maanantai 1. elokuuta 2011

I'm a bitch

Hey, laittadun valmiiksi töihin juuri nyt. Pitää ehtiä bussiin joka menee vasta tunnin päästä. Eilen illalla hengailin kavereiden kanssa vähän kaikkialla. Ehdin myös illan aikana syödä tuplajuustoaterian ja pizzan (!) En ole pystynyt syömään edes aamaista tänään. Anyway, istuttiin ensin Tonyn luona ja sen jälkeen tähtärissä. Oli kamala ilta, en halua kirjoittaa liian yksityisiä asioita tänne, mutta nyt tunnen itseni niin tyhmäksi. omg... En tiedä teinkö oikein vai ison virheen? Ahhhhh, meen sekaisin!!! Anyway number 2: Tässä on kuva jonka otin photoboothilla äsken. Kädessä mulla on mun lemppari huulipuna Avonista (asiasta kukkaruukkuun..)

Nyt töihiiiiin !!

8 kommenttia:

  1. oot niin kaunis:) miten laitat sun hiuksia tälläisinä kesäpäivinä?

    VastaaPoista
  2. sun kulmat on täydelliset!! :)

    VastaaPoista
  3. http://aleygreenblo.tumblr.com/

    tästä tumblr blogista tulee ihan mieleen sä. ei yhtään millään pahalla, mut heti ku satuin eksymään tonne niin aattelin sua!! :D

    VastaaPoista
  4. oot niin kaunis :)

    VastaaPoista
  5. Pesen ne, annan ne kuivua ja lisään vähän salt water sprayta :)

    Ja kiiiitoskiitos kaikille.. :)

    VastaaPoista
  6. mistä tota salt water sprayta saa? paljon se maksaa? mitä se tekee sun hiuksille?

    sori kysymykset, mutta sun hiukset on TÄYDELLISET! käytätsä hopeeshampoota? mikä merkki?

    VastaaPoista
  7. Salt water sprayta saa kampaamoista mutta olen myös nähnyt sitä H&M:ssä. Mutta itse ostin kampaajalta. Se on kuin hiuslakkaa mutta ei yhtä kovaa.. Sillä on sama effekti kuin suolavedellä. Eli saat sellaisen "beach hair" lookin. Ja käytän aina kerran kuussa hopeeshampoota Lorealilta. Kun on blondadut hiukset ne lähtee usein kellastumaan joten hopeashampoo pitää ne vähän neutraalimman värisinä! :) Toivottavasti tuosta oli apua, ja kiitos!

    VastaaPoista
  8. Kiitos paljon! Omat hiukset on aina niin liukkaan tuntuset, joten tosta vois olla apua:)

    VastaaPoista