tiistai 31. toukokuuta 2011

-.-

Aloitin juuri Skins Season 5 katsomisen ja se on syvältä!! Ärsyttää.. Season 1 ja 2 oli parhaimpia, ihan MAHTAVIA. 3 ja 4 oli ihan ok koska effy oli vielä mukana. Mutta nyt.. Season 5 ja ihan uusi crew. This is bullshit. Yksi neitsyt blondi joka leikkii jotain päähenkilöä gossip girl sarjasta, SO NOT SKINS. haha! aarhhh, skins kuuluu olla rajumpaa kuin tää. :( Älkää kattoko jos ette vielä oo nähny. Olen hyvin pettynyt

Tiistai


Tänään töiden jälkeen tapasin mamin kaupungilla, ostin kaikkea basic tavaraa, ei mitään kiinnostavaa blogiin.. Sen jälkeen tapasin Annan ja Pian! Käytiin ensin syömässä ja sen jälkeen ulkona kahvilla. Oikein mukava iltapäivä vaikka kuvassa kaikki näyttää downereilta. haha! Nytnytnyt aion tehdä itselleni Span, eli kuoria iho, laittaa kynnet, sheivata.. u name it ! Kesä on täällä ja on aika alkaa näyttää enemmän paljasta ihoa.. later!

maanantai 30. toukokuuta 2011

Poptarts & gossipgirl

"Chanel"

Kattokaa mitä löysin kun oltiin matkalla Pian luokse lauantaina. "Chanel" sormuksen, haha :D Varmaan ihan aitoa kamaa..

monday

Näin hulluja unia viime yönä. Ihan hirveitä ! Ja kaupan päälle tuli vielä päänsärky, joten valvoin puolet yöstä. Nyt olen kotona, en kyvennyt lähätemään töihin kun aamulla alkoi sitten migreeni. Ihanaa. Nyt kuppi kahvia ja sen jälkeen lenkille, ei juoksemaan mutta kävelemään, pakko saada raikasta ilmaa ! Later

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kuvapommi !

Meillä oli eilen tosi kiva tyttöjenilta Mayan luona Pian ja Lotan kanssa. Tässä paljon kuvia eilisestä. haha istuttiin keittiössä joku 5 tuntia ? Sen takia kaikki kuvat on otettu samasta huoneesta.








En jaksa kirjoittaa kuvatekstejä, mutta jos teillä on kysyttävää niin kysykää ihmeessä :P ! Mayan jälkeen lähettiin Pian kanssa pienelle seikkailulle, hahaaaa, en ole nauranut niin paljon pitkään aikaan. Teidän pitäisi nähdä mun tekstiviestit.. ohhh! 

booya!

huomenta kaikkii ! En ehdi laittaa nyt kuvia eilisestä koska olen Pialla ja kamera unohtui Mayalle. Olen tänään taas töissä MK festareilla joten kuvia tulee heti kun tulen kotiin joskus 5 jälkeen:) Nyt on kiirekiirekiire! Later
Haha, rakastan Pian konetta, täynnä ikivanhoja kuvia! Tää kuva on otettu päivänä jolloin me aloitettiin 8 luokka.

lauantai 28. toukokuuta 2011

outfit of the day

:) hehee, oli kiva työpäivä! Huomenna uusiks. Nyt suihkuun ja sen jälkeen odottaa kiva ilta tyttöjen kanssa ! later

:)

goodmornin!

Ah, ihanat pitkät yöunet, marre laittoi aamiaiseksi latet ja pannukakkuja. Ihanaa! Nyt lähden Maailma Kylässä festareille vapaaehtoistyöhön. Oli onnea ilman kanssa. haha,siellä sataa.. Toivottavasti tulee hyvä ilma myöhemmin!

Haha, marre oli juuri lähdössä shoppailemaan äitinsä kanssa, kunnes hänen äitinsä kuuli että on Maailma Kylässä festarit. Arvatkaa lähteekö marre shoppailemaan vai syömään kasvisruokaa :D hiihi, save the planet  :)))

perjantai 27. toukokuuta 2011

yammy


Tulos kun harrastaa suojaamatonta s... No ei, tulos kun syö pizzaa, suklaata, mansikoita, chipsiä ja kokista litrakaupalla. huhhuh !

pepeperjantai

Hitsi miten rankka työpäivä, päivitin nettisivuja koko ajan. Töiden jälkeen tapasin tytöt kaupungilla, syötiin pienet välipalat picnicissä ja sen jälkeen lähdin ettimään rintsikoita. Ei löydy mistään sopivia! Ärsyttää. Ja mitkään mun vanhat ei enään mee koska yllätys yllätys, kaiken mun treenaamisen jälkeen ne on pienentynyt ja nyt olen kuin ronja seitsemännellä luokalla. Deja vu.. haha! No ei voi sille asialle tehdä paljoo mitään. Nyt pakkaan kamoja valmiiksi ja kohta leffa ilta marrella :) later

update

helo ! Eilen meni vähän myöhään kavereitten kanssa.Olin kotona vasta 12 jälkeen, joten en ehtinyt postailla. Aamulla heräsin oikein mukavasti (not) väsytti ihan sikana, joten tein ison aamiaisen, keitin kahvia ja kananmunia, laitoin paahtoleipiä missä oli kaikkea hyvää. Kävin myös suihkussa joten nyt olen kuin uusi ihminen :) Tänään myöhemmin meillä on girls night marren kanssa, niin pitkästä aikaa ! jeehuu, ja lauantaina olen töissä Maailma kylässä festareilla. Joku muu joka on tulossa sinne? Nyt töihin, ciao

torstai 26. toukokuuta 2011

Torstai

Heyy ! Ulkona paistaa aurinko ja siellä on lähes +18! Ihanaa. Oon töissä vielä mutta pääsen tossa neljän aikaa lähtee. Meen kaupungille istumaan aurinkoon kavereitten kanssa. Ehdin ottaa pari kuvaa itsestäni aamulla:
Rakastan tätä t-paitaa, ihanan värinen, mutta olen vain käyttänyt sitä kerran tai kaksi..T paidan ostin viime vuonna Tallinnasta.

Uudet aurinkolasit! H&M 5,95.

Tykkään tosta valokuvapuusta.. Haluun sen omaks :P kuva töistä.

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Ilta teet..

HAHAHA !!!

Omg.. Kuolen nauruun! Onko teillä macin käyttäjillä joskus tapahtunut niin että teidän photo booth yhtäkkiä pomppaa esille ? hahahaaaaaa! Arvaa säikähdinkö ku tää pomppas yhtäkkiä esille? :DDDDD
Note to myself: osta nappikuulokkeet :)

SKINS MARATONIIIII !

Tänään kävin töiden jälkeen tapaamassa kavereitaa, syötiin mäkissä, nami! Matkalla kotiin osallistuttiin Reetan kanssa johonkin juoma maisteluun ja saatiin energiajuomat palkkioks.(Sai valita poppareiden(KUKA HALUAA VALMIITA POPPAREITA?!hyi) ja energiajuoman välillä) hehe. Tältä näytän tänään, rumapäivä meneillää..

Anyway, oon ladannut kaikki skins 4 tuotantokausi jaksot. Nyt lähtee käyntiin skins maraton ! later

PlanKansalainen

Tein tänään jotain mitä olen miettinyt pitkään, ryhdyin vapaaehtoistyöntekijäksi. Mietin vähän aikaa mihin ryhtyisin.. Ympäristön suojeluun? Eläinten suojeluun? Kodittomien suojeluun? Päädyin lopulta lastensuojeluun, Planiin, joka on lasten oikeuksia edistävä kehitysyhteistyöjärjestö. Mulla ei ole ylimääräistä rahaa lahjoittaa ja sijoittaa näihin hyväntekeväisyys paikkoihin joten tajusin että ainoa keino miten voin itse auttaa on ryhtyä vapaaehtoistyöntekijäksi. Vain pari klikkiä ja nyt olen PlanKansalainen ja voin ilmoittautua mukaan auttamaan eri tapahtumiin. Me eletään suomessa niin turvallista ja mukavaa elämää että mielestäni meillä, joilla on kaikki hyvin, voitaisiin auttaa muita joilla on huonosti. Kehoitan muitakin ryhtymään vapaaehtoistyöntekijäksi tai lahjoittaa rahaa.

NRJ morgon

Istun töissä joka aamu kuuntelemassa ruotsin NRJ:tä. Haha! Rakastan niitten aamujuontajia Knappen & Hakimia. Piristää kivasti päivää :) Täältä voit kuunneella.

tiistai 24. toukokuuta 2011

Right now:


Istun parveekkeella chillailemassa veljeni kanssa. Poltan samalla shishaa, vihreä tee makuna :) Later dudes

kuvaukset

Sain lähetteen jatkotutkimuksiin, eli magneettikuvauksiin. Kui makeeta! haha. Oon vaan nähnyt niitä leffoissa, nyt pääsen itse sellaiseen. Tämä tutkimus tehdään vain varmuuden vuoksi, niitten mielestä mun päässä ei ole muuta vikaa paitsi että se on joka päivä kipeä.. hahaa wtf..

morning

Meinasin kuolla kun tulin suihkusta tänään aamulla, kattokaa miten SÖPÖ mun kissa on! hahaaa. Ja älkää kiusatko sitä koska se on ylipainoinen - se ei voi sille mitään!
Hahah, sänkyni on 120cm leveä mutta tässä se näyttä 80cm koska kissani on niin bigboned..

maanantai 23. toukokuuta 2011

voilá

Nyt on jopa alusvaatelaatikot järjestyksessä! Kesti pari tuntia saada huone peruskuntoon. Yleensä mun huone on tiptop, mutta matkojen ja viikonloppujen jälkeen menetän kontrollin ja se on hirveässä kunnossa. Tuntuu että kaikki olisi kunnossa jos huone ja tavarat ovat paikoillaan. Yes, I'm a clean freak.
Yritin saada teille sitä järjestyksen tunnelmaa näyttämällä miten hienosti olen viikannut mun huppareita..

Opin uuden nutturan tänään. Tän keksin omasta päästä ja onnistu paljon paremmin kun jotkut tyhmät lettinutturat youtubestä. hah ! Tein normin nutturan mutta otin pienen tumpun hiusta ja kiersin sen ponnarin ympärille ja sen jälkeen iskin pinnejä niin että se pysyisi ! 

cykeltur




Vedin ison hupparin päälle, laitoin musiikkia korviin, otin jopon ja lähdin ulos pyöräilemään. Pyöräilin Hietsuun, sieltö töölöön, töölööstä meilahteen, meilahdesta seurasaareen, sieltä takaisin meilahteen, meilahdesta keskustaan ja keskustasta kotiin! Huhhuh :D Vikat metrit oli hirveitä mun pepulle. Mutta pieni ulkoilu piristi niin paljon että nyt jaksan siivota huoneen.. Kuvat on otettu jossain töölöön ja seurasaaren välillä, pysähdyin hetkeksi kattomaan ihanaa maisemaa!

uskon jumalaan..

Tänään tapahtui jotain niin outoa metrossa.. Mulla oli suoraan sanoen p*ska päivä. Mikään ei mennyt oikein. Jopa ruoka oli pahaa. (hah) No, istuin metrossa ja rupesin miettimään että vitsi mul on fiilis mennä kirkkoon, lausuu rukous tai jotain koska se ois vähän arkipäivästä poikkeavaa. Ja kirkko on hyvin lohdullinen paikka. Ja just ku mietin näitä juttuja joku vanhempi nainen koputti mua olalle ja sanoi "Lue raamattua joka päivä, se auttaa." ja lähti ulos metrosta. Shit..! Meinasin saada aivohalvauksen olin niin ihmeissään, ihan kun hän olisi lukenut ajatukseni! En tiedä uskonko jumalaan enemmän nyt vai oliko toi nainen vähän pöpö päästään ja mahtava ajoituksissaan. Haha! Mulla on vieläkin vähän outo fiilis. Anyway, tässä kuvia jotka otin photoboothilla kun tulin kotiin. "päivän outfit", vaikka ei siitä paljoa näy !


dreaming..

Istun töissä ja tein tauolla tällaisen kivan pikku kuvan mihin kokosin ihania vaatteita ja asusteita Nelly.com:ista. Ulkona muuten sataa kaatamalla.. Haha! Aurinko paistoi kun tulin töihin joten laitoin vain neuleen + aurinkolasit (housut,kengät,topin,alusvaatteet). Kiva mennä kotiin tästä..

Kamala yö

Hyi kamala mikä yö! Menin nukkumaan 12 aikaan ja olin puolihereillä varmaan 3 tuntia sen jälkeen koska en saanut mukavaa asentoa. Kello 5 aamulla heräsin kamalaan päänsärkyyn. Tuntui että mulla ois ollu takaraivossa iso haava joka vuotaa verta. Se oli niin kipeä että siihen alkoi kirvellä. Näin on käynyt aikaisemmin, mutta ei vähään aikaan.. Otin burana 600 ja odotin kunnes se vaikutti, sitten nukui vielä tunnin kunnes piti herätä töihin. Nyt istun töissä ja mua väsyttää ihan kamalasti :( Takaraivossa tuntuu patti joka on ollut siinä joku vuoden jo mutta se ei ole ikinä ollu näin kipeä ! Huomenna on onneksi jatkotutkimuksia. Mulle on jo todettu migreeni pari viikkoa sitten, mutta tämä ei ole migreeni !! Migreeni tuntuu silmissä ja silloin näen harhakuvia. Pelottaa vähän mutta verikokeista nähtiin että olen todella terve. Kaikki arvot kohallaan. Hmmm, kellään jolla on ollut samanlaisia oireita :D ? googlasin ympäri ja jotkut oli kirjotellut syövästä jotain. huhhuh ! Vika kerta kun googlaan. Pelottaa muutenkin. Mä nimittäin tykkään mun päästä ja sinne ei oo mikää kasvi tervetullu.. höhö, nyt back to work :)

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Madeleine

Chachaaa, en ole saanut mitään järkevää aikaiseksi tänään muuta kuin kattonut youtubestä jotain klippejä.. Eksyin jonkun tytön channelille jolla oli erinlaisia tutorial videoita hiuksista. Yritin opetella tekemään nutturan jossa on letit ympärillä (kuva). Mutta en ihan onnistunut haha.. Oon nyt keväällä innostunut tosi paljon "nuttura muodista". Siis sellaisista klassisista nutturoista a la Princess madeleine. Really nice :) Jos teillä on vinkkejä miten saa pysyvän ja kauniin nutturan niin kertokaa ihmeessä! Nyt nukkumaan, goodnight !

Song of the day

Pyörii mun päässä non stop !

Se tunne kun herää auringonpaisteeseen..

Okej, mä en herännyt auringonpaisteeseen, heräsin siihen kun Maya puhui tosi kovaa puhelimessa haha.. Lähdin Mayan luota suoraan ulos Väiskin puistoon missä hilluttiin Pian kanssa, juteltiin viikonlopun tapahtumia ja catchattiin brunaa. :) Oon nykyään tosi ahkera kameran kanssa woho, joten tässä kuvia aamusta, ja puistosta..
Aamukahvit ! yum

Ligga och schteka..

Pia lukee kaikki salaisuudet miehistä. Säälin miehiä kun "kaikki" niistä lukee cosmossa. haha, mistä miehet saa tietää kaiken meistä? Onko olemassa miesten lehtiä ? Muuta kun playboyt ja jalkapallo lehdet.. 

Sain Juudakselta uudet lasit eilen. Haha..

Yesterday:

yooo ! Miten meni lauantai-ilta teilläpäin? Meillä meni Mayan kanssa tooosi mukavasti. Istuttiin koko ilta sen luona ja juteltiin, juotiin, kuunneltiin hyvää musaa ja muisteltiin vanhoja.. Oli tosi kivaa viettää laatu aikaa maiskun kanssa - pitkästä aikaa! Tässä on jotain kuvia jotka napsin eilen pöydän äärestä:
Haha, tältä näyttää perus tyttöjen ilta..

Maya laittautuu koska lähettiin myöhemmin tapaamaan ihmisiä keskustaan

Minä ja maya.. Kokeilin laittaa vähän tummempaa huulipunaa mutta näytin liian ärsyttävältä siinä, haha joten vaihdoin takaisin normaaliin eli pelkkään huulirasvaan !

Hähää..

Hungry eyes :)

Suomalaisia kun ollaan..