maanantai 31. tammikuuta 2011

maanantai kuvissa:




Mul on ollu aika pitkä koulupäivä tänään, onneks sain paljon tehtäviä tehtyä! Sen jälkeen tulin kotiin hakemaan blackberryni (innostuin vähän liikaa..) ja sitten menin suoraan reetan luokse! Juotiin kahvit ja juoruttiin.. hah :p

BLACKBERRY



Wihooooo ! Tänään sain mun blackberryn! Oon niin happyhappyhappy!!! Onneks siinä oli niin että pysty valita ruotsinkielen kun tekstailee, nyt saan åäö näppäimet käyttöön. Pelkäsin vähän että joutuisn kirjoittaa "mita kuuluu? oon taalla.." jne.. Tiedätte varmaan mitä tarkoitan! Täältä ostin kännykän.

Meikkipostaus?


Oon tähän mennessä saanut aika monta meikkipostaus toivomusta! Ja kysyisin teiltä haluutteko nähä sen videona vai kuvina ? :)

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

SUSHI

























Syötiin home made sushia tänään lounaaksi. Oli tosi hyvää! Opetettiin mun mummia syömään puikoilla hahaaa :D Se oli hauskaa. Nyt haluun syödä lisää. Sushiin ei voi kyllästyä. Jos ette oo maistanu niin maistakaa. Teiän on pakko!

walking on water



























Oltiin Pian kaa ihan tosi reippaita, käveltiin kaivariin ja juotiin kahvit jään päällä. Tosi siistii !

aurinkoinen päivä


Lähden ulos vähän haukkaamaan happea. Niin ihana ilma :) Rakastan aurinkoisia päiviä.. En varmaankaan ole ainut. Myöhemmin sushi lounas. yum!

Last night

Heyy! Oltiin eilen Redzin luona syömässä illallista, ja sen jälkeen lähettiin Marialle joka piti pienet pippalot. Vedettiin all in, all night linjaa. Nyt on mukavan pirteä olo :) haha...

Muistin et mulla ois ollu enemmän kuvia eilisestä mut eipä ollukkaan.. Pitää kattoo jos facebookiin tulee ylös jotain kuvia joita voisin laittaa tänne!

lauantai 29. tammikuuta 2011

Picture



Haha, muokkasin kuvan jonka otin läpällä joskus koulussa ja nyt siitä tuli aika makee! En näytä yhtään itteltäni :p 

Maishku


Kuva otettu kesällä 2009. 
En oo ikinä nauranut yhtä paljon kun me eilen tultiin kotiin Mayan luokse neljältä aamulla. Yritettiin olla tosi hiljaa koska sen vanhemmat nukku. Avattiin ovi  hiljaa ja Maya hiipi ennen mua sisälle ja yhtäkkiä se huus "terkkuja espoosta!". Tältä maya näytti eilen! hahahaaa! Voin sanoo että mayan mamma ei ollu yhtä tyytyväisen näköinen kuin maya :)

perjantai 28. tammikuuta 2011

JEANS HUNT
























Juostiin koko kaupunki ympäri hakemassa Reetalle farkkuja, löydettiin sit vihdoin H&M:stä. Käytiin syömässä & kahvilla myös kuten kuvasta näkee (: Nyt aion laittautua vähän iltaa varten. Hauska ilta tiedossa ! laterr

Booooohoo :(

Mun blackberry ei tullutkaan tällä viikolla. Siinä luki 5-6 päivää toimittaa. NYT ON KULUNUT 14 PÄIVÄÄ JA SE ON VIELÄ JOSSAIN RUOTSISSA. Oisin tässä ajassa ehtiny käydä ostamssa yhen Kanadasta suoraan niitten pääkonttorilta. Siis v*ttu soikoon. Ja tää ei ois näin iso juttu jos mulla ois nyt toimiva kännykkä.. Miks ei se tuu :( ?

Friday






























Nyt oon laittautunut, näytän vielä ihan just heränneeltä vaikka heräsin jo monta tuntia sitten.. Voi ei, on mulla isoja ongelmia. Anyway aion nyt soittaa vähän pianoa ja sen jälkeen mulla on treffit kaupungilla. Later :)

perfect morning
























Heräsin auringonpaisteeseen tänään. Se on parasta mitä voi tapahtua! Hilluttiin kallen kanssa sängyssä vielä ennenkuin nousin ylös ja tein ihanan aamiaisen. Tänään on perjantai mutta aika stressaava sellainen. Pitää hoitaa aika paljon juttuja.. Mutta illalla toivon että jotain kivaa tapahtuisi ! Tästä päivästä tulisi täydellinen jos mun blackberry sattuisi tipahtamaan postiluukusta päivän aikana..

torstai 27. tammikuuta 2011

bad face day

 Ollaan reetan kanssa meillä juodaan teetä, ja reetta soittelee pianoa! Tänään kävin kahvilla Marren kanssa Coffee Housessa. Tarjosin donitsit ja latet synttäreiden kunniaks :) Happy birthdayyyy cariñoo !

Biutiful

























Kävin cicon kanssa kattomassa elokuvan Biutiful. Se oli tosi hyvä elokuva mutta sitä oli piinallista seurata koska se kertoi aika raskaista aiheista.  Kattokaa traileri täältä. Aika ahdistava fiilis leffan jälkeen..! 

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Goodnight

Tykkään tästä kuvasta. Tulee jotenkin mieleen joku kreikkalainen jumala patsas.. Kuva on otettu tänään. 

Song of the day

lazy



Pari laiskaa kuvaa jotka on otettu äsken kun Redzi oli täällä ! Tänään oon hengaillu kavereitten kanssa kaupungilla, juotiin kahvit ja chitchattattiin. Ainiin.. Onko mulla kenties mitään lukijoita jotka sattuisi käymään Eiran aikuislukiota?

MONKI

Tässä on mun uus lompakko jonka lupasin näyttää ! Maksoi vaan 8€ Monkista. Se on tosi hyvän kokoinen, mahtuu jopa passi !

drop dead gorgeous

tiistai 25. tammikuuta 2011

Update

Tulin just kotiin salilta, kävin myös kaupungin kautta ostamassa lompakon. Löysin tosi kivan beigen MONKIsta :) Kuva tulee myöhemmin! Mun pitää vielä ehtiä tehdä kaikenlaista tänään ja huomenna kouluun jo 8. Siis en ehdi tehä mitään kivoja postauksia.. Huomenna uus yritys! Later :)

maanantai 24. tammikuuta 2011

No makeup

shopping !

Laukku, Cawaii 28,90€ Löysin vihdoin mustan pienemmän nahkalaukun! This one if perfect. 



Mekko, Gina Tricot 2,90€ Tulee näyttää tosi kivalta kesällä kun on ruskettunut. Ballerinojen ja pienen farkkutakin kanssa:)


Kortinpidike, Access 3,90€ En yleensä ikinä käytä cashia joten tää on tosi hyvä! Mahtuu kaikki tärkeimmät kortit. (Bussikortti, Visa, Salikortti)

Koulun sijaan:


























Kuunneltiin musiikkia, kruisattiin vähän ympäri autolla ja samalla haettiin lounasta hesen Drive In:istä. Söin sipurenkaita ja ranskalaisia currydipillä. yumyumyum! Kohta tapaan Reetan kaupungilla. Pakko löytää uus laukku. Musta nahkalaukku ois jees! Adiooos

coffee

Pääsin nyt jo koulusta tai meidän pitää tehdä valokuvaus tehtäviä kotoa. Juon nyt kahvia ja kohta lähden ulos sitten valokuvailemaan. Tiedättekö mitä kaipaan? Koulukirjoja ja kalenteria. Kaipaan sitä stressiä kun pitää lukea kokeisiin ja opiskella. Kaipaan myös kirjoittaa kalenteria. Nyt mulla on kalenteri mutta siellä ei lue muuta kuin vapaa-ajan puuhia. Arrrrr.... Kaipaan kouluun :( Oikeeseen kouluun! En tällaiseen kouluun jossa on melkein ihan vapaat päivät, valokuvataan, ollaan tietokoneella, vähän kuvataan ja photoshopataan. I want back to schoooool ....

Morning Glory

























Käytiin leffassa kattomassa 'Morning Glory'. Ensin se vaikutti aika tylsältä b-luokan elokuvalta, trailerikaan ei oikein innostanut. Mutta sitten siitä tuli tosi hauska ja nauroin niin paljoa jossain kohtia. Suosittelen elokuvaa :)

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

photobooth


Istun leikkimässä photoboothin kanssa ja odotan että Redziltä loppuu valmennus. (Reetta valmentaa mini cheerleadereitä) Ajateltiin mennä kahville ja illemmalla tavataan pari kaveria :) Tässä samalla näette myös miltä näytän tänään. Btw, oonko ainoa joka saa hirveen päänsäryn hiuspannan käyttämisestä?

Lauantai & Sunnuntai

Eilen hengailin kavereitten kanssa vähän siellä sun täällä ja valvoin koko yöööön. Nyt vähän ärsyttää että valvoin koska oon rättiväsynyt ja lupasin tehdä vielä kaikenlaista tänään. Pitää esimerkiksi ostaa mamille uudet hanskat, hävitin ne eilen. haha .. Jankkasin puoli tuntia "En mä nyt sun hanskoja hävitä, pliis lainaaaaa!!" Ja sit kun sain luvan niin tietenkin meen hävittämään ne. Ja ne ei tietenkään ollut mitkään H&M sormikkaat vaan hienot nahkahanskat.. No ei voi mitään.. Omasta tyhmyydestä saa kärsiä :) Later!

Itseruskettava

Tätä itseruskettavaa käytän. Avon Sun+ Magic Tan, Light/Medium


Itseruskettava pitää lisätä todella huolellisesti niin että se näyttää hyvältä.
1. Kuori iho
2. Levitä tavallista body lotionia
3. Levitä itseruskettavaa
4. Pese kädet huolellisesti ettei kämmeniin jää "oransseja" läikkiä.. 

lauantai 22. tammikuuta 2011

Guess what..?






























.. Im bored !

FRIDAY

Heey! Eilen olin Mayan kanssa vahtimassa hänen pikkusiskoaan. Oli ihan hauskaa:) Sen jälkeen lähdin kaverille ja nukahdin sitten sinne. Tulin just kotiin ja nyt mietin mitä voisi tänään tehdäää.. Vähän flunssanen olo ja kaikki kaverit näyttää olevan aika pahassa kankkusessa. Hahah.. Anyway nyt hyppään suihkuun! Btw, oon suunittelemassa uutta layoutia mun blogiin :) woopiiee

perjantai 21. tammikuuta 2011

smoothie


Tein itselleni lounaaksi smoothien joka sisältää baanania, luonnonjugurttia ja vadelmia! Tosi hyvää :) Kuume laski yön aikana mikä on ihanaa mutta oon vielä vähän flunssassa. Sen takia jäin kotiin koulusta tänään. Oon katellut leffoja mm. The Backup Plan & Food inc. Nyt aion soittaa vähän pianoa ! laterooo PS. Klikatkaa tästä. hhehhe

mother....!

Taas kuume nousi. Mitä tää on?

torstai 20. tammikuuta 2011

Lisää kuvia :)!


Janice


hahaha!!! En tajua että laitan tän videon ulos blogiin mutta on vaan pakko! Oon kipeenä ja en saanut henkeä kun nauroin niin paljon sen takia huusin ja siitä tuli ton kuulonen nauru... 

studio photoshoot


Oltiin tänään koko koulupäivän studiolla. Kuvia on jotain 500 kappaletta joten en ole vielä jaksanut käydä kunnolla läpi.. Tässä ekat kuvat mitkä näytän :)!

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

going strong


















Pyysin ihmeparannusta mutta sainkin kuumeen. Tulin just kotiin lääkäriltä. Nyt ajattelin nielasta kaikki mun pillerit (vitamiinit), ottaa pienet nokoset ja sen jälkeen tehdä lounasta. Kiva päivä tiedossa....

tiistai 18. tammikuuta 2011

"Me ollaan naisia! Me ollaan voittajia!"


Hahah! Nauran niin paljon joka kerta kun katon tän videon.. En tiedä tajuatteko hauskuutta siinä mutta mä en voi vaan lopettaa nauramista...hahaa

happy feet

Oon käynyt suihkussa, laittanut itseruskettavaa ja siivonnut huoneen. En oo vielä ihan terve mutta toivotaan ihmeparannusta yön aikana koska mä en enään jaksa makaa kotona! Huomenna on lääkäri kello 9:30 (käyn poistattamssa tikit) ja sen jälkeen nokka kohti koulua! Wish me luuuck. 

vastaan kommenttiin !

Anonyymi kirjoitti...

Kui kauan oot yleensä salilla ja mitä useimmin teet siellä ja millasilla painoilla? :)

Vastaan: Oon yleensä 2h salilla. Mun tavallinen treeni menee näin:
- Juoksen 30min (yleensä...) 
- 30min Core (keskivartalo treeni, ohjattu tunti)
- lihaskuntoa (peppu,käsi,reisilihakset) teen 30 toistoa jokaiseen. Käsilihakset teen 2kg painoilla..hah
- venyttelen huolellisesti 15-30 min !
Mutta joskus käyn vaan combatilla joka on 60min pitkä ohjattu tunti. 

goodmorning

Oon vielä kipeenä! Kuten varmaan huomaa kuvasta. Ja mulla on niin tylsää.. En jaksa enään olla tietokoneella tai kattoa leffaa, enkä myöskään jaksa lukea kirjoja. Voisin siivota mutta mulla on niska niin jumissa että en voi kääntää päätä oikealle, ylös tai alas. Sitä kutsutaan kai noidan nuoleksi? bllaabla, later!

maanantai 17. tammikuuta 2011

ANYONE?

Osaako joku lukijoistani suositella jotain kivaa matkakohdetta (euroopan sisällä) mulle ja mun kavereille kesäksi? Halutaan joku paikka jossa voi shoppailla, leikkiä auringon palvojia ja tietenkin vähän juhlia! Ja hintaluokka saisi olla tarkoitettu köyhille opiskelioille jotka käyvät vain kesätöissä :) haha

blackberry





















Tilasin mustan blackberryn tänään. Pitäisi tulla postissa viikon sisällä :) Wohoo!! Kattelin samalla ebaystä kaikkia kivoja kuoria..happyhappyhappy ja 300 euroa köyhempi.

omg, hahah

Kipeenä..


















Onnistuin taas tulla kipeäksi.. Joten saan tehdä koulutöitä kotoa. Eli valokuvausta ohjelmassa koko päivän kunnes Maya tulee käymään kahvilla iltapäivällä! Mun pitäis myös ostaa uusi kännykkä, mun pinkki samsung meni rikki viikonlopun aikana. :( Anywya, aion nyt juoda teen loppuun ja sitten aloittaa valokuvauksen! Later