sunnuntai 28. elokuuta 2011

Sunnuntai-ilta

XV8GDT on Make A Gif, Animated Gifs 

Kävin tunnin kävely lenkillä, harmittaa vähän että en pystynyt juoksemaan, niin paljon räkää vielä että oli melkein vaikea hengittää joissain vaiheissa. Olisin tarvinnut sen tunnin juoksu lenkin tän viikonlopun jälkeen. Tuli vedettyä ihan liikaa kaikkea epäterveellistä! Ensi viikolla aion jättää kaikki turhat hiilarit pois ja keskittyä siihen että saan paljon proteiinia. Kesällä 2012 aion painaa sen 52kg ja olla elämäni kunnossa! Tarkoittaen että voin juosta lenkin ilman että oksettaa(heh), ja että voin käyttää KAIKKIA housujani ilman että kiristää haha.. Okei se 52kg ei oo välttis mutta se on ollut mun ihannepaino aina, en tiedä miksi. Ainiin, muistin juuri että oon luvannut tehdä teille sen treeni postauksen! Voisin vaikka ensi viikolla tehdä sen :) Mutta haluaisin tietää mitä kaikkea te haluatte tietää? Mun ruokavalio & treeni vai "miten saada unelmakroppa ruokavalio & treeni", tai vaan treenitekniikat salilla..? Help me out here :) ! Nyt meen suihkuun ja sen jälkeen aion valita jonkun hyvän leffan mitä ootte suositellut kupin teen kanssa ! later 

9 kommenttia:

  1. ois kiva kuulla sun treenitekniikoist salilla, ku oon ite viel aika hukassa :D

    VastaaPoista
  2. ehdottomasti, että kuinka saada unelmakroppa ruokavalion ja treenin avulla! ens kesäks on päästävä rantakuntoon!

    VastaaPoista
  3. kaikki noista olis kivoja postauksia!:)

    VastaaPoista
  4. tee vaikka noista kaikista!! itellä sama, oon herkutellut vaan koko viikonlopun :/

    VastaaPoista
  5. girl kirjoitti...

    ehdottomasti, että kuinka saada unelmakroppa ruokavalion ja treenin avulla! ens kesäks on päästävä rantakuntoon!


    just näin!

    VastaaPoista
  6. unelmakroppa? sanonpahan vaan, että ei kaikki haluu olla noin laihoja ku sä oot. enemmänki kadehdin noit sun taitoja tohon laihdutukseen ku sulla on nii hyvä itsekuri, että kerro vaikka niistä =) rajansa kaikella..

    VastaaPoista
  7. Sen takia laitoin tohon noi "" merkit koska se ei ole kaikkien unelma kroppa, ja kaikki tykkää erinlaisista! Luulen kummiskin että aika monilla on samanlainen mielipide siitä että "unelmakroppa" on terve, sopivat mitat eli ei alipainoinen tai ylipainoinen ja että on hyvät ja vahvat lihakset + hyvä luusto ! :)

    VastaaPoista
  8. 52 kiloa on ihan liian vähän 170 senttiselle naiselle.......
    hmm, ite jouduin osastolle painaessani 48 kiloa, et onnee vaan sullekki.

    VastaaPoista
  9. Kaikki treeni ja ruoka jutut, ja sitten myös miten saa motivaatiota :)

    VastaaPoista