sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Sunday afternoon

Heyy, tulin just kotiin kävin kaupungilla kattelemassa kaupoissa ja tapasin myös cicon siinä samalla. Hengailtiin espalla ja vaihdeltiin kuulumisa, ei olla nähty koko kesänä. Tässä kuvia päivästä (blogpoints, muistin ottaa kameran mukaan):
Kaunis esplanadi, cicon ottama kuva btw..

Sain roskan silmään

Cicu

My shoees 

Päivän asu, mamin mielestä näytin tennispelaajalta.. hah

Yritin saada kivaa kesäistä kuvaa kun syön vesimelonia haha.. Note to myself: get a life.

hat

Chaa! Ennenkuin lähdin ulos kävin vähän kuumana photoboothille, haha.. Seisoin joku 10 min ja poseerasin mun hatun kanssa. Tuloksen näette alhaalla, samalla myös päivän (illan) outfit !


NoKztA on Make A Gif, Animated Gifs

Toppi Gina Tricot, Farkut Forever 21, Vyö Second Hand, Hattu Cubus


Illalla hengailin kavereitten kanssa. Juotiin puistokaljat (?) , jubailtiin, syötiin pizzaa.. Mutta tulin taas vaihteeks kotiin aikaisin kun huomenna on duunipäivä. Toivotaan aurinkoista päivää että pääsen myymään paljon jätskiä hah :) öitä

lauantai 30. heinäkuuta 2011

töitätöitätöitä. En tiedä mitä muuta kirjoittaa. Joka päivä on samanlainen postaus "moi tulin töistä kotiin ja nyt meen tapaamaan kavereita" hehe.. Anyway, tulin juuri kotiin töistä, luulin että mulla ei olisi töitä kun oli niin pilvistä mutta kyllähän oli ja mä vedin vähän liian myöhäseks eilen jos miettii että mun piti mennä töihin tänään. Oltiin eilen yhdellä tutulla Eirassa, oli tosi mukava ilta kunnes piti mennä kotiin. Venasin bussia 50min (joka ei ikinä tullut btw, joten piti ottaa taksi) ja kun olin kotiovella huomasin että oon unohtanut aivaimet. Soittelin vähän ympäri, ja onneksi reetta vastas niin pystyin mennä sen luokse nukkumaan. Thank god for neighbours! Nyt pitkään suihkuun ja sen jälkeen tapaamaan kavereita ulos. Ihana aurinkoinen ilma ! :) later
Minä eilen, voiko joku PLIIS muistuttaa mua että alan ottamaan kameran mukaan? Alkaa ärsyttää nää blackberry kuvat.. hah

perjantai 29. heinäkuuta 2011

perjantai päivä

Hey ! Tänään oli vain kolmen tunnin työpäivä koska alkoi sataa heti kello 2 jälkeen. Harmitti vähän, mutta ehdin käydä kaupungilla kattelemassa vaatteita kaikessa rauhassa. Kauppoihin on jo tullut syksy vaatteita, kaikkia hirveitä viininpunaisia, oransseja ja ruskeita. yök. Kohta on taas talvi, en kestä! Kävelin kylmästi kaikkien syksyvaatteiden ohi ja yritin etsiä jotain kesäisempiä vaatteita. Ei oo hirveesti jäljellä mutta löysin pari kivaa toppia!

Valkoinen toppi H&M:stä 7,95 ja treenitoppi Ginasta, maksoi vain 2,90 !

Sama toppi kun ylhäällä, mutta vähän tarkempi kuva kauluksesta joka on tosi kiva!

Tää toppi löytyi Ginan alesta ja maksoi vain 4,90! Se on tosi kivaa materiaalia, sellasta viileetä ja sileetä, vaikea selittää hehe..

Topin takana on vetoketju, oli pakko ottaa kuva

Ja tältä näytin tänään. Valkoinen t-paita jonka ostin H&M:stä eilen ja shortsit Burberrystä. Laitoin noi kengät myös päälle tähän kuvaan kun joku halusi nähdä miltä ne kengät näyttää päällä! Näkyy huonosti mutta parempi kuin ei mitään, eikö :) ?

torstai 28. heinäkuuta 2011

Kesäpäivä

Tänään on ollut mahtava päivä, ihan kuin olisi ollut ulkomailla. Kostea ja kuuma ilma + palkka oli tullut tilille (ulkomailla on yleensä mukana paljon rahaa) Tässä on mun päivä kuvissa:

Kun sade lakkasi mentiin Mayan kanssa istumaan terassille nauttimaan kylmät Coronat

Maya nauttiii..

Minäää

Käytiin terassin jälkeen leffassa kattomassa uusi elokuva 'Bridesmaides'. Se oli tosi hauska, just mun ja Mayan huumoria, suosittelen kaikille naisille/tytöille :)

Leffan jälkeen iski sairas nälkä joten käytiin syömässä..

Myöhemmin pari muuta kaveria istui seuraan joten me tilattiin jälkkäriksi Strawberry Margarita kannu!

Kuvasta puuttuu vielä Maria, joka otti kuvan. Istuttiin terasilla vielä pimeään asti mutta oli pakko tulla kotiin aikaisemmin koska huomenna on taas työpäivä! Later :)

good music

Oon ladannut biisejä koko päivän, nyt mulla on jo päälle 300 biisiä. Löysin kotoa myös vanhoja tosi hyviä CD:tä joita lataan. Kohta tapaan Mayan kaupungilla, mennään varmaan kattomaan joku leffa näin sadepäivän kunniaks :) later

just my luck

Arvasin että heti kun mulla on vapaapäivä niin sataa. Mutta en mä uskonut että mulla näin huono tuuri olisi että ukkostaisi. Sääjumaloiden on pakko inhota mua todella paljon. hah
Tänään aion varmaan viettää sitten päivän kotona, musiikkia ladaten (koko iTunes tyhjeni yhtäkkiä, joten mun pitää ladata kaikki uudestaan) ja kattomalla Gossip Girliä.


my day:

Hey! Eka kerta kun ehdin koneelle tänään ja kello on jo puoli kolme yöllä.. Suljettiin jätskikioski vasta 7 aikaan ja sen jälkeen jäätiin Mandyn kanssa uimaan ja syömään. Meillä on maailman paras työetu, saadan syödä kaikkea ruokaa (ranskalaisia, jätskiä, hodareita, hamppareita, slushia, limuja jne) niin paljon kuin halutaan, haha! Lupaan että lihoon yli 10 kg näiden työpäivien aikana. No syksyllä ajattelin alkaa treenaamaan taas kunnolla :) Anywaaay. Töiden jälkeen kiiruhdin kotiin suihkuun ja sen jälkeen ulos tapaamaan kavereita, päädyttiin parin kavereiden kanssa kaivoon. Oon kuullut siitä paikasta niin paljon ja sitä on kehuttu mutta itse en tykännyt. Liikaa ihmisiä ja huonoa musiikkia. Mutta tapasin kaikkia vanhoja koulututtuja ja muitaki kivoja ihmistä. Mutta arvatkaa mitä, unohdin taas kameran kotiin. Lupaan ostaa pienen pocket-kameran jota voin pitää mukana laukussa että tää blogi ei jää ihan ilman kuvia. Tässä kummiskin yksi kuva jonka otin työpäivän päättyessä:

Slushit, kuten varmaan huomasitte.. Nyt nukkumaan, huomenna vapaapäivä eli jos on hieno ilma lähden rannalle makoilemaan :) later

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

aikainen ilta

Ciao :) oon jo nyt kotona, oltiin kaverin luona, juotiin pari kylmää siideriä ja tanssittiin vanhoihin hitteihin, oli tosi kivaa ! Mun on pakko olla parempi tossa kameran mukaan ottamisessa. Ei tänäänkään yhtään kuvia joten laitan tänne aika vanhan kuvan musta ja redusta:

hihii :)  Huomenna taas töitä joten bare with me, yritän keksiä jotain bloggaamisen aihetta päivän aikana, huomiseen!

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Töissä

Helooo! Nyt tulin kotiin lyhyen työpäivän jälkeen. Piti vain tehdä 4 tuntia koska porukkaa ei ollut niin paljon. Ehittiin Mandyn kanssa ottaa pari kuvaa haha:

Minä kassalla, ja ihmettelen vieläkin että miksi kassa ei anna sitä lukua mitä pitää antaa takaisin asiakkaalle.. En osaa ikinä tollasissa tilanteissa laskea vaihtorahoja joten huudan aina mandylle "paljonko  pitää antaa takaisin 10 eurosta??" asiakas on tosi tyytyväisen näköinen.. haha



Piti viedä ulos tyhjiä jätskipaketteja, ja sitä jäätelöä valui joka paikkaan, sen takia ilme..

Mandy teki jäätelöpalloja!


Nyt pitää käydä suihkussa, ja sen jälkeen tapaamaan kavereita, later :)

Kotona yötä!

Tänään teen jotain tosi epätavallista - nukun kotona ! En muista milloin viimeksi olisin nukkunut kotona, ja vielä yksin.. Tällasta se on yleensä kesäisin, viihdyn paljon paremmin kavereitten luona tai jossain muualla kuin himassa. Mutta nyt kun on vaan pari viikkoa jäljellä kesälomaa niin on kai pakko saada rytmitaju takaisin. Siivosin huoneen, kävin tunnin suihkussa, tein ManiPedit, desinfioin mun kännykän ja iPodin (haha, oikeasti!) ja tein iltapalaksi voileivät + kaakaota. Nyt tuntuu niin ihanalta! Toivotaan vielä että saan  tooosi hyvät yöunet että oon pirteenä huomenna töissä, meen nimittäin huomenna taas myymään jätskiä Vantaalle. Öitäää !

Yritin saada "olensuihkunraikasjailoinen" kuvan haha.. 

maanantai 25. heinäkuuta 2011

saaristolais elämää

Tässä vihdoin niitä kuvia Haverön reissulta!

Minä ja Maya airistolla, ostettiin jätskit. yaam

Lemppari paikka veneessä

Aamiainen ulkona, mayan mamma oli paistanut sämpylöitä. Oli kiva herätä uunituoreiden sämpylöiden tuoksuun ja syödä ne vielä auringossa :)

Hehee, Maya näyttää hollywood ohjaajalta, tollane hattu ja tuoli :D

En tiedä miksi näytän siltä että olisin nähnyt Jason Castron toisen naisen kanssa.

Me kolme :) Kiva että näytän tollaselta ämmältä pikkusten maijyojen vieressä haha..

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

r.i.p

Niin outo olo just nyt, kaikki mitä on tapahtunut Norjassa, Amy Winehouse kuoli, ja tulin juuri kotiin saaristosta. Mentiin Maijan ja Maijan äidin kanssa Mayan landelle. Meillä oli tosi kivaa, saan lainata muistikortin jossa on kuvia myöhemmin illalla, voin sitten ladata pari kuvaa blogiin. Mutta just nyt tarvitsen vähän omaa aikaa, eli otan tunnin suihkun ja sen jälkeen tapaan kavereita. En osaa sanoa näitä sanoja suomeksi, mutta luin tämän yhdestä suosikkiblogeistani (fotballfrue.no) ja mielestäni se on niin hyvin sanottu: 
Det er en vekkelse som stadig minner meg på at jeg ikke må ta noe for gitt. Vi må ikke ta livet for gitt. Vi må leve hver dag, og være takknemlige for at vi får være her. Jeg tror dèt er viktig å ha i tankene hver gang vi føler at dette er totalt meningsløst. Hver gang vi føler sinne fordi vi har mistet noen vi elsker. 
/ Ruotsinkieliset ymmärtää varmasti mitä tossa lukee mutta muut voi varmasti käyttää google translationia. Nähdään myöhemmin

perjantai 22. heinäkuuta 2011

nelly

Sain uudet kengät tänään postista. Ne ei oo mun tyyliä ollenkaan mutta ne kiehtoo mua, haha! Voiko kengät kiehtoa? Anyway, ne maksoi vain vähän päälle 20€ joten oli vähän pakko klikata kotiin :) Mulla on tehtävänä (ennenkuin täytän 18) että voin kävellä korkokengillä ilman ongelmia. Ennen kävelin tosi hyvin koska opin mallikoulussa (haha tiedän..) mutta useiden leikkausten jälkeen mun tasapaino on hävinnyt. Nyt uuteen nousuun näillä heppa kengillä. Ne muistuttaa vähän hevosen jalkoja. hehe! jepjep, paljon tekstiä yhestä kenkäparista. Nyt pakko syödä jotain, adios!

Kräftskiva!

Heey ! Oon makoillut rannalla koko päivän sen takia tulee tää eilisillan postaus vasta nyt. Eilen oltiin Silvalla koko ilta viettämässä rapujuhlia. Ensimmäinen kerta kun söin rapuja. hyihyihyi ! haha, en oo ollenkaan tottunut "Lihaiseen" koostumukseen. Mutta muuten oli kiva ilta, tack silva! Parit snapsit oisin kyllä voinut jättää pois, tänään nimittäin ei ollut niin kiva olo.. Kuvia illasta:

Teemana oli "finlanssvensk och stålt (suomenruotsalainen ja ylpeä)" joten Pia suoristi hiukset ja lainasi mun vaatteita. haha, näytti ihan multa vappuna !

Vaihoin mekon kauluspaitaan ja farkkushortseihin..

Kattaus

Pelottava..

Miche ja Joanna, haha!

Hanna, Vilma, Pia ja Ninnu!

torstai 21. heinäkuuta 2011

hairdo

OYyUBt on Make A Gif, Animated Gifs

Noniin, nyt oon valmis iltaa varten :) Kokeilin uutta kampausta jonka oon nähnyt monta kertaa gossip girlissä hehe, esimerkiksi Chuck Bassin äidillä. Tiedän, oon gg-nörtti. Nyt lähen tassuttelemaan (haha wtf..) Pian luokse, se sulattelee rapuja hahaa. Otan kameran mukaan, kuvia huomenna tai jo tänään. Riippuu miten pitkä ilta tulee :) Later 

Eilen

heyhey! Tulin juuri kotiin. Hengailtiin Pialla koko aamun TV:n ja kahvikupin ääressä. Multa on melkein lähtenyt ääni. Eilen käveltiin Pialle bensa asemalta ja yhtäkkiä alkoi hirveä kaatosade, mun uudet kengät oli ihan märät ja täynnä kuraa :( Mutta muuten oli tosi mukava ilta! Tässä on pari kuvaa jotka joku on ottanut mun kameralla haha, ei mitään hienoja mutta parempi kuin ei mitään :)

Pia, Osse ja Lotta (joka on juuuri laittanut kielikorun!)

Redu ja hänen poikaystävä

Ninnu ja minä, haha! Juuri tän kuvan jälkeen löin ninnua kyynärpäällä silmään (vahingossa!) koska yritin ottaa tota leikkipiistolia pois. haha, mulla on kuvia ninnun turvonneesta silmästä, oli aika pahan näköinen silloin. Sori Ninnu :(

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kotona

Hej tulin juuri kotiin, nyt väsyttää tosi paljon. Mulle iski aamulla migreeni, en ole pystynyt syömään/juomaan tai edes melkein puhumaan koko päivänä. Oli yhtä helvettiä yrittää kantaa painavaa kassia kotiin kampin asemalta! Nyt on vähän parempi olo.. Tässä kuvia joita lupasin mökiltä:

Löysin Fred Perryn kengät sokokselta, -40% joten oli pakko ostaa..

Ja iltaisin oli niin tylsää että mun piti ostaa kirja. Seisoin tunnin verran kirjakaupassa etsimässä jotain hyvää kirjaa, hah. Päädyin lopulta Sophie Kinsellan kirjaan, joka on aika hyvä!


Haha yritin ottaa hienoja kuvia kirsikoista, jotka oli tosi hyviä. Meillä on oma kirsikkapuu pihalla :) yum

Täällä oon käynyt pienestä asti, mökki tuntuu pienemmältä joka kerta kun käyn siellä, hah!

maanantai 18. heinäkuuta 2011

PAUSE

Lähden huomenna pariksi päiväksi mökkeilemään Porvoon alueelle. Kiva päästä välillä pois kaupungista. En luule että siellä toimii netti joten jätän koneen kotiin ja samalla bloggaus jää pienelle tauolle. Palaan kaupunkiin taas keskiviikkona, eli silloin sopii kurkata tänne niin teitä oottaa ihan varmasti jotain kivoja kesäkuvia jne, koska kamera tulee mukaan :) Nähdään !

Redu, Lotta ja minä. Kuva otettu Natan landelta juhannusaattona !