tiistai 24. toukokuuta 2011

kuvaukset

Sain lähetteen jatkotutkimuksiin, eli magneettikuvauksiin. Kui makeeta! haha. Oon vaan nähnyt niitä leffoissa, nyt pääsen itse sellaiseen. Tämä tutkimus tehdään vain varmuuden vuoksi, niitten mielestä mun päässä ei ole muuta vikaa paitsi että se on joka päivä kipeä.. hahaa wtf..

3 kommenttia:

  1. Mulla oli muutama vuosi sitten sama juttu, et mulla särki tosi usein päätä ja kävin sit monissa verikokeissa (yhessä vaiheessa piti mm käydä ainakin 3pv peräkkäin aamulla ja illalla niissä kokeissa). Niistä ei selvinny mitään joten mut passitettiin kahdesti pään magneettikuvaukseen mut eipä sielläkään mitään muuta selvinny kun et aivot löytyy! Lääkäri heitti sit vaan diagnoosin et se ois migreeniä, mut nyt myöhemmin oon tajunnut et kyllä se on vaan sitä et mulla on ollu pienestä asti hartiat aina tosi jumissa ja lisäks mun näkö on vähän huono ja silmät herkät =(
    Toivottavasti sullakin selvii et mikä siellä oikein vaivaa ja tietty myös toivotaan et siellä ei oo mitään vakavampaa! :)

    VastaaPoista
  2. voisiks tehä kysymyspostauksen tässä joskus :) tekis mieli kysyä sulta muutamia juttua :)

    VastaaPoista
  3. Mul oli sama juttu vuosi sitte mua särki joka päivä päätä melkee vuoden ajan joka oli ihan hirveetä.. Aloin sitte käymää lääkärillä ku alko vähä pelottaa et mikä mul on, siel ne vaa totes et se johtu stressistä enkä joutunu mihinkää jatko tutkimuksiin :) nyt ei enää särje niin usein ku on oppinu olla stressaamatta ja ku tietää mikä on :)

    VastaaPoista