sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Wash your converse !

Hellooo! Oon ihan kohta lähdössä mutta ennen sitä heitän pienen vinkin teille. Mun piti ostaa uudet converset mutta en löytänyt mistään uusia vaaleenpunaisia, joten heitin mun vanhat pesukoneeseen ja rukoilin että ne tulisi ehjänä ulos koneesta haha.. Ja ne tuli ehjinä ja puhtaina!! Jes! Säästin 60 euroa ja vaivaa etsiä uudet. Okej, nää ei oo yhtä hohdokkaat kuin uudet mutta kivemmat kuin ennen..

Joten teille joilla on sama ongelma että teidän converset on ihan täynnä pölyä ja muuta likaa kaduilta niin peskää ne koneessa. Se toimii :) Nyt lähden ostamaan ruokaa ja sen jälkeen hyppään lauttaan Jogen, annan, martan ja saran kanssa. Mennään moikkaamaan lekikseen (eli sinne saareen missä olin isosena haha) ja ollaan siellä yötä. later!

3 kommenttia:

  1. Edelliseen postaukseen viitaten tää. Miten sä näät noi lukemat sillain, kun tos lukee että lukijoita 71 ja sulle ei never kommentoida... Tiiän että lukijat ja kävijät on eri, mut silti.

    VastaaPoista
  2. Käytän google analyticsiä ja välillä katon bloggerin omia tilastoja! Ja oot oikeessa lukijat ja kävijät on eri. Noi lukijat mitkä on vasemmassa palkissa on niitä joilla on google käyttäjä tai oma profiili bloggerissa!

    VastaaPoista
  3. mil asteil/ohjelmal pesit? :)

    VastaaPoista