tiistai 14. syyskuuta 2010

Starbucks !


Nyt kun syksy on tullut (kylmempi ulkona) haluaa juoda paljon lämpimiä juomia. Onneks ostin tällasen tosi makeen take away mukin Starbucksista kesällä. Tätä hetkeä oon odottanu. Haha!
Ja voitteko kelata että siellä minne mun piti muuttaa, on just nyt 28 astetta lämmintä. F*ck my life... Anyway, nyt oon stadein coolein ku mul on tää termos.

1 kommentti:

  1. :DD Starbucks, wau!!!!!! :DDDD
    Ok, sori, ei ole tarkotus olla liian osoitteleva ja ilkkuva, mutta ehkä TA-JU-AT? Että oot hiukan liikaa itsekin.
    Luin näit joitain kirjotuksia, ja hei.. Aika hyvin tulee vaikutelma, et luulet olevas ainoita pitkin maailmaa seilanneita. Voisit ottaa huomioon, että ennenku alat dissaa liikaa Suomessa asuvia, et a) asut ite vielä täällä b) tää on kuitenkin mahtava mesta c) monet tietää aika monista asioista aika paljon.. Koitan saattaa tiedoksesi vaa, että älä aliarvioi lukijoitasi. Oon ite asustanu puolet, johki 12-vuotiaaks asti, mun elämästä New Yorkin osavaltiossa, sitten Suomessa, ja nyt lähen takasin sinne toisille juurille; Cityyn duuniin.

    Saat femman jos meet sinne trendikkäänä patsasteleen, toi muki kädessäs. Toivottavasti edes tää mukijuttu oli läppä. Tuskin, ku tollasen mukin ostit..

    Ei muuta, tsemppiä. Toivottavasti et ota nokkiis liikaa, vaikka tästä nyt kärkkäämpi teksti tulikin. Wakey wakey--

    VastaaPoista