tiistai 23. elokuuta 2011

Vielä kipeenä

Oon tänään herännyt, katsonut jakson 90210ta, syönyt, katsonut jakson 90210ta, surffaillut netissä, katsonut jakson 90210ta, syönyt, katsonut jakson 90210ta, surfaillut, käynyt vessassa, syönyt, katsonut jakson 90210ta. Että sellasta. Ei niin mukavaa olla kipeenä.. Eilen sammuin haha, meillä oli buranat ja panadolit loppu joten otin lääkkeen jonka muistin olevan kipulääkettä. Yhtäkkiä tuli tosi mukava olo ja kaikki näytti pehmeältä, googlasin nopeasti mitä se lääke oli ja huomasin sen olevan lihasrelaksantti. Sen jälkeen nukahdin. Kivointa on että otin samaa lääkettä päivällä ja sammuin heti mutta luulin vain että nukahdin kuumeen takia. Pieni muistutus vaan itselleni (ja teille) että ei kannata ottaa lääkkeitä ennekuin katsot mitä lääkkeitä syöt, haha.. I feel stupid!

Kuvalla ei ole mitään tekemistä tekstin kanssa. Maya ja Minä vuonna 2009, hehee, pissis times! PS. MISS YOU MAYA! PS2. lukekaa Silvan vaihto-oppilas blogia täältä ! :) PS3. Se on ruotsinkielinen mutta sanoitte aika monet että osaatte ruotsia joten en aio sanoa että se on ruotsinkielinen erikseen. Paitsi sanoin äsken. haha.. 

3 kommenttia:

  1. voisitko tehä jonku video postauksen? et oo tehny pitkää aikaa...

    VastaaPoista
  2. onko mayalla mitään blogia? ja minne se menikään :D

    VastaaPoista
  3. Yritän tehdä video postauksen joku päivä :) En oo tehny pitkään aikaan ku tehtiin niitä yleensä aina redun kanssa, hah

    Mayalla lähti vaihtariksi Jenkkeihin, ja hänellä ei ole blogia :)

    VastaaPoista