torstai 30. kesäkuuta 2011

Luulen että lopetan ?

Tämä on kauheeta kertoa teille mutta luulen että lopetan bloggaamisen. En näe enään mitään järkeä siinä. Istun joka päivä, jopa monta tuntia kirjoittamassa postauksia, ottamassa kuvia jne. Mutta mitä varten? Saan pari kommenttia silloin tällöin ja arvostan jokaista kivaa kommenttia, uskokaa pois! Mutta en ymmärrä miksi tuhlaan niin paljon aikaa siihen että kaikki voivat lukea elämästäni ja ainoa asia mitä saan takaisin on keskimäärin kommentin päivässä. Rakastan tätä blogia ja kaikkia lukijoitani, ja tämä blogi on iso osa elämääni. Olen kirjoittanut sitä jo kohta 2 vuotta. Ja se mua hävettääkin että olen joka päivä kirjoittanut blogia 2 vuoden ajan ja lukijoita on kertynyt vain sen verran mitä minulla on nyt. Ehkä palaan vielä kirjoittamaan tätä blogia, mutta juuri nyt tuntuu siltä että en jaksa. Ehkä pidän vain pienen kesäloman. Who knows?
Tältä näytin kun aloitin ronyan, pikkuinen 15-vuotias, astetta blondimpi ja astetta pinkimpi..

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kaupunkiin !

Vihdoin voin käyttää mekkoja, ihanaa! Oon odottanut koko talven ja kevään että saisin alkaa käyttämään kaikki mun mekkoja. Tänään mulla on päälläni H&M:stä pikku valkoinen. Ja Pia lainasi mun playsuitia. Sopi sille täydellisesti. Itse olen melkein liian pitkä siihen. Pitää aina varoa ettei peppu näy.. haha, but alert. Anyway, nyt lähetään kaupungille juomaan jäälatet. Jotkut teistä varmaan muistaa että olin hulluna niihin viime vuonna. Tällä kertaa pitää muistaa ottaa se rasvattomalla maidolla. hehe! Ciao :)



Juuri nyt:

Pia, Reetta ja minä istutaan mun parveekkella. Kattokaa miten mukavaa meillä on!



ah... Rakastan kesää!

Hietsu

Tulin juuri kotiin rannalta, nyt istutaan parvekkeella polttamassa shishaa ja syödään lounasta! Kuvia rannalta:
Ostin uusimman cosmon ja vitamin waterin! + Ehdoton avonin aurinko öljy "maxi tan"



Redu !

Ja minä..

nachokväll

Tapasin Maijan, Pian ja Mayan, istuttiin töölöönlahdessa syömässä karkkia ja juoruiltiin. Pia kertoi kaiken hänen italian matkastaan. Oooh! Mäkin haluan reissata ulkomaille.. Ja me muut jaettiin vähän omia juhannustapahtumia. Sen jälkeen Mayalle ja mulle tuli hirvee fiilis syödä nachoja joten me mentiiin Coloradon terassille istumaan. Täydellinen kesäilta :)
Söpö Maya !

Tykkään poseerata nacho suussa

Meidän ruoka, nam! En ikinä kyllästy nachoihin/tacoihin/tex mex ruokaan.

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Gym Tan Laundry

Heräsin, kävin salilla, pyöräilin hietsuun, makasin hietsussa pari tuntia ja luin kirjaa (kuva). Pyöräilin kotiin, siivosin ja nyt lämmitän ruokaa. Kohta jatkan Gossip Girlin katsomista, jäin pahasti koukkuun..  Later ! 

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Gossip Girl maraton !


Nyt aloitan GG maratonin, oon odottanut tätä niin kauan! jejejeje :)
Ette tuu kulemaan musta paljoo mitään nyt enään (koska oon kiireinen blairin, serenan ja chuckin kanssa) joten tässä on teille video jossa Reetta on päähenkilönä. Jotkut teistä muistaa varmaan kun kuvattiin talvella Labello mainosta koulussa? No tässä se on! Hahah, aika humoristinen, mutta pitää muistaa että se oli eka kerta kuin tein mitään tämän kaltaista. Anyway, nauttikaa Reetasta ja nähään myöhemmin !

Juhannus

Hello!! Tulin juuri kotiin Natan landelta. Meillä oli mahtava juhannus! Hyvää ruokaa, kivoja ihmisiä, paljon juotavaa ja hyvä sää. Juhannusaattona me oltiin juhlimassa parin toisten kavereiden saaressa jonne oli noin 30min matka veneellä. Siellä oli tosi paljon ihmisiä ja jopa juhannuskokko! Me ei voitu yöllä ajaa enään takaisin "kotiin" koska silloin nousi hirveä myrsky, joten me telttailtiin saaressa haha.. Mun kaikki vaatteet haisee savulle ja hyttysmyrkylle. Mulla ei ollut kameraa mukana saaressa varmuuden vuoksi, en halunnut hävittää sitä juhannushuumassa:). Mutta tässä on kuvapommi teille jotka on otettu Natan landelta:

Natan koira Chanel, ihana!

Fanta & rosé heheee

Lotta

Lotta ja Minä, tehtiin kukka kranssit :)

Seuraava aamu kun oltiin tultu takaisin toiselta saarelta, haha paras kuva !

Reetta keitti tomaattikeittoa, yum..

Sitten laitauduttiin iltaa varten.. Aurinko häikäisi, sen takia kärsivä ilme.

Seuraava ilta, natta kuvaa Lotan kivikausi kameralla hähää !

Nuuskaa !

Tilannekuva..

Luluu

Tänä aamuna, menossa satamaan..

..Josta me liftattiin kotiin ! hahah, meitä nolotti niin paljon kun jouduttiin seistä siinä peukku pystyssä. Onneksi yksi mukava tyttö otti meidät kyytiin ja heitti Porvooseen josta me otettiin bussi Helsinkiin. Syy miksi liftattiin oli että bussit ei mennyt kun kerran päivässä ja seuraava olisi tullut vasta 5 tunnin päästä. 

torstai 23. kesäkuuta 2011

Suomen sää?

Katsoin äsken elokuvan nimeltä 'The Town'. Aika jännä paitsi että loppu oli ennalta arvattavissa. Perus amerikkalainen elokuva, loppu hyvin, kaikki hyvin! Nyt pakkaan parhaillaan huomista varten. En vain tiedä mitä kaikkea pitäisi ottaa mukaan koska ei ikinä tiedä millainen sää on täällä Suomessa. Varsinkaan kesäisin. Mutta eiköhän se järjesty, oon hyvä pakkaamaan! hehe.. Huomenna on aikainen herätys koska pitää ehtiä käydä kaupassa ostamassa koko juhannuksen ruoat & juomat. Joten saa nähdä onko tämä vika postaus ennenkuin tulen takaisin kotiin.


Kaksi kuvaa jotka Maija napsi pari päivää sitten.

muutoksia suunitelmiin

Ihanat terassi kelit ulkona! noot. Mutta istuttiin kummiskin ulkona kahvilla Redun ja Lotan kanssa. Me suuniteltiin juhannusta ja wooohoooo! Siitä tulee hauskaa. Mennään Natan landelle huomenna aamupäivällä. Jejeje :) Natta pelasti meidän kolmen juhannuksen hah!

Redu ja Lulu tänään, turhia kuvia, mutta inhoan postauksia ilman kuvia!

Itsesääli

Säälin itseäni niin paljon.. Kaupunki on melkein tyhjä koska kaikki on lähtenyt viettämään juhannusta maalle. Including my friends (!) Täällä on kai pari kolme tyttöä jäljellä kaupungissa joten toivottavasti me keksittäis jotain hauskaa tekemistä. Muuten aion vuokrata ihan sikana leffoja makuunista koska ne maksaa vain vaivaiset euron kappale juhannus aattona. Ja ihan vaan btw, mikä tota säätä vaivaa ? :D Lupaan että näin äsken jääpalloja jotka putos taivaalta, eli rakeita hah. Mitä ihmettä?? Nyt en oo ollenkaan tyytyväinen. Summer is all about cute guys, ice cream, beach, party and fun in the sun !!! haha no ei..
Minä tasan vuosi sitten. haha! Kattokaa tota naamaa. En oo onnellisempaa nähnyt. Kuva on otettu New Yorkista!

jehuu

Ah! Vihdoin saan ladattua kuvia taas blogiin.. Tulin juuri kotiin, käveltiin kotiin keskustasta Redun kanssa, huhhuh miten paljon nauroin matkan aikana! hahah, tajuisitte jos olisitte olleet mukana.. Tässä on kuva jonka Maija otti pari päivää sitten, juostiin Marian Sairaalan pihalta pois. Snacka om att likna en heppa Ronja.. Öitä!


keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Stupid blogger

En tajua mikä tässä tyhmässä bloggerissa on taas vikana. En ole pystynyt koko päivään ladata kuvia ! Boofuckinghoo

Update

Helloo, eilen tapasin cicon pitkästä aikaa, istuttiin kahvilla ja jubailtiin pari tuntia. Illalla kävin leffassa Mayan kanssa, nähtiin elokuva 'Something borrowed'. Se oli ihan ok, ei mikään ihmeellisempi leffa kyseessä :p Tänään oon ollu aika kiireinen, siivosin koko meidän kämpän koska rakastan siivoomista haha! Oon siivous friikki. Nyt on ihanan siisitä ja nyt pystyn istua ja hengähtää ensimmäistä kertaa 5 tuntiin.. Kohta hyppään suihkuun ja sen jälkeen varmaan hengailen kavereitten kanssa, pitää kattoo mitä keksin. Later :)


tiistai 21. kesäkuuta 2011

YUM

Mun on pakko kertoo teille tästä jälkkäristä mitä löysin jääkaapista. Mutakakkua jossa on suolaisia cashew pähkinöitä ja vaahtokarkkeja. Ihan sairaan hyvää! Ja tää jälkkäri sisältää jotain 2000 kcal,sick! haha, kuvassa sitä on tosi paljon, mutta tätä pystyy syömään vaan pienen palan kerrallaan koska se on niin tuhtia. Ja yhden pienen haukan jälkeen ei pysty syömään mitään yli tuntiin koska on niin ähky. hahaa, rakastan tätä!

My favourites:

Tässä on mun top 3 lempparia eilisestä kuvauksista: 




Oon niin iloinen että mun kaikki kaverit on niin kuvauksellisia ja viihtyy kameran edessä, ei ikinä tarvitse miettiä esim koulutöissä kenet ottaisi malliksi. Mitä tykkäätte kuvistani? 

Kuvia

Tässä on kuvia eilisistä kuvauksista osa 1. Maija sai ikioman postauksen :) hah! Ooh, oon niin iloinen kun kuvat on onnistunut!




maanantai 20. kesäkuuta 2011

photoshoot !

Meillä oli äsken tosi hauskat kuvaukset Maijan ja Reetan kanssa, tuli ihan sika hyvää matskuu! Saatte huomenna nähdä pari kuvaa :) Nyt mul on tosi kiire alas koska tapaan pari kaveri 5min päästä! Ciaooo

kotona!

Ihanaa olla kotona, saaressa oli ihan kivaa, tapasin uusia ihmisiä ja ehin katsoa pari jaksoa Gleetä. Ainoa miinus oli että meillä loppui tekemiset aika nopeasti koska sää oli karsea! Satoi koko päivän.. Kuvassa ollaan lämmittelemässä avotulen ääressä. Myyyys :) Nyt aion syödä kunnon aamiaisen ja sen jälkeen käydä suihkussa + laittautua. Later :)

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Wash your converse !

Hellooo! Oon ihan kohta lähdössä mutta ennen sitä heitän pienen vinkin teille. Mun piti ostaa uudet converset mutta en löytänyt mistään uusia vaaleenpunaisia, joten heitin mun vanhat pesukoneeseen ja rukoilin että ne tulisi ehjänä ulos koneesta haha.. Ja ne tuli ehjinä ja puhtaina!! Jes! Säästin 60 euroa ja vaivaa etsiä uudet. Okej, nää ei oo yhtä hohdokkaat kuin uudet mutta kivemmat kuin ennen..

Joten teille joilla on sama ongelma että teidän converset on ihan täynnä pölyä ja muuta likaa kaduilta niin peskää ne koneessa. Se toimii :) Nyt lähden ostamaan ruokaa ja sen jälkeen hyppään lauttaan Jogen, annan, martan ja saran kanssa. Mennään moikkaamaan lekikseen (eli sinne saareen missä olin isosena haha) ja ollaan siellä yötä. later!

away


Halooj, teen jo nyt postauksen koska lähden huomenna aamulla pienelle retkelle ja tuun vasta maanantaina takas :) Näin muuten että mun lukijamäärä on tuplautunut! Nyt mulla on ollut noin 1000 kävijää päivässä ja keskiviikkona oli jopa yli 1000! Ihan sairaata, oon sanaton! Ihanaaaaa, keep it up :) Kuvat yllä on otettu pari päivää sitten kun oltiin Redun kanssa valokuvailemassa. Nähdään maanantaina!

lauantai 18. kesäkuuta 2011

gap

Rento ilta luvassa joten heitin päälle hupparin ja flipflopit hahaa juntti.. Nyt ootan reduu että se hilaa perseen pihalle. Nähdään huomenna :)

ankka :)

Picture of the day

Tämän kuvan otin Reetasta toissapäivänä. Rakastan tätä kuvaa! Siinä on aito 70-luvun tunnelma mielestäni, jos ei ota huomioon uusia hienoja autoja taustalla hehe.. 

vihdoin kotona !

Raskasta seistä koko päivän jakelemassa kuvastoja jotka painaa melkein kilon kappale.. Nyt oon kummiskin kotona ja odotan ruokaa. Tänään on luvassa nacho ilta, ahh! Sen jälkeen tapaan tytöt. Ei vielä tiedetä mitä tehdään mutta eiköhän me keksitä jotain chilliä tekemistä..

Maija lounastauolla hehee !

töihin !

Huomenta! Oon kateellinen teille jotka lukee tän postauksen vasta parin tunnin päästä vastaheränneinä. haha! Nyt oon laittautunut valmiiksi, heitin päälle mukavimmat vaatteet mitkä löysin. T-paidan, farkkulegginssit ja converset. Ja hiukseni näyttävät noin sotkuisilta koska jouduin kävelemään kotiin eilen, kaatosateessa! Kuka on keksinyt että 3B ratikka ei enään aja Eiraan?! Kukakukakuka? Tekis mieli sanoa pari valittua sanaa sille henkilölle. Ei oo kiva nimittäin kävellä kaatosateessa ja pimeessä kotiin. Hehe, nyt on pakko mennä! Nähdään :) 

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Perjantai

Tänään on perjantai, jeehuu :) Ainoa miinus on että tuolla on pilvistä ja huomenna on töitä jumbossa (!). Oon siellä taas jakelemassa mainoksia joten tulkaa hakemaan Teknik Magasinetin uusi kuvasto, hehee! Kohta tapaan kavereita kaupungilla ja sitten katsotaan mitä hauskaa tänään keksisi.. Later