maanantai 28. helmikuuta 2011

Kysymyksiä?

Hei ! Pidän pienen kysymyshetken nyt blogissani, eli laittakaa tähän postaukseen kaikki kysymykset mitä teillä on minulle. Vastaan kaikkiin kysymksiin videoblogissa myöhemmin viikon aikana! Älkää ujostelko :)

LOVE AT FIRST SIGHT


Vihdoin sain mun ikioman MacBookin. Tätä hetkeä on odotettu ...kauan! Se on niin ihanan valkoinen ja tyttömäinen :) Täydellinen tietokone mulle. Wopieee!

Partyplanner

Istuttiin ja suunniteltiin Reetan kanssa ensi viikonloppua. Reetta täyttää nimittäin 16... ;)

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

I'M DOWN ON MY KNEES, BEGGING YOU PLEASE, GIVE ME SOME MORE OF THAT STUFF

Oh yeah it's love, love, love, love, precious love.

coach

Reetta tänään valmennuksessa.
Olin tänään kuvaamassa Reetan valmennusta, oli tosi hauska kattoa kun kaikki minit siellä juoksenteli ja hyppeli! Muisteltiin vanhoja kun me oltiin mineissä ja oltiin ihan samanlaisia :) hihii, aika kuluu niin nopeesti !


Sunday



 Mulla on ihan sairas kiire nyt! Pitää laittaa kamera kamppeet kasaan koska tänään mulla on kuvaukset. Kuvaan Reetan treenejä yhtä esittely videota varten. Toivottavasti tulee hyvää matskuu, nähdään myöhemmin :)!

lauantai 26. helmikuuta 2011

Vanhoja kuvia..


Hahaa! Löysin vanhoja kuvia missä oon noin 13 vuotta vanha. Oonko mielestänne muuttunut yhtään? Mielestäni hiukset ja kulmakarvat on ainoo mitkä on muuttunut.. Ja poseeraukset :D! Kiva kattoa vanhoja kuvia.. Harmi ettei mulla oo enään jäljellä yhtään kuvia kun olin 11-12v. Silloin mulla oli pahin "teini-ikä".

Coconut Chicken

Käytiin tänään Pian kanssa syömässä intialaista ruokaa, vatsa vieläkin ihan täynnä! Sen jälkeen mentiin tyttöjen kanssa Pialle ja puhuttiin kuulumisia hiihtoloman jälkeen. Tänään tulin aikaisin kotiin koska tavitsen unta! Oon nyt valvonut viikon putkeen, parin tunnin yöunilla. Aion nukkua kuin pieni vauva tänä yönä :) Aika maukas kuva muuten, haha.. Oltiin jo syöty valmiiksi kun otin sen. Sorry about that :) 

Juuri nyt:

Eilen hengailtiin kavereiden kanssa vähän siellä sun täällä. Muistan että kävelin kotiin hakaniemestä, haha.. Kohta tapaan Mayan kahvilla, päästään juttelemaan pitkästä aikaa :) Oon itte ollut Tallinnassa ja Maya rukalla. Nähdään myöhemmin !

perjantai 25. helmikuuta 2011

F R I D A Y




Tältä näytetään tänään. Nyt lähetään kaverille ja koitetaan keksiä jotain tekemistä täksi päiväksi.. Huomenna ihmiset alkaa liukua tänne kotiinpäin Rukalta. Wiho:) ! Wellwell.. Pitäkää hauska perjantai-ilta!

väsynyt

Whats up with ma faaaace? Eilen katottiin melkein koko Skinsin kakkos tuotantokausi loppuun, jäi kai 4 jaksoa katsomatta. PAKKO NÄHÄ LOPUT !! Oon addiktoitunut. Jäätiin kuitenkin Reetan kanssa Cicon luokse nukkumaan koska kello tuli niin paljon että ei enään jaksettu kävellä dösärille. Sen takia istun nyt tässä eilisten vaatteiden kanssa. yök. Nyt meen suihkuun..!

torstai 24. helmikuuta 2011

Hoodie

Tältä näytän tänään! Päällä on Bershkan ihana villapaita jossa on huppu! Rakastan huppuja paidoissa, lovelovelove. Anyway, ollaan nyt lähdössä, venataan bussia..

Tortillas

Istutaan Reetan kanssa meillä ja syödään tortilloja. yumm! Kohta lähetään kaverille kattomaan Skins maratonia :) Vihdoin saadaan nähdä toinen tuotantokausi.. Tätä ollaan odotettu! Käydään kaupan kautta ostamssa naposteltavaa että jaksetaan katsoa 6h putkeen ;) Later !

Miley Cyrus?

Nukuin tosi huonot yöunet eilen, oli hereillä puolet yöstä ja sen jälkeen heräilin outoihin uniin. Ensin tapasin Miley Cyruksen, me otettiin fanikuvia. Mutta se joka otti niit fanikuvia ei osannut käyttää kameraa joten siellä oli sumeita kuvia jossa näkyi vaan mun naama. Suutuin niin paljon, haha! Sen jälkeen näin unta että tapasin Kenzan Stinan kanssa kun oltiin Ruotsissa juomassa kahvit. Näin myös unta että cicon kämppä oli juna joka ajoi ympäri helsinkiä tosi korkeissa oloissa. Speaking of cico, oltiin siellä eilen viettämässä iltaa kavereitten kanssa, alussa oli aika tylsää mutta mitä pidemmälle ilta meni, sen kivempi :) ! Nyt pitää laittautua lounasta varten.

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

TALLINN

Meillä oli tyttöjen kanssa niin kiva matka! Tällainen matka pitäisi tehdä uudelleen kesällä kun on lämpimät ilmat:)
Herättiin aamulla, syötiin aamupalaa, laittauduttiin ja lähdettiin shoppailemaan. Syötiin lounas kivassa paikassa ja  tultiin kotiin taksilla ruokakaupan kautta. Kateltiin sinkkuelämää ja odoteltiin kunnes aurinko laski. Illalla laitettiin ruokaa, juteltiin ja kuunneltiin musaa kunnes nukahdettiin :) Huomasin myös että jotkut on ihmetellyt että matkustettiinko me sinne ilman vanhempia? Ja vastaus on kyllä. Oon känyt Tallinnassa tosi monta kertaa ja osaan kadut suht hyvin siellä. Varsinkin nyt kun meillä on se kämppä siellä. Joten siellä oleminen ilman vanhempia ei ollut vaikeaa! Olen samalla hyvin luotettava tyttö, ne tietää etten tee mitään typeriä "teinijuttuja". Kuten lähteä seikkailemaan viron yöhön :D Pysyteltiin sisätiloissa koko matkan ajan paitsi päivisin kun shoppailtiin.
 Tältä näytän kun nauran todella paljon, harmi että tämä on valokuva, ei huomaa miten mulla lepattaa nenäsieraimet.. haha! Ja älkää huoliko, lasissa on vettä! 
Ensimmäinen ilta! Muistan miten innoissaan oltiin! 
Laivalla matkalla kotiin päin. Mulla on ihan sairaita kuvia matkalta! Hengailtiin enimmäkseen ilman meikkiä verkkareissa ja tehtiin rumia ilmeitä kameraan.. haha, joten ei niin paljon kuvia tarjolla..

tiistai 22. helmikuuta 2011

Vihdoin kotona!

Oon niin väsynyt matkan jälkeen joten nyt menen suoraan nukkumaan. Huomenna pitää olla pirteänä koulussa. Kerron matkasta kuvien kera huomenna:) Laterrr

maanantai 21. helmikuuta 2011

Kuvia



Pari kuvaa jotka on otettu tänään. Huomenna lähetään kotiin päin joten tänään on vika ilta täällä :(

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Ollaan Venäjällä ?

Hhahahaa!

Last Night:

Eilen meidän tyttöjen-ilta päättyi aika mukavasti.. Kuvasta varmaan näkyy...? Aamulla oltiin aika v*ttuuntuneita kaikki mutta pitkän kylvyn ja McDonald's aterioiden jälkeen kaikki on taas hyvin .. hahah

lauantai 19. helmikuuta 2011

Tyttöjen ilta!

Levitettiin olkkarin vuodesohva,korkattiin coronat, syödään nachoja ja puhutaan paskaa! Kajareissa soi Red Hot Chili Peppers.. Kuulostaa minusta tyttöjen illalta:)

Päivä kuvissa:


 Shoppailtiin ja syötiin lounasta tosi hyvässä paikassa joka sijaitsee Rotermannissa, ravintolan nimi oli Basilika joku.. Haha, suosittelen sitä paikkaa! Tosi naminami ruokaa ja halpaa hintaan!

 Ruoan jälkeen käytiin Rimissä ostamssa jääkaapin täydennystä.

Tytöt tupakalla.. Meillä on ihanan iso parveke täällä. Kesällä siitä tulee paljon käyttöä :)

Lauantai


Ollaan nyt laittauduttu ja kohta hypätään taksiin joka vie meidät ostariin! Otan kameran mukaan joten teitä odottaa kivoja kuvia myöhemmin :)

perjantai 18. helmikuuta 2011

THE CRIB


Moi iskä! Oon nyt asettautunut tänne.. haha!

Juuri nyt:

Ollaan kaikki aika väsyneitä, kuten kuvasta näkyy.. Nyt ollaan kummiskin päästy perille Tallinnaan ja huomenna lähetään tyttöjen kanssa shoppailemaan! Nähdään myöhemmin :)

Valmiina lähtöön!

Olen vihdoin saanut kaiken valmiiksi täällä kotona. Siivonnut, pakannut ja laittautunt valmiiksi ! Parin tunnin päästä istutaan terminaalissa nokka kohti Viroa! Kaikki muut kaverit lähtee laskettelemaan Rukalle hiihtolomaksi. Joten me lähdetään Reetan & Lotan kanssa viettämään tyttöjen viikonloppua (4yötä) Viroon! Tulee olee niin hauskaa! Meidän kämpässä on langaton netti joten otan läppärin mukaan ja postauksia tulee ihan normaalisti :) See you later!

torstai 17. helmikuuta 2011

Torstai


Tältä näytän tänään! Ihanaa käyttää aurinkolaseja :) Kohta mennään tyttöjen kanssa ostamaan liput Viroon. Huomenna jo lähtö :o ! Outoa että matka on jo nyt, ollaan venattu sitä niin kauan. Kerron matkasta enemmän myöhemmin! Sit ku ollaan ostettu liput mennään varmaan kahville suunittelemaan vielä vikat jutut matkaa varten♥!
Ja jos ihmettelette miksi mun kulmakarvat on oranssit niin se on sen takia että en oo ollut tarpeeksi varovainen itseruskettavan kanssa. haha 

Song of the day

Spring Must Haves !


Give me, Give me, Give me !

Breakfeast

Tältä aamiaiseni näytti tänään. Haha, kiinnostava kuva varmaan monien mielestä. Nyt lähen lenkkeilemään juoksumatolle.  Odotan kevättä, että voi lenkkeillä ulkona auringossa eikä hikisessä salissa. Nähdään möyhemmin :)

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Tänään:


Ainoot kuvat mitä oon tänään saanut aikaseks ottaa. Nää kuvat on otettu Roberts Coffeesta, käytiin Reetan kanssa kaupungilla haistelemassa hajuvesiä. Löysin täydellisen! Reetta lupas ostaa sen synttärilahjaks mulle! Eikö niin Reetta? Woho. Can't wait :)

-20 ?!

Tahdon lämpöön nyt hetiiii !! En kestä tätä kylmyyttä enään :( En myöskään jaksa bloggailla kun toi kylmyys vetää kaikki voimat ja inspiraation. Nähdään myöhemmin.. Lähden nyt talviunille, moimoi !

tiistai 15. helmikuuta 2011

Treeni

























Tänään oli sairaan hyvät treenit! Jaksoin juosta tosi pitkään ja sitten vielä kunnon venyttelyt loppuun. Nyt meen suihkuun ja sen jälkeen kunnon yöunet :) Goodnight. Kuvassa mun lempi treeniasu (toppi forever21, juoksuhousut stadium, sportbra h&m)

Friends Forever

Sain eilen ystävänpäivälahjana Reetalta tämän ihanan rannekorun! Ilahduin niin paljon :)! Se on rannekoru jossa roikkuu tollanen ympyrä jossa lukee "Friends Forever". Kaikilla parhaimmilla tyttökavereilla pitäisi olla tällainen hihi:) Moni ei varmaan tiedä tätä mutta Reetta on yksi vanhimmista kavereistani! Tavattiin joskus kolmannella luokalla ulkona puistossa. Tehtiin akroa ja hyppyjä (harrastettiin molemmat tuolloin cheerleadingiä). Myöhemmin me aloitettiin samassa jengissä ja sitten meistä tuli vielä paremmat kaverit! Kävin kai myös ekoilla treffeillä Reetan kanssa, tai siis me käytiin tuplatreffeillä yhtien jätkien kanssa joskus kuudennella luokalla. Reetan deitti soittelee sille vieläkin ! hahah :D Ihana muistella tällaisia aikoja...

smoothie time!

Tulin just kotiin koulusta, oon väsynyt mutta aurinko piristää kummasti! Tein välipalaksi banaani-mansikka-appelsiini smoothien. Yum. Nyt huilaan hetken ja sen jälkeen lähen kaupungille ostaa koulutarvikkeita. Pitää ostaa vihko, kyniä ja jonkinlainen kansio minne saa ängettyä papereita. Sen jälkeen kelasin kävästä salilla juoksemassa parin kilsan lenkin ! See you later :)

Mitä pidätte?

Mun vanha header.
Kertokaa mitä pidätte mun uudesta headeristä! Onko se parempi vai huonompi kuin vanha? Haluun paljon palautetta että voisin vielä lisää korjailla blogianii ! :) Itse tykkäsin tosi kovasti tosta vanhasta mutta vaihtelu tekee aina hyvää !

maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää ystävänpäivää !

Tänään en ehdi postailla. Hengailen tänään mun ihanien kavereiden kanssa :) ! Nähdään huomenna ja hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoille !

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ensi viikko

Ensi viikolle on aika paljon tekemistä! Mun pitää esim:

Ostaa liput Tallinnaan

Tilata kuoret mun blackberryyn.

Viettää jonkinlainen ystävänpäivä.

Treenata

Pakata Tallinnaan (lähtö lauantaina!!)

Oli vielä jotain muuta mitä en just nyt muista. Mutta huomenna on siis ystävänpäivä! Varmaan ihan kiva päivä kaikille pariskunnille :) Onnee ihan vitusti teille!! Kuva on otettu viimen vuoden ystävänpäivänä. Mun vanhassa koulussa meillä oli joka ystävänpäivä kilpailu luokkien kesken kuka on pukeutunut eniten punaiseen! Me ei ikinä voitettu. Asiasta pesukarhuun.. Huomenna meillä alkaa koulussä myös tavalliset aineet. Eli matikka,englanti,kemia... jnejnejne! wohoo :) pääsee vihdoin lukemaan! Nyt meen nukkumaan, en kestä enään olla hereillä mun ajatusten kanssa. Buenas noches.