tiistai 9. helmikuuta 2010

MUN mielipiteitä..

Tein hauskan listan äsken.. "Hot or Not" listan. Nuoli ylöspäin on mistä diggailen ja nuoli alaspäin on asioita mitä EN vain kestä. Mutta sen varmaan tajusitte jo:)
Blondinbella: heille jotka eivät tiedä kuka hän on, niin hän on ruotsalainen bloggaaja. Hän on varmaan yksi parhaimmista roolimalleista. Hänen tyylinsä, olemuksensa ja kaikki inspiroivat minua. Hän elää unelmaansa ja on vasta 18-19v, en ole aivan varma.
Sienna Millerin hiukset: Mitä voin sanoa..? Love them. Mutta en itse uskalla leikata niin lyhyet :S !
Pixie Lott Covers: Jos ette ole kuunelleet niitä niin teidän pitää kuunella niitä ! Latakaa iTunesista;)
Kuntosalikortti: jes, plussaa niille joilla on sellainen ;)


Winter: En jaksa enään talvea! Niin masentavaa ! Hyihyihyi. (Talvi kuvan olen btw itse ottanut silloin kun vielä tykkäsin talvesta..)
Gina Tricot freaks: En enään jaksa katsella kun kaikilla on samanlaiset vaatteet. Milloin tulee jotain uutta? Kiiltävät legginst ja siihen joku "magee" pitkä paita. KAIKKI näyttävät siltä. *hrrr*

1 kommentti:

  1. voi luoja, sä valitat kui kaikilla on ginasta vaatteita ja se o niiii massaa, ni luuletko et ite erotut massasta? sun tyylis on just sitä MASSAA eikä mitää ihQ persoonallista shaissee. Oot just tyypillinen bloggaripissis, joka luulee olevansa jotai erikoista ku kirjottaa blogii, mut ei se kyl nii oo..!

    VastaaPoista