maanantai 27. syyskuuta 2010

"The New York Diet"

Ensimmäiset 2 viikkoa:
Saa syödä herkkusieniä, munavalkuaista, lohta, pähkinöitä, vihanneksia jossa on paljon heraproteiinia.
Et saa nauttia alkoholia, maitotuotteita, kahvia, hedelmiä tai muita rasvoja.
Näihin aikoihin saat vain syödä 800 - 1000 kaloria päivässä.

Seuraavat 2 viikoa:
Sama kuin kaksi ensimmäistä viikkoa mutta saat lisätä yhteen annoksistasi papuja tai vaikka marjoja. Näillä viikoilla saat syödä 900 - 1000 kaloria päivässä.

Viikkojen aikana:
On tärkeää että urheilet näiden viikkojen aikana. 45 min päivässä juoksua tai narunhyppyä ja treenata jokaista lihas ryhmää.

Tämä dieetti on todella tehokas tapa pudottaa monta kiloa ja polttaa rasvaa lyhyessä ajassa. ME LIKE !! Heti kun mun yskä on lähtenyt ja pystyn taas treenaamaan lähen tälle dieetille.

3 kommenttia:

  1. ei sun herran jumala täydy mennä millekkää dietille!

    VastaaPoista
  2. oon ihan varma että tähä tulee jotai urputus kommentteja mutta kaikki tekee niiku ite tykkää omalle keholleen? voisin itekki ottaa tästä mallia mutta lisäisin lihaa lisää koska ei ole edes terveellistä syödä kalaa joka päivä eli siis kanaa ja kalkkunaa kehiin! tsemiä ronja oot paras bloggari ja oon samaa mieltä kanssas näistä suomen bloggareista eli hohhoijjaaa.. ps. näytät jo nyt joltain vs angelilta!

    VastaaPoista
  3. urheile ja syö terveellisesti, se riittää. ihminen tarvitsee noin 2000 kaloria päivässä, oot nyt ihan hyvän kokonen kun kuvistas kattoo, pari kiloo lisää tekis jopa hyvää! omapahan on päätökses mut mun mielestä sun kannattais jättää tommoset dieetit väliin, varsinki ku oot viel noin nuori.

    VastaaPoista