sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

r.i.p

Niin outo olo just nyt, kaikki mitä on tapahtunut Norjassa, Amy Winehouse kuoli, ja tulin juuri kotiin saaristosta. Mentiin Maijan ja Maijan äidin kanssa Mayan landelle. Meillä oli tosi kivaa, saan lainata muistikortin jossa on kuvia myöhemmin illalla, voin sitten ladata pari kuvaa blogiin. Mutta just nyt tarvitsen vähän omaa aikaa, eli otan tunnin suihkun ja sen jälkeen tapaan kavereita. En osaa sanoa näitä sanoja suomeksi, mutta luin tämän yhdestä suosikkiblogeistani (fotballfrue.no) ja mielestäni se on niin hyvin sanottu: 
Det er en vekkelse som stadig minner meg på at jeg ikke må ta noe for gitt. Vi må ikke ta livet for gitt. Vi må leve hver dag, og være takknemlige for at vi får være her. Jeg tror dèt er viktig å ha i tankene hver gang vi føler at dette er totalt meningsløst. Hver gang vi føler sinne fordi vi har mistet noen vi elsker. 
/ Ruotsinkieliset ymmärtää varmasti mitä tossa lukee mutta muut voi varmasti käyttää google translationia. Nähdään myöhemmin

4 kommenttia:

  1. ihan sairasta tää norja juttu.. :/

    VastaaPoista
  2. heeeeips!

    Luin sun vanhempia postauksia ja huomasin siellä sellasen geelikynsipakettijutun jolla pysty itte tekemään geelikynnet niiiin mistä ostit sen? ja mitä makso?

    VastaaPoista
  3. moimoi :) se maksoi 21,90 Stockmannilta !

    VastaaPoista
  4. toi sun asenne, niihin jotka ei osaa ruotsia.... huoh. mä ainakin osasin suomentaa ton ihan ilman mitään google kääntäjää

    VastaaPoista