keskiviikko 23. helmikuuta 2011

TALLINN

Meillä oli tyttöjen kanssa niin kiva matka! Tällainen matka pitäisi tehdä uudelleen kesällä kun on lämpimät ilmat:)
Herättiin aamulla, syötiin aamupalaa, laittauduttiin ja lähdettiin shoppailemaan. Syötiin lounas kivassa paikassa ja  tultiin kotiin taksilla ruokakaupan kautta. Kateltiin sinkkuelämää ja odoteltiin kunnes aurinko laski. Illalla laitettiin ruokaa, juteltiin ja kuunneltiin musaa kunnes nukahdettiin :) Huomasin myös että jotkut on ihmetellyt että matkustettiinko me sinne ilman vanhempia? Ja vastaus on kyllä. Oon känyt Tallinnassa tosi monta kertaa ja osaan kadut suht hyvin siellä. Varsinkin nyt kun meillä on se kämppä siellä. Joten siellä oleminen ilman vanhempia ei ollut vaikeaa! Olen samalla hyvin luotettava tyttö, ne tietää etten tee mitään typeriä "teinijuttuja". Kuten lähteä seikkailemaan viron yöhön :D Pysyteltiin sisätiloissa koko matkan ajan paitsi päivisin kun shoppailtiin.
 Tältä näytän kun nauran todella paljon, harmi että tämä on valokuva, ei huomaa miten mulla lepattaa nenäsieraimet.. haha! Ja älkää huoliko, lasissa on vettä! 
Ensimmäinen ilta! Muistan miten innoissaan oltiin! 
Laivalla matkalla kotiin päin. Mulla on ihan sairaita kuvia matkalta! Hengailtiin enimmäkseen ilman meikkiä verkkareissa ja tehtiin rumia ilmeitä kameraan.. haha, joten ei niin paljon kuvia tarjolla..

1 kommentti:

  1. : ) oot super ihana!:) tykkään blogistas hirmusesti!:>

    VastaaPoista