sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Not good...

Kuva on täältä.
Musta on mahtavaa ja hienoa että nää naiset näyttää että on OK olla "FATbulous" Suomessa. Niin monet lihavemmat tytöt ja naiset häpeävät omia kroppiaan. Mutta kuitenkin suutuin niitten blogista ja mitä ne kirjoittaa. Mun mielestä se on vähän sama asia jos yli laiha ihminen kirjottaisi blogia missä se sanoisi että on tosi okei olla yli laiha ja inhoon ruokaa. Ei oo terveellistä olla yli painoinen eikä ali painoinen. Ette varmaan tajua pointtiani ja tajuan sen. Jos lihavat ihmiset puhuu siit et ne on lihavia ja tekee asiasta hauskan esim kirjoittamalla että ne on syönyt salaa yöllä, ja himoitsee sitä sun tätä, se saa lihavan ihmisen näyttämään todella maanläheiseltä,söpöltä ja kivalta ihmiseltä. Mutta jos laiha ihminen sanoo vaikka että hän haluaa laihduttaa kaikki kattoo sitä ja ajattelee "shut up, skinny bitch". Se on väärin, väärin, väärin!!!! On yhtä paha olla ylipainoinen ja syödä koko ajan enemmän kuin alipainoinen ja syödä vähemmän. Se johtaa samaan asiaan.. Susta tulee kipeä! Nää naiset kertoi että on harmi kun ne ei pysty halaamaan toisiaan koska niitten kädet ei yllä.. Se on surullista..Mutta, mulla ei ole mitään lihavia tai laihoja ihmisiä vastaan. Älkää käsittäkö tätä tekstiä väärin.
Kertokaa mielellään oma mielipide tästä asiasta. Haluisin tietää miten te näette asian !

10 kommenttia:

  1. Laihoja ihmisiä syrjitään koska luonnollisesti laihoja ihmisiä on vähemmän kun ylipainoisia suomessa ja ilypainoisten tunteet otetaan huomioon. Mut joo jos laiha ihminen valittaa vartalostaan kukaan ei ymmärrä ja vaan ajattelee et se haluu huomiota ja complimentteja.. Ei millään pahall ylipainoisia ihmisiä kohtaan mut os joku sanoo jollekin et "vittu oot läski" siit tehään iso asia ja kutsutaan "kiusamiseksi".. Jos taaas joku sanoo et "hyi ku oot luuranko" nii kukaan ei välitä ja se on ihmisten mielestä ihan ok.. unfair!

    VastaaPoista
  2. Hyvä pointti! Oon ite kans miettiny tota samaa joskus.

    VastaaPoista
  3. Ymmärsin pointtisi ja oon samaa mieltä!

    VastaaPoista
  4. Hitsit kerranki asiaa!! oot niiiiin oikeessa :)

    VastaaPoista
  5. asiaa! Kerrankin joku on samaa mieltä kanssani tästä asiasta! Ylipainoiset suomessa ei mielestäni edes saa tarpeeksi "huonoa julkisuutta" tai juuri silleen että ei kerrota miten pahaa se on!

    VastaaPoista
  6. jos te olisitte ylipainoisia ja jos kerran suomessa ei saa tarpeeksi huonoa julkisuutta niin kuvitelkaa nyt herranen aika miltä se tuntuu jos joka päivä aletaan tyyliin netissä, koulussa ihan missä vaan haukkumaan ja kirjottelemaan kaikkea paskaa.

    VastaaPoista
  7. jess super ronja et sust tulee näinki fiksui ja tosiaanki kunnon asiaa oot niin oikees! way to go girl!

    VastaaPoista
  8. kerranki sul on jotain oikeeta asiaa ja jotai viisasta en ois uskonu et sult tulee näin viisast tekstii, ootkai ite kirjottanu ettei vaa joku toinen viisaampi?

    VastaaPoista
  9. jos te olisitte ylipainoisia ja jos kerran suomessa ei saa tarpeeksi huonoa julkisuutta niin kuvitelkaa nyt herranen aika miltä se tuntuu jos joka päivä aletaan tyyliin netissä, koulussa ihan missä vaan haukkumaan ja kirjottelemaan kaikkea paskaa.

    --------

    Joo, mutta luuletsä että vaan ylipainoisia haukutaan? Tää ei oo es siitä kiinni vaan siitä että kaikki lehdet puhuu syömishäiriöistä (ja se on vaava asia) ja se johtaa siihen että kaikkia hoikkia ihmisiä haukutaan anorektikoiksi.. Mikän lehti ei puhu ylipainoisuuden haitta vaikutuksista koska media haluaa antaa kuvan että on ok olla ylipainoinen mutta alipainoiset on sairaita.. niin että ylipainoiset on tyytyväisiä itseensä

    VastaaPoista