kauempaa ulkona joten tulin sisälle. Omg. Hiki melkee vaa valuu koska on niin kuuma. Anyway, parin tunnin päästä tapaan tytöt illalliselle. Ja huomenna lähden aamu seiskalta Tallinnaan ! wiho

yesterday:

Oltiin rannalla Marren kanssa. Luettiin espanjaa ! wiho



Sen jälkeen menin parin kaverin kanssa katsomaan matsia ! ESPANJA VOITTI!!!!! jeejee
Huusin sanoja espanjaksi koko illan koska Marre oli opettanut mua niin hyvin espanjaa päivällä :D haha!

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

rantakelit jatkuu...... :)

ensimmäistä kertaa elämässäni, viihdyn olla suomessa !
Btw, sain sushia tänään aamiaiseks. tykkään tästä vielä enemmän. JA, sain slush koneen. hohoo=)

blog u tomorrow

Tänään oon chillaillu Mayan kanssa meillä. Ollaan katottu pari tosi hyvää leffaa ja syöty hyvää =) Ihanaa ottaa yks ilta ihan iisisti. Meiän kämpässä on ihan btw, NIIN kuuma että en tiedä mitä tehdä. Oon käynyt jääkylmässä suihkussa, ikkunat on auki ja mulla on tuuletin suoraan mun naamaan, mut mikään ei auta -.- Ei saa valittaa... Ei saa valittaa... Ei saa valittaa..
Nyt yritän saada vähän unta. huomiseen :)

THE BEST MOVIE EVER.


Kaikkien teinien on pakko nähdä tämä elokuva. M a h t a v a :)

lauantai 10. heinäkuuta 2010

rantamekko



Tältä näytin tänään kun mopoilin hietsuun Pian kanssa! Mekko on ostettu viime vuonna BikBokista. Rakastan tätä mekkoa kuumina kesäpäivinä ja varsinkin jos on jo ruskettunut.