maanantai 7. helmikuuta 2011

Tän postauksen jälkeen saatte luvan rauhottua ! :)

Voisin vaikka kirjoittaa kirjan tästä  postauksesta mitä aion nyt teille kirjoittaa, mutta yritän saada sen lyhyeksi ja teille helposti ymmärrettäväksi. Postaus kertoo mun kropasta,painosta ja ulkonäöstä. Niin monet on kysyny vinkkejä miten voi laihduttaa, minkälainen ruokavalio mulla on, miten treenaan jne. Tiedän varmaan kaikki maailman dieetit ja treeni niksit. Mulla on installoituna päässä oma kalorilaskuri, tiedän tasan tarkkaan paljonko kaloreita saan ja paljonko kaloreita poltan. Se on yksi pakkomielteistäni. Se 7kg mitä laihdutin viime syksyllä ei ollut mitään koska oon aina ollut alipainoinen (kiitos nopean aineenvaihdunnan), mutta lihoin viime keväällä/kesällä 7kg. Luulen että se johtuu siitä koska mulle tuli ero eksäni kanssa keväällä, en treenannut kertaakaan kesällä ja join varmaan 2 jäälattea päivässä. Anyway.. Aloin syksyllä treenaamaan 3 kertaa viikossa, lopetin lihan syömisen, vähensin valkoisen vehnän syömisen (mielestäni valkoinen vehnä eli riisi,peruna,leipä,pasta maistuu liian teolliselta), lopetin tupakoimisen.. Eli oon mielestäni nyt aika hyvässä kunnossa ja oon tyytyväinen kroppaani. On kolme vaihtoehtoa, 1. Oppia tykkäämään kropastaan 2. Inhoa kroppaansa 3. Muokkaa kroppaansa niin että rakastat sitä. Itse valitsen kolmannen vaihtoehdon. Se on sun kroppa, saat tehdä sillä ihan mitä haluat ja kellään ei ole sanomista siihen! Jos haluat olla laiha ole laiha, jos haluut olla kurvikas ole kurvikas. En tajua miksi asiasta pitää tehdä sen isompi juttu.. En halua että blogini kertoo jostain kaloreista ja laihduttamisesta joten tää on eka ja vika kerta kun tällainen postaus tulee tänne! Nyt siis kerron mun ruokailu tottumukset ja treeni tottumukset.

Ruoka arkipäivisin:
7:00 Aamupala: Puuroa / muroja / hapankorppuja (pelkällä juustolla, ei voita) / teetä
10:00 Välipala: Hedelmä / Hedelmää purkissa (vauvanruokaa)
12:00 Lounas: Salaattia & lämmintä ruokaa (ei pastaa,riisiä tai perunaa)
14:00 Välipala: Hedelmä / Keksi / Pähkinöitä / välillä karkkia... / teetä
16:00 Välipala: Kahvia
17:00 Illallinen: mitä nyt kotona tarjoillaan.. yleensä pizzaa tai mäkki ruokaa haha! kukaan ei jaksa tiskata..
Ja illalla yritän olla napostelematta koska en myöskään liiku mitenkään paljoa. (huom! / merkki on tai, & merkki on ja) 

Ruoka viikonloppuisin:
Paljon ruisleipää, ranskalaisia, limua, kaljaa, hedelmiä, kahvia, vihanneksia namnamnam.. haha !

Treenit: 
Keskivartalo: Ohjattu core tunti 30min 2x viikossa.
Kunto: Juoksumatolla 20-30min 2x Viikossa.
Aerobic: Combat tunti 1x viikossa.
Venyttelyt: spagaatti 2min ihan alhaalla. autsiii, ja kaikki muutkin lihakset venyttelen huolellisesti treenin lopussa.
Lihastoistot: peppu 50 toistoa, rinta 25 toistoa, käsilihakset 25 toistoa ja nämä 2x viikossa.

Toivottavasti tää postaus sai vastauksen kaikille niille jotka on niin paljon ihmetellyt mun "laihtumista" viime aikoina. 



Kaksi kuvaa viime kesästä joista huomaa että oon ollut vähän "pyöreämpi". Ekassa kuvassa huomaa että mun kädet on lihavemmat, pömppiskin siellä kurkkii ja tissien yläpuolella roikkuu jotain epämääräistä..? Tokassa kuvassa.. haha kattokaa napit.. Tiedän että en ole lihava näissä kuvissa mutta itse viihdyn enemmän omassa kropassani kun se on timmimpi ! Mua kaduttaa vähän että oon käyttänyt liian pieniä vaatteita koko viime kesän.. Wellwell.. Everybody makes mistakes! 

6 kommenttia:

  1. ihanaa että ihmiset jaksaa pitää huolta kropastaan ! minusta et ole liian laiha, olet juuri sopivan timmi :) ja aivan ihana blogi !!

    VastaaPoista
  2. No et sä mitenkään hirveen vähän syö... ja mun mielest sä näytät ihan normipainoselt mut ehkä mul o jotenki silmis vikaa :O

    VastaaPoista
  3. oot ihana<3 :) iha varmana tulee tähä : MISSÄ MUKA PÖMPÖTTÄVÄ MAHA JA LÄSKIT KÄDET lolol onks sul itsetunto ongelmii???djdoejdosijro oot just ihana go girl!:)

    VastaaPoista
  4. missä käyt core tunnilla? ja millä kuntosalilla :)

    VastaaPoista
  5. mut eiks oo vähän ristiriidassa et eka kuvaat vartaloos ja sit sanot ettet halua kertoo sun syömisistä jne...??

    VastaaPoista
  6. Tosi kivaa, että oot löytäny liikunnan ilon! :)

    Mä ainakin itse olen huomannut, että tästä hiilareiden välttämisestä on tullut suuri ''muoti-ilmiö''. On ihan totta, että ihminen ei tarvitse valkoisia jauhoja (perus pasta & riisi, pulla, vaalea leipä ymsyms) tai sokeria. Toi on mielestäni hyvä päätös, että jättää kaiken turhan höttöruuan pois! Ja on kiva kun kuitenkin syöt niitä hyviä hiilareita(ruisleipä). Varsinkin liikkuvan ihmisen olis ihan hyvä saada noita hyviä (paino sanalla hyviä) hiilihydraatteja. En vaan tajua niitä, jotka kuvittelee, että kaikki hiilarisafka on turhaa, sehän on elimisyön polttoainetta :D (Enkä nyt väitä, että sä niin tekisit!)

    Mutta kelasin vaan sitä, ku katoin tota sun ruokapäiväkirjaa (ok, se nyt vaan on yhden päivän), että ton perusteella saat kyllä aika hintsusti proteiineja. Liikut paljon ja jos et saa tarpeeksi protskuja, menetät massaasi lihaksista, et niinkään rasvasta. (Et siis todellakaan näytä miltään potsolta, päinvastoin! :))
    Ja leivältä on ihan turha jättää rasvaa pois! Kasvimargariini on hyväksi ihmiselle! Musta tuntuu, et liian usein ihmiset kuvittelee, että karsimalla näkyvän rasvan pois ruuasta on tosi jees, kun päinvastoin pitäis kaikki piilorasvasafkat jättää pois. Tietysti tota hyvää rasvaakin kohtuudella :)

    Iloista kevään jatkoa sulle Ronja!

    VastaaPoista