perjantai 31. joulukuuta 2010

right now: HAPPY NEW YEAR :)



Laittaudutaan uutta vuotta varten meillä! :) Pitäkää hauskaa ja turvallista iltaaa!

STOOOOOORM.

En ikinä uskonut sanovani tätä mutta AHH vihdoin kotona. Olisin mielellään jäänyt sinne pidemmäksi aikaa jos vain eilinen olisi jäänyt pois. Eilen oli sairas ukkos-myrsky. Ja ensimmäinen sade Makadi Bayssä vuonna 2010. Ja siellä satoi niin paljon että katosta,ilmastoinneista ja seinistä valui vettä sisälle. Lattialla oli noin 5cm vettä. Samaan aikaan sähköt katkesivat koko alueelta. Missään hotellissa ei ollut valoa. Koko makadi bay pimeni. Näin vain kun hotellin henkilökunta juoksi taskulamput kädessä ja kaikki huusi jotain arabiaksi. Se oli outo fiilis, voin sanoa. Kun heräsin aamulla paikka näytti karseelta. Sisällä oli hiekkaa ja kaikki matot oli läpimärkiä ja terassille myrsky oli puhaltanut kaikkea roskaa. Tämän lisäksi kone oli 2 tuntia myöhässä. Joten nyt olen iloinen että oon vihdoin kotona! :) Btw, haluutteko nähä jotain kuvia matkalta vielä..?

maanantai 27. joulukuuta 2010

Right now:


Istun terassilla just nyt macbookin kanssa.. Hengailin altaalla koko päivän ja luin kirjaa 'Snabba Cash'. Venataan että aurinko laskee ja sen jälkeen ulos syömään :) Huomenna jo tokavika päivä :( ! bohoo, pitää ottaa iloirti kaikista vikoista tunneista aurigossa höhö..

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Paradise Island





Käytiin tänään snorklaamassa. Näin koralleja, ja värikkäitä kaloja. hihii :) Rakastan tätä paikkaa. En halua ikinä kotiin! Tässä pari kuvaa tästä päivästä... Miten suomessa?

lauantai 25. joulukuuta 2010

IM IN HEAVEN...



Täällä on niin ihanaa! Päivisin hengailen rannalla/altaalla luen kirjaa, 30 asteen lämmössä. Iltaisin istun shisha baarissa.. Huomenna mennään snorklaamaan Makadi Bayn ulkopuolelle. Ja joskus viikon aikana shoppailemaan Hurghadaan. Elän elämäää!!! Merry christmas:)

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

nähdään myöhemmin :)



Joululahjat



Sain kaikki joululahjat ennen matkaa. Aamutakin sain eilen Reetalta, pyjaman & kirjan sain äidiltä. Rahat isoisältä ja egyptin matka tuli iskältä :) Tämä on paras joulu tähän mennessä! Sain niin paljon hienoja asioita.

DONE


Nyt kaikki alkaa tulla valmiiksi täällä kotona. Pakkasin ja siivosin. Nyt illallinen ja sen jälkeen nukkumaan!

BUSY !!

Kuva eilisestä.
Oon ollut tänään koko päivän cicon luona kattomassa Skinsiä. Voisin kattoo kaikki jaksot putkeen.. Oh, niin hyvä ohjelma:) Mutta nyt mulla on tosi kiire! Pitää olla lentokentällä huomenna aamulla kello 6, ennen sitä pitää ehtiä pakata, siivota & viettää illallinen.. (JA EHTIÄ NUKKUA HYVÄT YÖUNET) Later!

tiistai 21. joulukuuta 2010

Merry christmas :)







Vietettiin joulua tänään Reetalla! Sain ihanan joululahjan jonka voin näyttää huomenna ! Nyt oon aika väsy, tässä kuvia... Later:)

H&M

Yhet oli jäljellä ja just mun kokoa. Lucky ! Ostin myös vähän vaatteita egyptiin. Oversize paitoja mitä voi heittää päälle rannalla. (Rintsikat ei oo likaiset valkoiset, vaan kerman/beigen väriset.. haha)

dagdrömma



maanantai 20. joulukuuta 2010

NOMINATION


Ostin Nomination rannekorun + palan Redzille joululahjaksi. Nyt mun ei ikinä enään tarvii miettiä mitä pitää hankkia joulu,synttäri tai hää(haha)-lahjaksi ! Tää on ihan btw tosi hyvä lahjaidea niille jotka ei oo vielä hankkinu :) Loput mun joululahjoista on postissa vielä.. Toivottavasti ne ehtii tänne ennen kun lähden...

saippuaa loppuelämäksi


Maksoi 1€/kpl. Ei saa jättää tilaisuutta käyttämättä. hehehe

Song of the day

Maanantai



Tältä näytän tänään ! Ja tiedän kuvat ei ole hyviä mutta on aika vaikeeta ottaa kuvia itsestään yksin. haha :p Nyt lähen ostamaan jouluahjoja ja myöhemmin treenaamaan salille! (Vikaa kertaa vuonna 2010) Ja ensi vuoden alussa mulla on pieni leikkaus joten silloin tulee taas taukoa treenaamisesta. Joten nyt kovat treenit tiedossa.. Jaiks

Later !

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Lönkan tjejer !



Canon family

Olen saanut paljon kysymyksiä mun kamerasta, ja mitä kameraa käytän. Mutta käytän 3 eri kameraa kun valokuvaan blogiin (+Kännykkä kamera& pocket kamera) Tässä tulee mun pieni canon perhe:

Canon 1D, en osaa käyttää sitä yhtään hyvin, mutta oon joskus kuvannut sillä blogiin.

Canon 5D, rakastan tätä kameraa! Se on meidän uusin kamera ja sillä aion kuvata suurimman osan tästä lähtien.
Canon 1000d, tää on mun oma kamera jolla oon valokuvannut suurimman osan kuvista blogiin, tosi kätevä ja helppokäyttöinen :) Perus järkkäri toisin sanoen !

Sunday


Söin äsken maailman parhaan pizzan. Zorbas Kotzone Chilimajoneesilla. Oh my god. Niin hyvää! Nyt odotan hetken että ruoka sulaa ja sen jälkeen on tiedossa HC treenit Reetan kanssa. Can't wait :) Treenattiin viimeks yhessä Cheer aikoina..

Saturday night:

Annan kanssa Waynesissä!


Illemmalla pelattiin lautapelejä Zachen sauna-tilassa. Ja ihan btw, lisään tähän että inhoan HSL:ää yli kaiken! Venattin bussia 45 min -20 asteessa.. (Y)

hello

4 days left...

Kuva otettu kesällä Delawaresta.
4 päivää kunnes pääsen nauttimaan + asteista. Voitteko kuvitella?! PLUS asteita! Oohlala.. :)



lauantai 18. joulukuuta 2010

Today I look like this.

Löysin kivan & jouluisan paidan iskän kaapista. Nyt viettämään iltaa kavereiden kanssa!

goodmorning


Minä ja hoppu(koira) aamulla. Postailen kun olen heräillyt..

perjantai 17. joulukuuta 2010

ZARA JEANS


Tältä näytän tänään. Takaapäin.. En jaksanut ottaa kuvaa naamasta koska näytän .... hirveeltä. Hyvää perjantai iltaaa.

right now:



Opiskelen espanjaa muotilehtien kautta. (&Google translate)
Paljon hauskempaa kuin koulukirjan kautta:)!

torstai 16. joulukuuta 2010

Kisses


Tänään on ollut lepopäivä. Olin valveilla koko aamuyön koska vatsaan sattui niin paljon. En tiedä miksi, sen taki en uskaltanut lähteä kouluun. Nyt oon ainakin kunnossa! Tai ainakin toivon että saan nukkua rauhassa ens yön koska mulla on rankka viikonloppu edessä.. Kuvataan 7min lyhytelokuva! -Later :)

Books & Magazines

Marre toi mulle lehtiä de Español & kirjoja ! Love iiiiit.

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

NELLY.COM




Tänään hain paketin postista jossa oli paketti Nellystä. Vaatteet sopi tosi hyvin ! Paitsi kengät (ekassa kuvassa) meni rikki kun kokeilin niitä.. :( Ei ollut 3 euron arvoiset..