sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Goodnight

Hullua miten viikot ja päivät menee nopeesti. Huomenna on taas maanantai! Kiva viikko edessä jos ei lasketa kahta koetta mukaan.. Lähetään viikonloppuna Tallinnaan Wavan kanssa :) Oon kuullut että tallinassa kevät on jo vähän pidemmällä. Ihanaaaaa! Anyway.. Tässä kaksi kuvaa joka on otettu hetki sitten:



Ja nyt nukkumaan, huomenna tosi aikainen herätys, later!

4 kommenttia:

  1. saatko ostettuu ite juomii tallinnasta,ku meen sinne ja pyydän aina jotai ostaa laivalt, ku ite en oo viel 18 ja oon menos nyt iha maihin? :s

    VastaaPoista
  2. Riippuu paikasta ja ajasta. Ollaan joskus kavereitten kanssa ostettu pari limuviinaa (breezeriä heh) kun ollaan oltu ruokaostoksilla. Itse en ikinä osta viinaa tai suuria määriä kaljaa joten en tiedä..! Mutta olen kuullut että siellä ollaan nykyään tarkkoja henkkareiden kanssa. (Mutta ei yhtä tarkkoja kuin suomessa..!)

    VastaaPoista
  3. ootteko menossa kokoviikonlopuks tallinnaan ja saako sieltä hotelleja pelkästään alaikäsille? tää sun blogi on muute tosi kiva:)

    VastaaPoista
  4. Ei, mennään vaan päiväristeilylle tällä kertaa! En usko että hotellihuoneita saa varattua alaikäisille.. Varsinkaan ilman vanhempien lupaa. Kiitos !! :)

    VastaaPoista