maanantai 29. elokuuta 2011

Welcome home

Jonotin tätä kaunotarta 2 tuntia tänään Kampin DNA liikkeessä, ja nyt se on minun. 16G valkoinen iPhone. Niillä ei ollut jäljellä kuin yksi musta 32G ja tämä, ja mun onnekseni tää oli varattu jollekkin mutta se ei hakenut sitä tänään, joten sain sen, jeee! En vielä tiedä miten voin blogata iPhonen kautta koska bloggerilla ei ole Appia erikseen. (STUPID blogger) Joten onko jollain teistä iPhonia ja pystytte kummiskin bloggailla niin kertokaa toki miten teette sen.. (En pysty ladata kuvia bloggeriin Safarin kautta) Jos en löydä keinoa nopeasti vaihdan blogini Wordpressiin ja siinä saattaa kestää monta päivää + että vanhoja postauksia häviää.. Enkä haluaisi sitä tietenkään! Joten pliiiiiis somebody help me !! Nyt aion ladata kaikkia kivoja appseja ja musaa :) Nähdään huomennaaa

Happy Birthday Michael


I LOVE YOU.

Maanantai

Hyi mikä harmaa ja kylmä päivä! Mutta en aio valittaa koska tiedän että pahempaa on tiedossa parin kuukauden päästä.. Tulin juuri kotiin koulusta, meillä loppui koulu jo 11:45 mutta jäätiin aika pitkälle lounastauolle Stinan ja Petran kanssa vielä sen jälkeen ! Kävin myös hoitamassa pari juttua kaupungilla, perusasioita mitä pitää hoitaa aina kouluvuoden alussa, pitää hamstrata kaikki mahdolliset opiskelija alennukset, hehe :) Arki on aika kivaa mielestäni, ihan näin btw. Ihanaa että on taas rytmi elämässä, hah. Hyvät yöunet, koulu, kahvi, treeni, työ.. Not bad at all.

Venaan aina että pääsen kotiin juomaan kahvia .. mun ruusumukeista. Oon miettinyt miksi kaikilla kahviloilla on niin tylsät mukit ? (Liikaa vapaa-aikaa tiedän haha)  Niitten pitäis olla enemmän samanlaisiet ku ne kupit Central Perkissä (frendeissä). Joten jos joku mun lukijoista omistaa kahvilan, take my advice !!!

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Sunnuntai-ilta

XV8GDT on Make A Gif, Animated Gifs 

Kävin tunnin kävely lenkillä, harmittaa vähän että en pystynyt juoksemaan, niin paljon räkää vielä että oli melkein vaikea hengittää joissain vaiheissa. Olisin tarvinnut sen tunnin juoksu lenkin tän viikonlopun jälkeen. Tuli vedettyä ihan liikaa kaikkea epäterveellistä! Ensi viikolla aion jättää kaikki turhat hiilarit pois ja keskittyä siihen että saan paljon proteiinia. Kesällä 2012 aion painaa sen 52kg ja olla elämäni kunnossa! Tarkoittaen että voin juosta lenkin ilman että oksettaa(heh), ja että voin käyttää KAIKKIA housujani ilman että kiristää haha.. Okei se 52kg ei oo välttis mutta se on ollut mun ihannepaino aina, en tiedä miksi. Ainiin, muistin juuri että oon luvannut tehdä teille sen treeni postauksen! Voisin vaikka ensi viikolla tehdä sen :) Mutta haluaisin tietää mitä kaikkea te haluatte tietää? Mun ruokavalio & treeni vai "miten saada unelmakroppa ruokavalio & treeni", tai vaan treenitekniikat salilla..? Help me out here :) ! Nyt meen suihkuun ja sen jälkeen aion valita jonkun hyvän leffan mitä ootte suositellut kupin teen kanssa ! later 

best day ever!

Toni oli ihana ja kävi kaupassa ja toi meille kaikille ruokaa!!  Pizzaa, nuudeleita, limua, chipsiä, valkosipulivoi patonkia.. Ja kaiken lisäks meillä oli vielä frendit maraton! paras darra päivä ikinä :)


tjejmiddag

Heräsin juuri, luulin että täällä olisi vain Pia ja minä jäljellä mutta kämppä oli täynnä jätkiä jotka nukku, haha:D Näyttävästi täällä on juhlat jaktunu vielä sen jälkeen kun olin mennyt nukkumaan! Nyt meillä on Frendit maraton joten nähdään myöhemmin ja tässä kuvia illasta :)

Kanasalaattia + kuohuviiniä Italiasta joka maistui ihan hunajalta, ihanan makuista! (Ja pullon nimi oli Pia, haha)

Jälkkäriä jotka tein itse, murskasin chocolatechip cookieta pohjalle, sen jälkeen laitoin pallon suklaajätskiä ja sen jälkeen kermavaahtoa :) nam
Pia ja Minä!

Maija ja Ninnu :)

lauantai 27. elokuuta 2011

sommardag !

Tänään tapasin Marian kaupungilla, istuttiin lasipalatsin terassilla pari tuntia kahvilla ennenkuin Pia ja Ninnu joinasi! Oli tosi mukavaa, ja kesä on näköjään tehnyt comebackin, ulkona oli tosi kuuma.. Mulla oli mekko päällä ja hikoilin ! weehoo. Kohta mennään kauppaan tyttöjen kanssa ja sen jälkeen tullaan takaisin Pialle. Järkätään jotain kivaa ruokaa ja juodaan viiniä :) Tässä pari kuvaa:

Pia ja Maria

Minä!

ARKIMEIKKI


HAhahaa KUOLEN! Ton videon pysähdyskuva :DD

Kertokaa mulle yks asia..

Missä hänen vanhempansa ovat.. ? :D

Kuviaaa

Halooj !Mulla oli tosi kiva ilta eilen. En tiedä miksi mutta nyt mun päätä särkee niin paljon että en tiedä miten päin olla. Mutta tää päänsärky on kyllä eilisen arvoinen, oli oikein kiva olla pitkästä aikaa oikeissa koti bileissä! Nykyään kaikki ravaa baareissa tai juhlii pienemmällä porukalla (lue: noin viisi ihmistä juo kaljaa kaverin sohvalla..) joten tää oli tosi mukavaa. Eilen oli muuten tosi lämmintä ulkona! Tuntui ihan kesälomalta, vois jopa lähteä rannalle tänään. Ja speaking of weather and stuff, katoin just uutisia ja näin että ne odottaa hurrikaani Ireneä iskemään ihan any minute USAn itärannikolle. En tajunnut että siellä voisi ihan oikeasti olla näin pahoja luonnonkatastrofeja. Nyt pitää toivoa että se ei iske kovaa, mulla on kavereita ja siskot siellä perheineen !! Onneksi ne on alkanut evakuoimaan..

Asiasta toiseen, tässä kuvia illasta:

Josefin, Maria (the host) ja Reetta

Lotta ja minä. Toi juoma mitä pidän kädessä on muuten tosi hyvää ! 

Venni, Reetta, Josefin ja maailman isoin tuhkakuppi haha

Minä, Jossan ja Lotta (me otettiin näin paljon kuvia ihan blogin takia!!)

Sebbe ja the host

Ninnu pullon kanssa ja Venni !

Hahaaa, rakastan tätä kuvaa, en tiedä mitä teen? Odotanko halia vai? 

Hauskoin juomapeli ! Tästä on tullut tradiittio pelata tätä peliä jokaisissa juhlissa. Sitä kutsutaan rekkakuskiksi. Onneksi en melkein ikinä joudu rekkakuskiski, silloin nimittäin joutuu juomaan paljon lyhyessä ajassa.. 


Tässä me ollaan matkalla kotiin näköjään. Mulla ei ole muistikuvaa tästä hetkestä, kuva tuli ihan yllätyksenä.. Mutta ihan söpö kuva! Ihmettelen vaan että mitä mä teen kuvassa? Jos tunnen itseni hyvin oon luullut että näytän tosi seksyltä haaahaa

perjantai 26. elokuuta 2011

Kotibileet!

6f4FiQ on Make A Gif, Animated Gifs

Jee! Tänään on luvassa kotibileet, pitkästä aikaa! Ylhäällä näette pienen kuvasarjan siitä miltä näytän tänään. Tiedän, rintsikat pomppaa esille mutta korjasin sen vaaleanpunaisella tuubitopilla.. Nyt mennään syömään redun kanssa, see you later! :) Hauskaa taiteidenyötä btw !

Päivän

Halloo ! Jee tänään on perjantai, tulin juuri kotiin koulusta. Me aloitettiin tänään suunittelemaan meidän omaa animaatiota. Eli piirrettiin story boardia. Tosi vaikeeta keksiä joku hyvä tarina, but I think I came up with something good.. Oon vaan tosi huono piirtämään eli pitää keksiä joku ratkaisu miten saisin tästä animaatiosta hyvän. Pitää vaan antaa mielikuvituksen ottaa vallan. Anyway, teitä ei varmaan kiinnosta nää koulu jutut niin paljoa, joten tässä on kuvia miltä näytin (näytän) tänään:


Valkoinen paita H&M, shortsit Forever 21, Laukku suoraan New Yorkin Chinatownista hehe.. Sotkuinen niska nuttura ja piloottilasit :) 


Laukun sisältö. Ainiin jos haluatte nähdä mitä mun laukun sisällä on niin oon tehnyt siitä erillisen postauksen ;) Näette sen täällä. Aika vanha video.. Pitäis tehä uus :)

Kokeilin tällasta uutta trendiä josta luin Sara Montazamin blogista, aika hauska idea maalata yksi sormi toisen väriseksi. Haha kuulostaa tyhmältä "hauska idea". 

torstai 25. elokuuta 2011

pupuuu !

Minä tasan 2 vuotta sitten. Cute as hell. Pikku ronja 15 v, vaaleanpunaisessa huoneessaan ja uudet tekokynnet :) Ja kiitetään tässä samalla luojaa siitä että on nykyään olemassa parempia web kameroita.

where did all the good movies go ?

Tuhlasin taas 2 tuntia johonkin huonoon amerikkalaiseen komediaan. Ennen nautin niistä ihan kybällä mutta nyt inhoan niitä. En ole nähnyt hyvää elokuvaa tosi pitkään aikaan. Joten, pliis mun ihanat ja kiltit lukijat, suositelkaa jotain hyviä elokuvia! Nyt heti. (Kun näette tän postauksen)

Katsoin elokuvan 'Beauty and the briefcase', Hilary Duff pääosassa. IT SUCKED.

Nice tan

Kotona taas! Kävin solkussa ja sen jälkeen ajattelin käydä ostamassa raitapaketin kunnes muutin mieleni ja päätin että venaan kunnes saan rahaa kampaajalle niin käyn heittämässä hiukset vähän tummemiksi. En halua enään olla barbie blondi.. Ah, solarium on niin rentouttavaa. Nyt mulla on uusi kiva päivittynyt rusketus :) En saanut ketään mukaan stadiin (thanks to lukiot, joilla on ihan liian pitkät päivät) joten pörräsin yksin kaupungilla ja yritin löytää jotain fiksua mihin olisin voinut törsätä rahaa mutta en löytänyt. Lopuksi näin Pian pari minuuttia ja nyt tulin kotiin. Tässä kuvia:

Haha, pakollinen solkku kuva

Päivän asu, shortsit Forever 21, aurinkolasit Pacsun, Vyö Second Hand, Yläosat GT. Ihan sika lämmintä ulkona! En pystynyt pitämään tota villapaitaa kauaa päällä ennenkuin meinasin sulaa pois..



Romantic sheets

Tänään siiovsin huoneeni, ei ollut mitään muuta tekemistä paitsi pedata sänky ja imuroida. Mun huoneeni on (melkein) aina siistinä. Oon vielä kipeenä joten en voi mennä salille, meen siis suoraan solariumiin, sieltä stockalle ja sen jälkeen toivon että joku kaveri jaksaisi tulla syömään kanssani lounasta. En ole vielä ehtinyt edes syödä aamiaista, kamala nälkä !

I love these sheets. Niitä pitää vaan aina silittää niin että toi virkattu kohta näyttäisi kivalta, ja nyt en jaksanut, kuten varmaan huomaa..

Lamppu josta myös tykkään tosi paljon. Budjetti luksusta ikeasta, hah

Yöpöytä

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tee se itse :)

Oon niin hemmottelun tarpeessa.You have no idea! On ollut viimeisten päivien aikana niin rankkaa.. Oon mm. syönyt ja kattonut telkkaria. Voitteko kuvitella miten hirveetä mulla on ollut!? Noeei hehe.. Mutta oikeasti tarvitsen päivän vähän hemmotellakseen itseäni. Tunnen itseni elottomaksi (kuin kaikissa loréal mainoksissa) joten tänään tuli sopivasti tekstiviesti opettajaltani "Huomisen tunnit peruttu ykkösten päivien takia", wopiedo ! Suck on that ykköset. No, ajattelin kertoa tässä samalla teille miten saan itseni tuntemaan eloisaksi taas:

1. Nuku pitkät ihanat yöunet
2. Syö terveellinen ja tukeva aamiainen (niin että pysyt pirteänä)
3. Käy jumppatunnilla, mieluiten jooga
4. Käy solariumissa (Tiedän riskit, mutta mikään ei piristä yhtä paljon kuin 20 minuuttia UV-valossa, sen jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tuoksuu hyvälle)
5. Shoppaa irti Stockmannin daily cosmetic osastolla. (Jos hiuksesi ovat siinä kunnossa että ne tarvitsevat nopeasti jotain piristystä osta paketti vaalennusraitoja (blondeille), paketti jotain kivaa uutta sävyä (bruneteille) siitä saa kivan uutuudenviehätyksen)
6. Käy pitkässä suihkussa (sheivaa, tee jalka,kasvo ja hiushoito)
7. Manikyyrit + pedikyyrit
8. Hiero itsesi johonkin ihanaan uuteen bodylotioniin joka tuoksuu hyvälle
9. Nuku !

Lupaan että seuraavana aamuna kun katsot peiliin tunnet olevasi kuin uusi ihminen! Ja jos on aikaa niin ennen koko tätä rumbaa siivoa kunnolla huoneesi/kämppäsi/talosi niin tuntuu vielä kivemmalta herätä :) Huomenna aion käydä läpi koko ton listan, ja yritän tehdä siitä kivan postauksen jossa olisi paljon kuvia.


Kesä 2010 

Videopostaus teille !

holy shit

I'm going crazyyyy! 90210 päätösjakso = M A H T A V A ! ! !
En tajua, meen sekaisin... Ja 4 tuotantokauden eka jakso tulee ulos vasta 28 syyskuuta !!!!!! AAAAAAA MITÄ TEEEEEEEEEEEN ?!

huomenta !

Ahh, aurinko paistaa, mulla ei ole enään kuumetta ja kaiken lisäksi mulla on vielä vapaa päivä! Tänään heräsin tosi aikaisin koska mulla oli magneettikuvaus. Jotkut varmaan muistaa että mulla oli ihan kamala päänsärky koko kevään, ja kävin sitten kaikenlaisissa tutkimuksissa mutta ne ei löytänyt mitään. Alku kesästä kävin magneettikuvauksissa, ne löysi jotain mun takaraivosta (ei mitään vaarallista) ja tänään sitten kävin uudestaan kuvauksissa jossa ne tarkasti takaraivon paremmin. Nyt sitten odotellaan tuloksia! En tiedä mitä tänään keksis, pitäis käydä koululla valitsemassa kursseja mutta siirrän sen huomiseen hehe. Voisin käydä solariumissa, oon nimittäin aika kalpea naamasta tän flunssan jälkeen.. Anyway, tässä pari aamusta:

Meikun sairaala on tosi makeen näkönen mielestäni, sen takia tämä kuva.. 

Auuuts ! Mulle laitettiin jotain varjoa joten olin siinä magneettikuvaus laitteessa ja vielä neula käsivarressa joka ruiskutti jääkylmää (tuntui jääkylmältä) nestettä. Tosi epämukavaa :(

tiistai 23. elokuuta 2011

Vielä kipeenä

Oon tänään herännyt, katsonut jakson 90210ta, syönyt, katsonut jakson 90210ta, surffaillut netissä, katsonut jakson 90210ta, syönyt, katsonut jakson 90210ta, surfaillut, käynyt vessassa, syönyt, katsonut jakson 90210ta. Että sellasta. Ei niin mukavaa olla kipeenä.. Eilen sammuin haha, meillä oli buranat ja panadolit loppu joten otin lääkkeen jonka muistin olevan kipulääkettä. Yhtäkkiä tuli tosi mukava olo ja kaikki näytti pehmeältä, googlasin nopeasti mitä se lääke oli ja huomasin sen olevan lihasrelaksantti. Sen jälkeen nukahdin. Kivointa on että otin samaa lääkettä päivällä ja sammuin heti mutta luulin vain että nukahdin kuumeen takia. Pieni muistutus vaan itselleni (ja teille) että ei kannata ottaa lääkkeitä ennekuin katsot mitä lääkkeitä syöt, haha.. I feel stupid!

Kuvalla ei ole mitään tekemistä tekstin kanssa. Maya ja Minä vuonna 2009, hehee, pissis times! PS. MISS YOU MAYA! PS2. lukekaa Silvan vaihto-oppilas blogia täältä ! :) PS3. Se on ruotsinkielinen mutta sanoitte aika monet että osaatte ruotsia joten en aio sanoa että se on ruotsinkielinen erikseen. Paitsi sanoin äsken. haha.. 

maanantai 22. elokuuta 2011

summer rush

Mulla on vielä ihan kamala olo mutta onneksi saan kohta vähän jätskiä ja lääkeitä. Oon nukkunut melkein koko päivän ja nyt päätä särkee ihan älyttömästi + että mulla on kuumetta. Hyihyi ! Löysin muuten pari hauskaa kuvaa facebookista jotka on otettu viime perjantaina.. haha



I hate myself for wearing so casual clothes for a night out .. 

90210 marathon

Cokista, juustonaksuja, sweet chili chips, poptarts, valkoista leipää ja marshmallow tahnaa

Päivän aamiainen, lounas, illallinen ja iltapala haha. Paitsi että käyn täyttämässä ton chipsikulhon "pari" kertaa. Toivotaan vielä että mamma ja pappa säälii mua kun oon kipeenä kokoajan että ne laittais jotain mun herkku ruokaa. Tyylii McDonald'sia, kotipizzaa, Eerikin pippuria, tacoja, kreikkalaista salaattia, kanapastaa, kasvissosekeittoa, sojassa paistettuja herkkusieniä, intialaista, ranskalaisia majoneesilla, tapasta.. Pikku vinkki vaan. Anyway, nyt alkaa 90210 marathon ! Oon jo kohta kolmannella tuotantokaudella. later xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

lohtujätskiä

rWIBdg on Make A Gif, Animated Gifs

Kauhea päivä tänään joten ollaan nyt Pian alakämpällä. Syödään jätskiä ja avaudutaan kuin kääpiönaiset keisarileikkauksesssa. (haha, cicon sanonta) Paitsi töissä oli ihan kivaa koska oli hifki matsi ja näin Granlundin (my soon to be boyfriend). Anyway, oon tulossa taas vaihteeksi kipeeksi. Tai oon jo kipeenä. Kiva tällee sopivasti ku koulut alkaa ja pitäis alkaa treenaa olympialaisiin. No ei voi mitään ! Nähdään myöhemmin.

sunnuntai 21. elokuuta 2011

lauantai

Hey ! Tulin juuri kotiin, päätin tulla aikaisin koska olen fiksu ja tajusin että mun on pakko saada unta ja levätä kunnolla niin että jaksan huomisen. Pitää herätä aikaisin että ehdin kirkkoon kello 11. Jotkut teistä muistaa varmaan että olin isosena riparilla alku kesästä? No, nyt mun riparilaisilla on konffis huomenna :) Niillä on mahtava päivä tiedossa, ensin kirkkoa ja sen jälkeen kivoja koruja, rahaa ja skumppaa, heheh.. Sen jälkeen on vähän vapaata ennenkuin työvuoro alkaa jäähallilla! Tässä muuten vähän kuvia tästä päivästä:
Toni ja Pia tuli hakemaan mut ja Mandyn töistä, jee, huomaatte varmaan kuvasta miten innostuneita olimme. Olin jopa niin innoissani että en saanut yhteenkään kuvaan silmiä mukaan :D Ajettiin suoraan töistä Pialle.

Tältä näytän kun pokaan jätkiä. Ja Pia taustalla käärimässä shortseja.


After work mojito, my soulmate (kännykkä) ja korttipakka.


Mulla oli päälläni army vihreät housut Vero modasta, valkoinen toppi (mitä muutakaan? en näköjään käytä muuta kuin valkoisia toppeja..haha) ja isoja hopeisia rannekoruja. Iso rannekoru joka näkyy kuvassa on Avonista. 


found my street

lauantai 20. elokuuta 2011

Perjantai kuvissa:

Töissä syötiin illalliseksi hotdogit ja katotiin Hifkin matsia

Ja juotiin slushia..

Töiden jälkeen avattiin illan ekat bisset ! 

Päivän asu jossain tikkurilan peräkaduilla :D Uusi huivi Lindexistä ja kengät vaihdoin Urban Outfittersin korkkareihin!

Töiden jälkeen mentiin Silvalle grundailee ja sen jälkeen ulos!

Anna, Sara ja Julia

Minä ja Silva hikisinä kaikesta tanssimisesta haha! kello  taisi olla tässä 3 tai 4 aamulla. Freeeesii

Pia ja minä tänään aamulla menossa kotiin :) jee! Oli tositosi hauska ilta, nyt on pakko lähteä töihiiiin, kamala kiire. Later xx