torstai 31. maaliskuuta 2011

Think green

Käytiin kävelyllä Redzin kanssa tänään, oli niin ihana ilma! Eksyttiin matkalla Lönnrotinkadulla olevaan kierrätyskeskukseen.. En yleensä käy kierrätyskeskuksissa mutta onneksi kurkattiin sisään! Löydettiin Reetalle tosi kivat "maiharit" jotka maksoi 0€ ! voitteko kuvitella.. Ja mulle löydettiin korkeavyötäröiset mustat shortsit, tosi kivat. Maksoi myös vaan 0€. Kaiveltiin vähän ilmaispuolelta hehe.. Housut on nyt pakkasessa pussissa ja huomenna laitan ne pesuun. (Mulla on jonkinlainen pöpö-fobia) 

Minä tänään

Vastaukset osa 2 !!


Meni ihan pieleen tää videopostaus, mutta en jaksanut tehdä uutta, heehe! Enjoy..

@ Mayas place

Istun Mayan luona juomassa kahvia. Maya on just tullut kuvauksista kotiin ja kertoo kaikkia kivoja juttuja mulle.. jeje! Kaivoin mayan kuva-albumeita ja löysin kuvan viime vuoden Demi-lehdestä. Prettyassmotherfucker! Demi saisi luvan käyttää Mayaa joka kuukausi :) Wellwell.. Nyt jatketaan juttusia, later!

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Ihana iltapäivä !



Nyt ei haittaa vaikka oon kipeä. Ulkona paistaa aurinko ja iskä toi Fazerin suklaata & keitti kahvia. Ihanaa!

Hahahah

Morning!





Huomenta! Toivottavasti teillä on parempi olo kuin minulla. Makaan sängyssäni ja juon teetä. Kurkku on ihan romuna.. Kuumetta ei ole vielä. (just keeping you guys updated). Tänään ohjelmassa olisi ollut FY&KE koe ja Megazone. Missaan molemmat, boohoo. Oon aina halunnut tietää mitä Megazonessa tapahtuu. No ei voi mitään, nyt mulla on aikaa lukea Snabba Cash kirja loppuun! Se on jäänyt keskenk kun on ollut niin paljon muuta tekemistä. Ciao :)

tiistai 29. maaliskuuta 2011

BAJS.

Otsikko tarkoittaa siis 'kakka' suomeksi. Oon yrittänyt päntätätätätä mutta ei tästä tule mitään. Nyt tulee hirveitä flashbackejä ysiltä kun heittelin kirjoja seiniin ja huusin "mihin tarvitsen tätä anyway?!" haha.. Kuva otettu tänään kun Pia yritti opettaa mulle matikkaa, laskettiin 2 tehtävää ja sen jälkeen puheenaiheet karkasivat käsistä :p

Lunta vaan tulee..

Luulen että kroppani toimii auringonvalolla. Koska joka kerta kun on hyvä sää, oon hyvällä tuulella ja joka kerta kun on huono sää, kroppani sanoo ei ja joudun jäädä kotiin nukkumaan. Nyt esimerkiksi mulla on kuumetta. Ääh.. :( Anyway, lähden nyt kummiskin tapaamaan Piaa koska mulla on matikankoe ylihuomenna enkä tajua mistään mitään. Pia on hyvä matikassa (koska hän käy lukiota) ja lupas auttaa mua prosenteilla. I feel retarded.. Osasin prosentit viime vuonna tosi hyvin ja nyt oon unohtanut kaiken! No nyt osaan kummiskin kameroista enemmän kun ikinä ennen.. Later!

maanantai 28. maaliskuuta 2011

crap

Ääh.. Oon taas kipeenä! Kuvassa näkyy millainen fiilis mulla on just nyt. (haha söpö kuva muuten) Ei oo hyvä aika tulla kipeeksi kun pitäisi kirjoittaa kaksi koetta tällä viikolla. Kurkkuun ja vatsaan sattuu plus että hikoilen koko ajan. Freshh.. Tänään hengailin myös tyttöjen (pia,maya&reetta) kanssa meillä. Syötiin mud cake keksejä jotka dipataan maitoon, yum. Nyt nukkumaan!

JOOOO !!!!!!

Skolan


Istun koulussa ja photoshoppaan vanhoja studiokuvia, koska olen valmis tehtävien kanssa (tehdä dvd-kansi).. Tästä kuvasta tuli uusi profiilikuvani facebookissa, so cuuuute!

song of the day

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Goodnight

Hullua miten viikot ja päivät menee nopeesti. Huomenna on taas maanantai! Kiva viikko edessä jos ei lasketa kahta koetta mukaan.. Lähetään viikonloppuna Tallinnaan Wavan kanssa :) Oon kuullut että tallinassa kevät on jo vähän pidemmällä. Ihanaaaaa! Anyway.. Tässä kaksi kuvaa joka on otettu hetki sitten:



Ja nyt nukkumaan, huomenna tosi aikainen herätys, later!

My day

Kuva otettu Reetan synttäreiltä pari viikkoa sitten, värit sopii hyvin yhteen:)
Tulin juuri kotiin treeneistä ja voin sanoa että olen kuollut, kirjaimellisesti! Vedin koko viikon treenit putkeen. Jalat tärisi niin paljon että piti rappusten sijaan ottaa hissi. Mutta kyllä tää on ihana tunne kun tietää että on treenannut. Nyt pitää tehdä kaikki sunnuntaipuuhat, eli siivota huone, käydä suihkussa ja jutella viikonlopun tapahtumista facebookissa :P Later

Sunnuntai

Hello! Tulin kotiin joku tunti sitten, eilen olin kaverilla yötä, vietettiin leffa-iltaa. Tänään ajattelin käydä salilla mutta tulin toisiin ajatuksiin kun näin että pappa laittaa intialaista ruokaa. (My favourite) Ja täydellä vatsalla on hirveä treenata. Ehkä ehdin vielä illemmalla jos voimat riittää! Nyt aion vuokrata elokuvan täältä.  Tekee mieli kattoa joku romanttinen komedia :) Later !

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Today




















Sammuttakaa kaikki elektroniset laitteet! Käsky johtajalta. (eli ronjalta) 

Saturday


Käytiin tänään Redzin kanssa solkussa. Ekaa kertaa tänä vuonna! Pakko vähän alkaa herätellä ihoa. Sen jälkeen syötiin isot ateriat mäkissä ! namnamanamaam

Party pictures

Oh boy, mulla oli hauskaa eilen! Niin tais kaikilla muillakin olla :) Ninnu järjesti 17-vuotis synttärit, ekaks syötiin McDonald's illallinen ja sen jälkeen oli lasi kuplivaa ja mutakakkua tarjolla. Nam! Myöhemmin tuli enemmän kavereita viettämään Ninnua (ja lottaa joka täytti myös 17 eilen!). Annettiin Reetan kanssa yhteinen lahja ninnulle. Kasattiin First Aid kit joka sisälsi pienen hammasharjan&tahnan, shaverin, purkkaa, kondomeja, särkylääkkeitä, sytkärin, kynsilakan ja tamppoonin pieneen H&M meikkilaukkuun, sopivan kokoinen kaikkien tyttöjen laukkuun ja hyvin käytännöllinen!

Tässä kuvapommi eilisestä! 


Kauniit naiset Pia, Anna & Reetta


Kutin, toinen synttärisankari Lotta & Pia



Ninnu ruiskutti kermaa koko naamalle.. hahah!

Sam!

Ihana paita ! 

Venni & Sam

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Juuri nyt:

Heey! Makaan nyt sohvallani ja juon cokista (kuten kuvassa näkyy). Odottelen ihmettä. Noei. Odotan Reettaa! Se tulee meille kohta. Meikataan yhessä iltaa varten ja sen jälkeen otetaan 1000 pose kuvaa jotka laitan tänne blogiin. he he! Musta on muute tullu mestari ottaa hyviä webcam kuvia. Ja vielä toinen hauska fakta tänne loppuun: Tiedättekö miksi meidän sohvatyynyt on noin lässähtäneet..? Koska meidän kissa (joka painaa 10kg) nukkuu niitten päällä. hahaaaa :D

torstai 24. maaliskuuta 2011

WHOAA


Vanha kuva. Otettu yli vuosi sitten mutta muokkasin sen tänään! Aika siiisti kuva. Näytän melkein siltä että osaisin laulaa. he he

Right now

Istun photoshoppaamassa kuvia, teen läksyjä ja syön suklaavanukasta. Mun uusissa kuulokkeissa soi 'Skinny Love'. Ei mitään muuta.. Nähdään huomenna (:

at my place

Hirveän pitkä koulupäivä. Mentiin koulun jälkeen Reetan kanssa ostamaan Ninnun synttärilahjaa, joka täyttää 17 huomenna ! :) Nyt ollaan meillä valmistelemassa lahjaa ja kuunnellaan musiikkia. Kuva on otettu joskus viime viikollla....

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Song of the day


En voi lopettaa tän kuuntelemista ! IHANA.

R.I.P Elizabeth Taylor

























Hollywood-legenda Elizabeth Taylor menehtyi tänään.

Valmis !

Nyt sain vihdoin uuden headerin valmiiksi. Mielestäni se on ihanan keväinen :) Mitä mieltä te olette ?

Treenit !


Kuva kisikseltä tänään. Haha, osaan vielä spagaatin woho ! Tein tänään kanveesilla ensimmäistä kertaa arabialaisen mun polvileikkauksen jälkeen (2008). Tuntui tosi oudolta mutta lihasmuistissa oli vielä taidot jäljellä :)! 


Toiset treenit oli Salmisaaren Elixiassa. Ihana paikka! Niin moderni ja iso. Oh rakastan sitä paikkaa ja tuun käymään siellä varmaan enemmän nyt kuin esportissa. Harmi vaan että sinne pitää mennä autolla. Hirveä matka kävellä.. Kuvassa näkyy mun treenikassi. Ei oikeestaan mitään tekemistä tekstin kanssa, mutta marre tai minä ei haluttu kuvaan :p 

@ school

Istun koulussa nyt (kuva on otettu syksyllä). Kohta tapaan Reetan kahvilla ja se jälkeen treenit Elixiassa marren kanssa! Ensimmäinen kerta kun käyn elixian salilla. Later :)

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Studio

ää! Kaipaan sitä kun oltiin kokonaisia koulupäiviä studiossa ottamassa kuvia ! Niin paljon rennompaa kuin tavallinen koulu.. Ja jos huomasitte tein uuden headerin. Photoshoppasin yhtä tosi kivaa kuvaa jonkun tunnin verran ja yhtäkkiä photoshop lakkasi toimimasta ja mikään ei säästynyt! Tää header on vaan väliaikainen kunnes löydän jonkun uuden!

+5 !


Hello there everybodyyyy ! Tänään on ollut huimat +5 astetta täällä etelä suomessa! Voi sanoa että kohta on MELKEIN kevät. Ei vielä. Mutta se on tulossa. I h a n a a .. Heräsin tänään 30 min aikaisemmin joten mun pitäis olla väsynyt mutta sen sijaan oonkin tosi pirteä. Taidan purkaa kaiken liika energian salin juoksumatolle tai sitten kahvittelemaan tyttöjen kanssa. Saa nähdä.. Laterr :)

song of the day

maanantai 21. maaliskuuta 2011

H&M

Löysin H&M:stä nämä kaksi vähän aikaa sitten. Oon aina ihmetellyt kuka ostaa tällaisia mutta nää maksoi 1€ joten ajattelin kokeilla. En tiennyt mitä kokoa ottaa joten ostin S&M koot. Pakko sanoa että nää on tosi mukavat ja kivan väriset. Mulle S koko oli sopivat joten annoin toiset pois Marrelle! Sekin tykkäs kovasti :) Näitä on tosi kiva käyttää vaikka tyttöjen iltana, jos haluaa olla mukavasti mutta ei kumminkaan ihan liian mukavasti. hehee

Slip into...

Skippasin Guessin hajuveden koska löysin tämän uuden ihanan tuoksun! Se on Avonin uusi tuoksu 'Slip into..'. Ihanan seksikäs ja naisellinen tuoksu mutta samalla todella makea,lempeä ja raikas. Ihanaa vaihtaa hajuvettä nyt keväällä kun olen käyttänyt Fergien hajuvettä koko talven. Sain hajuveden kaksi päivää sitten ja olen jo käyttänyt aika paljon.. Niin ihanan tuoksuinen :)! Suosittelen tätä!

Treenit & New York

Heyy! Tulin juuri kotiin. Oli ihanat treenit. Vedin samaa ohjelmaa minkä PT-Danne mulle on tehnyt :).
En jaksa laittaa uusia kuvia itsestäni tänne blogiin, olen tällä hetkellä ihan kalpea (olin kipeä koko viime viikon), hirveän väriset hiukset (keltaiset&harmaa tyvikasvu), mustat silmäpussit, suoristin rikki ja concealer loppu.. Ohlord, inhoan tätä kuuta niin paljon ! Mutta sen olen jo kertonut jossain postauksessa :D. Tekisin juuri nyt mitä vaan että pääsisin ulkomaille.

Tämä kuva on otettu paratiisista, eli New Yorkista. Kesä 2010. Oli ihan sairaan makeeta katella alas Times Square:ille omasta hotellihuoneestaan. Kuvassa oon juuri tullut kylvystä. Tämä oli yksi makeimmista hetkistä mitä oon kokenut. Mutta kun näin ensimmäisen kerran New York sky linen bussin ikkunasta ja korvissa soi "Empire State of mind".. Se oli makein hetki mitä oon ikinä kokenut (TRUST ME), ihokarvat nous pystyyn ja teki mieli huutaa YIIIHAAA! Mutta sitä en tehnyt koska istuin ison mustan miehen vieressä joka söi cheetos naksuja. haha :p Ooh, I want BACK. 

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

GIVE ME!

Joku ihana ihminen joka haluaisi tilata tämän mulle :) Shipping maksaa 12$ ja itse Playsuite 30$ ! Ooh, ajatelkaa tämä kesällä, ruskettunut, vaaleat hiukset, aurinkolasit ja joku kiva ruskea nahkalaukku... mmmm

2day

Maya ja minä Redzillä tänään. Käytiin vähän piristämässä potilasta, tuotiin mehujäätä ja kasa juoruja. hehee! Huono kuvanlaatu koska se on otettu kännykälläni :)

Eilen


Goodmorning! Eilen oli tosi kiva ilta, henigailiin Murtinin luona kivojen ihmisten kanssa. Tulin kotiin kahden maissa ja nukuin iiihanat yöunet pitkästä akaa! Tänään oon ehtinyt jo tehdä french toasteja ja kattoa elokuvan 'Ehdottomasti, ehkä', oli ihan ok.. Myöhemmin tapaan Mayan mutta ennen sitä pitää hoitaa kaikkia perus sunnuntai juttuja. Later :)

lauantai 19. maaliskuuta 2011

goosebumps


Katoin eilen Step Up 3D:n ja sen jälkeen en ole kuunnellut muita biisejä kuin tätä. Ihoni menee kananlihalle joka kerta kun kertosäe tulee! En tiedä miksi, en ole ikinä ennen tykännyt tän tyyppisistä biiseistä. Ja ah! Toi musiikkivideo.. Ketä ei tekisi mieli tanssia?!

when NOTHING goes right.

Antakaa mun kertoa mun yöstä/päivästä. Yöllä en saanut nukuttua joten katsoin elokuvan 'espoon viimeinen neitsyt'. Hirveä elokuva. Sen jälkeen menin nukkumaan mutta en saanut unta koska nenä oli niin tukossa ja sängyssä oli sokerin murusia (söin 2 munkkia viimeviime yönä) joten pyörin tunnin verran ja mietin että huomenna oon ihan varmasti terve ja lähen kävelylle kaivarin rantaa pitkin ipodin kanssa, kevään auringonpaisteen alla. Lopulta nukahdin mun lattialle. Aamulla suuni oli kuin hiekkapaperia koska olin hengittänyt sen kautta 10tuntia. Nenä yhä tukossa. Katsoin ulos: takatalvi. Kaikki on lumenpeitossa. Ajattelin että kyllä tästä hyvä päivä tulee. Tein aamiaista, sain tekstiviestin Reetalta missä luki: oon kipeä, kuumetta. Olin menossa ostaa Reetalle jätskiä kunnes mittasin oman kuumeeni. Mulla on 37 astetta. Alltså stegring..! Boo fucking hoo. Mitä nyt keksisi? Oon kattonut 10 elokuvaa viimeisten 24h sisällä. Ja alan vaikuttua niistä ihan liikaa. Mietin kaiken englanniksi ja dramaattinen musiikki soi taustalla kun teen jotain..  Ohmygod.

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Favourite blogs





Beautyaddict (tumblr)


Cute and stuff  (Marren tumblr!)


Haluaisin oppia lukemaan myös suomenkielisiä blogeja, joten jos tiedätte jotain hyviä jotka saattaisivat kiinnostaa mua niin laittakaa linkki blogiin, kiitos :) 

Bohoo

























Katoin äsken valmiiksi Mean Girls 2:sen. Ärsyttävä! Eka osa oli niin hauska ja legendaarinen. Tää kakkonen ei ollut mitään ekaan verrattuna.. En suosittele niille jotka tykkäsivät ekasta. Mutta elokuva itsessään oli perus amerikkalainen teinileffa.

torstai 17. maaliskuuta 2011

Migreeni

Vanha pissiskuva Reetasta ja minusta vuodelta 2009 hahaaa..
Tänään on ollut niin tylsää. Heräsin kahdelta, söin wrapin mutta meinasin oksentaa sen ulos koska oli niin kamal migreeni. Nukuin pari tuntia lisää kunnes reetta tuli käymään. Nyt mulle iski taas kamala päänsärky. Boo :( Nähdään kun olen taas terve.

Give me these shoes



Btw, mulla on ihan hirveä päänsärky, tuntuu että pääni olisi jäänyt raitivaunun alle. Se tykyttää ihan kuin sydämmeni olisi siirtynyt sinne aivojen tilalle. Hyi.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Strike a pose


GRACIAS CARIÑO !

Marre toi meille takeaway ruokaa, nyt kun oon kipeenä :) ihanaa !

Muistatteko ?

Joku teistä varmaan muistaa tämän postauksen? Well great news guys.. Mahdun siihen mekkoon ja se on jopa vähän liian iso joistain kohdista!  Ette tajua miten iloinen olen. Tässä näkee nyt miten kaikki mun  kova treeni maksaa vihdoin takaisin :D !

Kun asetin tavoitteen itselleni, en ikinä uskonut että se oikeasti toteutuisi.. Mutta nyt kun mahdun tähän mekkoon, en voi sanoilla kuvailla miten iloinen olen! Nyt olen todella tyytyväinen painooni. 55kg, ei yhtään enemmän tai vähemmän. Oh, olen niin iloinen ! 

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Goodnight

Tänään aikaisin nukkumaan.. Toivottavasti yskä ei pidä hereillä taas koko yötä. Nukun tässä isossa fleece paidassa jonka otin Mayalta tänään :P haha