keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Hahah

Sain kommentin miten hoidan hiukisani koska ne ovat niin hienot. Ja ajattelin vastata siihen nyt samantien :) (Du som frågade, jag hoppas att du förstår även om jag svarar på din fråga på finska!)

Olen todella taitava muokkaamaan kuvia!


Noniin tässä on tuotteet mitä käytän päivittäin ! En käytä suoristinta joka päivä. Se rasittaa hiuksia TODELLA paljon !

Step 1 Eli ensiksi pesen hiukset shampoolla. (surprise..) Sitten kuivaan hiukset pyyhekuiviksi ja lisään hoitoainetta jonka annan olla hiuksissa noin 3 min. Ettei hiuksista lähde kaikki kiilto, niin kuivatessa hiuksia kuivaksi EI saa hinkata pyyheellä pää pohjaa jne. Tiedätte varmaan mitä tarkoitan? Siis ei saa laittaa pyyhettä päähän ja siitä alkaa ravistella kuin viimestä päivää. SE pilaa hiuksien luonnollisen kiilon. Jotta hiukseet pysyisi kiiltävinä pitää painella pyyhkeellä varovaisesti. Jos käyttää fööniä muistakaa LÄMPÖSUOJA !

Step 2 Kun hiukset ovat kuivat lisään hiuksiin ensiksi lämpösuojan, sen jälkeen harjaan ja suoristan. Kun olen suoristanut, suihkutan vähän jotain ainetta mikä antaa kiiltoa. (bullshit, minusta se näyttää samalta koko ajan!)

TÄSSÄ OLKAA HYVÄ, nyt tiedätte miten hoidan hiuksiani. Olen oppinut miten-pestään-hiukset-tekniikan mallikoulusta, tai "mallikoulusta", kävin kauan sitten kurssin missä opeteltiin kaikkea turhaa mikä kummiskin ei ole turhaa.

ADIOS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti