lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vappu-aatto!

Hey ! Oon nyt laittautunut ja tältä siis näytän tänään kun ollaan lähdössä viettämään Vappu-aattoa. Ensin vähän get 2 gether tyttöjen kanssa ja sen jälkeen juhlimaan! Pitäkää kiva(ja turvallinen) ilta !

Granpa style

Eilen kävin vähän ostoksilla avec mama. Etsin kenkiä joka paikasta ja löysin viimein kengät DinSkosta. Stockalta löysin maailman ihanimmat Tommy Hilfiger ballerinat, MUTTA mulla on räpylä jalat ja nää Tommy Hilfigerin kengät on näköjään tarkotettu laihoille miljonääri jaloille. hahaa! Noei, mutta harmittaa kyllä vähän että pitää olla leveä jalka. No can do! Tällaista ostin eilen: Vähän granpa tyylistä haha..
Chinos, Gina Tricot 24,95€

Kengät, Dinsko 59,90€, aitoa nahkaa, poor cow :((

Oli pakko ostaa tän värinen paita, oon kauan himonnut mintunväristä. Ja tää oli alennuksessa, maksoi 7,95€ ! Äidin mielestä tää väri on kamala kun muistuttaa niin paljon 80-lukua. Ajattelin että tää näyttäis kivalta kun on vähän ruskeempi ja sit sielä blondit pitkät laineiset hiukset.

perjantai 29. huhtikuuta 2011

what happened?

Ajattelin ottaa blogiin vähän "moioonsöpö-kuvia" ja kirjoittaa että oon tosi väsynyt töiden jälkeen jne, haha..Mutta!

Sitten jotain tapahtui, mistä onnistuin saamaan kuvan. Miten voi olla niin kömpelö?




Nyt makaan lattialla ja dataan. Oon liian väsynyt ylösnousemiseen! Hitto soikoooon miten väsynyt olen. gahhhhh.. Nähdään myöhemmin muikkelit !

torstai 28. huhtikuuta 2011

live from the kitchen

Istun ja odotan että mun banaanimuffinssit on valmiina.. Skippasin solkun, sain inspistä siivota ja leipoa. Mitä ihmettä mulle on tapahtumassa? hohooo! 2 min niin ne on valmiita, sitten ne saa jäähtyä vähän aikaa ja sen jälkeen laitan nutella kuorrutetta. oh my god :)

Torstai & outfit

Elämä on rankkaa kun käy töissä. huhhuh! Heräsin kello 6 tänään koska piti olla seitsemältä sairaalassa ottamassa verinäytteet (mulla on jotain pääni sisällä, kohta selvii mikä!). Sen jälkeen lähdin töihin ja pääsin neljän aikaan lähtemään. Tapasin kavereita kaupungilla, juotiin kahvit terassilla ja juteltiin! Kohta lähen solkkuun, vika kerta ennen kesää, pakko saada vähän väriä vielä. Mulla taitaa olla joku tanorexia kun on pakkomieli olla päivittynyt ympäri vuoden.. Haha! Nähdään myöhemmin :)

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

once and for all :) !

Haha, en tiedä montako kertaa olen vastannut samaan kommenttin, mutta vastaan nyt vielä kerrän tähän kysymykseen että mistä mun aurinkolasit on ostettu! Ja ne on ostettu täältä.  Ne on maksanut 10 dollaria  ja oon suojellut niitä kuin aitoja Ray Baneja koska ne sopii mun päähän niin hyvin! Yleensä mitkään aurinkolasit ei sovi mun päähän (ei ees optikolta ostetut) ja kun löysin nämä jenkeistä hypin ilosta. haha! Nyt nää aurinkolasit alkaa olla vähän rikki, tai sangat on löystynyt jne.. Oon yrittänyt etsiä uusia mutta en löydä mistään, pitää kai tilata uudet samanlaiset netin kautta! Mitä säätöä..

"Sulla ei oo tissejä"

Tältäkö pitäisi näyttää..?

H&M


Mun jalat hikoili kun viimestä päivää tänään kun tulin kotiin töistä ja piti mennä tapaamaan kavereita kaupungille, joten ostin nää söpöt virkatut kengät H&M:stä, maksoi vaan 12,90€! :)

after work..

Istun rentoutumassa vähän töiden jälkeen. Kohta treenit mutta ennen sitä hakemaan allergialääkkeitä. En edes tiennyt että oon allerginen kunnes lääkäri tänään huomas sattumalta. Ainiin, lääkärin jälkeen kävin syömässä maailman ihaninta lounasta Hietaniemen rannassa. Siellä oli sushi buffé & kinkki safkaa :) oh yum !

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Treeniii !

Ooooooooo mitkä treenit !! Ihanaa tuntea että kunto on kohonnut. Jaksoin juosta 30 min 10 teholla. Ja voin sanoa että se on mulle tosi paljon. Oon iloinen jos jaksan edes 15min. Joten juhliakseen tätä tapahtumaa tein tällaisen juhla aterian itselleni. (Sarkasmia, oisin paljon mielummin syönyt jätskiä jota meillä on pakkasessa...) Avokadoa, kalkkunaa,tomaattia ja juustoa. Sopivasti proteiinia!


Oli pakko ottaa kuva koska mä oon alkanut syömään lihaa taas! Vähän kerrallaan.. Hyi näyttää että mulla olis joku raato mun lautasella.. En pidä lihasta ollenkaan :(

Tuesday

Heyeyey :) puhh, tulin just kotiin töistä ja kaupungilta(avec maya). Mun on pakko nostaa hattua töissä kävijöille. Haha! En ikinä tiennyt sen olevan niin rankkaa. 9-17 päivä oli tänään. Huomenna 8-16. Oon ihan poikki.. Vaikka en tehnyt niin paljoa tänään, opin enemmän miten siellä toimitaan jne. Sain ottaa pari tuotevalokuvaa, photoshopata ne, tehdä vähän graafista suunittelua ja loppupäivästä laitoin studiovalot pystyyn. Opin tosi paljon uutta! Nyt pitäisi jaksata raahata perse salille ja tehdä mun treeniohjelma.. Saa nähdä jaksanko. Tässä pari kuvaa jotka otin tänään:


Näyttää siltä että mulla olis ihan lyhyet hiukset. Sopis aika hyvin mutta en ikinä uskaltaisi leikauttaa ne! Tänään oli muuten eka kerta farkkutakki päällä! Ihanan lämmintä..

Tältä mun "työpiste" näyttää. Tämä on pieni liike joka on auki silloin tällöin. Samassa paikassa on myös tukku joka myy valokuva kamaa pieniin fotoliikkeisiin. 

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Jopooo :)

Jee! Vihdoin saatiin Jopo. Ei tarvitse enään näyttää tältä, kun kaikki muut näyttää tältä kesäpäivinä. Hahaaa, mulla on ollu sellane sporttipyörä viimeset vuodet mutta en oo kehannu käyttää sitä, oon käyttänyt enimmäkseen mun skootteria joka  btw varastettiin toisen kerran nyt. En enään jaksa, ottakoon sen skootterin joka nyt niin paljon sitä on halunnut viimeset vuodet. Mulla on pyörä.

right now:

Oltiin tänään Pian kanssa syömässä lounasta Esplanadin nurtsilla, nyt tulin kotiin ja otan aurinkoa partsilla bikineissä! Täällä on niin kuuma että on pakko välillä mennä sisälle vilvottelemaan. Ihanaa.. Toivottavasti saan vähän väriä :)

Yesterday!

Voi että kun oli hauskaa taas! Oon nyt pääsiäisen aikana juhlinut vuoden mittarit täyteen, haha! Tässä kuvia eilisillasta, tyttöjen-ilta kutinilla ja sen jälkeen tapaamaan kavereita keskustaan:
My cool friends, haha, Ihanat asut!


Hippi ja kissa.. Rakastan tätä kuvaa!

Kateltiin albumia jonka Maija oli tehnyt vuosilta 09-10, tää oli hieno hetki, kajareista soi forever young ja me muisteltiin kaikkia hauskoja hetkiä. Tajuttiin myös että me ollaan parin vuoden päästä jo 20 hahaaaa... No way! 


Pipelius & ninnu !


Hahaa, olin istumassa across the street sporapysäkillä, ja kun siihen tuli ratikka menin pysäkin taakse piilon ja kun ratikka ajoi pois olin piilossa. hahaha!!! Kaverit oli 2 sekuntia hiljaa ja kattoi ihan hämmästyneenä kunnes tajus. OK, toi kuulosti tyhmältä nyt mutta voitte varmaan tajuta miten hauskaa se oli sillä hetkellä..

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

party all night and sleep all day meininkii





Tässä mulla on pari kuvaa tarjottavana eilisillasta. Taas oli tosi onnistunut ilta! Oltiin vähän kaikkialla. Just nyt ollaan meillä Reetan kanssa, Reetta nukkuu koska on niin ryytynyt eilisen jälkeen moahaaa :) Kohta tapaamaan Piaa ja sitten viettämään Jesus uppståndelse päivää. haha

Chilliiiiin !


Ulkona on niin ihana ilma varmaan yli 20 astetta! Istuttiin Ninnun ja Reetan kanssa pari tuntia ulkona nurtsilla ottamassa aurinkoa ja haettiin lounaaksi McDonald's ruokaa. Ah rakastan kevättä!

Päivän outfit

Tässä päivän asu taas teille. Ihana ilma ulkona :) Pääsin ekaa kertaa käyttämään mun jakkua Zarasta ulkona. Loput vaatteista on H&M:stä. 

Lande

Helloo! En ehtinyt eilen postailla kun tulin kotiin Pian landelta.. Oli kiirekiirekiire päästä ulos juhlimaan! haha.. Mulla on ollut kamera mukana nyt joka paikassa (blog-points!) joten tässä kuvapommi meidän lande reissulta:
Saunan jälkeen fiilisteltiin terassilla.. Saunakaljaa, chipsiä, musaa. ahh

Hahaaa, puls mainos?

Kävelyllä..

Oh!! Terassilla oli +25 astetta, otettiin pari tuntia aurinkoa bikineissä :)) wehoo, kesä on kohta täälläää...


Kotiiiiiin! wehoo:) Seuraavassa postauksessa tulee kuvia eilisestä illasta. Mutta nyt pitää laittaa vähän asioita kondikseen. Later !

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Last night

Kamera täynnä tällaisia turhia kuvia.. hah

Kuva on kai otettu keskustassa.. Odotettiin ratikkaa ja oltiin tooosi iloisia

Oh my miten hauska ilta eilen!! En ehdi kirjoittaa mitään nyt koska me lähetään landelle tunnin ja 5min päästä. Pia on meillä nyt, tapasin sen tossa 7 aikaa aamulla. Nähdään myöhemmin!

torstai 21. huhtikuuta 2011

Ready for the night !


Lotta on kutsunut tytöt hänen luokseen syömään ja juhlimaan (pääsiäistä ja mun koulun loppua) ! Jeehuu! Tältä näytän tänään, päällä on virkattu toppi Indiskasta :) Nyt menoooks, otin kameran mukaan joten yritän ottaa jotain kuvia illasta. Later!

Päivän outfit

Hehee, eka ja varmaan vika kerta kun laitan 'Päivän outfitin' tänne. Pukeudun niin tylsästi! Mutta tältä ainakin näytän tänään kun ollaan redzin kanssa ulkona juomassa kahvia !
Villapaita: Bershka, Housut: Vila, Kengät: Esprit, Laukku: Mango

Avon


Kattokaa mikä mua odotti sängyllä kun tulin kotiin! Goodiebag Avonilta. Kaikki "suurbloggaajat" saa tällaiset kotiin parhaillaan ja ne on näköjään kuullut että mullakin on blogi joten ne lähetti tällaisen mamman mukana kotiin ! Wehoo. Sisällä on esitteitä, hajuvesi, ripsiväri ja vaniljan tuoksuinen bodylotion. mmm ihanaa! Hajuvesi tuoksuu todella hyvältä, se on Reese Witherspoonin uusi 'Love to the fullest'. Kiitos :) Nyt lähden ulos nauttimaan auringosta Reetan kanssa. Nähdään myöhemmin !

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Im so fucking happy I could shit rainbows

Huomenna vika päivä koulua ja aion juhlia. Ylihuomenna nukkumaan. Yliylihuomenna juhlitaan. Ja sama tehdään the day after the day after tomorrow! Treenit meni tosi hyvin, juoksin ku viimestä päivää. Näytin siltä että olisin saanut astma kohtauksen. hahaa.. Ei hauskaa niille jolla on astma mutta on hauskaa mulle, tai siis miltä näytin. Anyway...! Huomiseks on luvattu +14 astetta !?! IHANAA. Tein mun happydancen kun selailin forecan sivuja. Hugs & Kisses everybody ja muistakaa arskat huomenna :)

Training Playlist

Hey everybody ! Hirveen pitkä koulupäivä tänään. Istuttiin neljään asti editoimassa. Nyt istun juomassa kahvia treenikamppeet päällä ja lataan treenibiisejä. Eilen salilla juoksin Paolo Nutinin biiseihin. Tuntu aika laimealta. haha!
Kattokaa mun hauista! Syntynyt kovalla treenillä voin sanoa. Nyt salille jeeje! Later :)

Hauska haaste lukijalta !

Sain hauskan haasteen lukijaltani !  Hahaaa voi ei mikä pissis kuva mun kohdalle osui.. Tässä haaste:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Avaa neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä blogia tekemään sama.



Haha ja tässä tulee mun kuva:




Hahah! Tää oli hauska ilta. Kuva on otettu vuonna 09 cicon vanhasta kämpästä. Oltiin tyttöjen kanssa kaikki ostettu omat viinapullot (!?) ja juotiin ne samana iltana. Ihan sairasta! En ikinä tee sitä uudelleen, ja en yleensä juonut niin paljon mutta ysillä piti olla niin cooool.. hahaaa! Mutta ilta oli niin hauska, me Mayan kanssa aina välillä muistellaan sitä iltaa ja nauretaan ihan sikana. Voi hitsi miten pieniä oltiin vielä pari vuotta sitten. Kattokaa mun kynsiä, kympin irtokynnet, sweet jesus..

Haastan kaikkia lukijoitani joilla on blogi tekemään saman haasteen! Linkittäkää mulle kun ootte tehnyt, haluun nähä :D !

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Reetta, 00:50


hahaaa, en kestä !

Back On Track

JEE ! Vihodin oon terveenä, kävin tänään ekan kerran kunnolla salilla pitkästä aikaa. Tuntuu ihanalta. Nyt sluibailu saa loppua. Mulla on myös tapaaminen PT:n kanssa kohta, saan uuden ohjelman, wehoo ! Treenaaminen tekee mut niin iloiseksi :) Tässä on kuva jossa poseeraan (suklaa,mignon)munan kanssa. Pakko saada vähän protskua treenien jälkeen. Arvatkaa miten tyhmältä tuntui ottaa tää kuva, haha.. Mutta en halunnut postausta ilman kuvaa. Siis kuvitelkaa ittenne paita leuan alla ja muna kädessä ja siitä vielä ottaa photobooth kuva. voivoi.. Nyt suihkuun!

Hitto kun säikähdin että mun takana istuu joku mies kun katoin tätä kuvaa tarkemmin, mutta se olikin tv  haha!

Kuvia päivän kuvauksista:

Tämän päivän kuvaukset oli tosi kivat, oltiin Stinan viinikellarissa kuvaamassa viinimainos. Kuvista tuli tosi hienoja ja en voi odottaa että pääsen huomenna editoimaan ne :) Tässä pari kuvaa päivän kuvauksista jotka pöllin Stinan facebookista:

Lounastauko, ahh! Pizzaa ja kakkua :)

Valmistellaan kameraa

Meidän hieno asetelma

Mun huulia kuvataan..

The crew, Nea, Stina & Petra