torstai 3. helmikuuta 2011

ideoita?


























Tulin just kotiin koulusta, juon kahvia ja suunittelen vikaa valokuvaustehtävää.. Teema on "aika".. Onko kellään mitään ideaa jonka voisin varastaa? hehe.. Ainoo mitä saan mieleeni on kello. Mutta aika tylsää valokuvata kelloa.

7 kommenttia:

  1. tee joku et paras tapa viettää aikaa ja sit kaikkee kivaa kuvaile:---)

    VastaaPoista
  2. Vaikka joku sellanen '' odottavan aika on pitkä '' ja sit siin vois olla joku tylsistynyt tyyppi kello kädessä tai kello jossain vieressä ja ottais vaikka yhen kuvan viidessä minuutissa ja se tyyppi tulisi aina vain tylsistyneemmäksi ja kello käy. :DD Ja sit ne kuvat vois yhdistää toisiinsa silleen jännästi - joo okei aika outu idea, mut kuiteshkin. :))

    VastaaPoista
  3. mulle tuli mieleen heti sellanen mustavalkokuva jostain vanhuksesta:)))!!!

    VastaaPoista
  4. noo esim ihmisen aika. syntymä,lapsuus,nuoruus,aikuisuus vanhuus... tommonen olis kiva :) tai silleen joku noista esim..

    VastaaPoista
  5. Lähikuva jostain mummosta tai papasta niin että siinä näkyy kaikki kasvojen uurteet.

    VastaaPoista
  6. mulle kans toi vauvasta vanhukseksi.. tai sit joku tietty paikka ja miten se muuttuu ajan myötä mutta varmaan aika hankala toteuttaaa..? ainakin haastetta tommosessa! tai sitten että kun suomessa on kello esim. 7 aamulla, niin mitä kello on muualla ja mitä ihmiset muualla maailmassa tekevät (tulevat töistä, käyvät syömässä, kaikkea) jne

    VastaaPoista
  7. mulla tuli heti tiimalasi mieleen!

    VastaaPoista