maanantai 8. elokuuta 2011

päivä kaupungilla

chaa, tänään oon hengaillu kaupungilla kavereiden kanssa, juotiin jääteet, kahvit, cokikset syötiin hampparit ja jätskit. Haha eli oon syönyt koko päivän. Ostin myös vähän tarpeita syksyn ja koulujen alkamiseen. Tiedän kesää on vielä jäljellä mutta mun oli pakko!

Kalenterin ja kansion mihin voin laittaa kaikki tärkeät paperit Stockalta ja kaulahuivin Monkista. Näin ton kaulahuivin jo vähän aikaa sitten mutta en halunnut ostaa sitä kesällä, mutta sitten (!) iski kamala paniikki että mitä jos sitä ei ole jäljellä enään myöhemmin ? Joten.. Ostin sen :)


Parempi kuva kalenterista, oon itte liimannut siihen jotain sälää lehdistä. Ostin kalenterin missä on sellainen "luukku" että siihen voi itse laittaa valokuvan. Se on hyvä koska kyllästyn todella nopeesti kaikkeen. Aion muokata paremman version photarilla jonka printtaan ja laitan siihen! Kivempi näin kun kaikilla sattuu aina olemaan sama kalenteri stockalta mutta vain eri väreissä. 

6 kommenttia:

  1. ootko lukiossa vai ammatillisessa? :) jos oot lukiossa, kirjotatko nyt syksyllä ja jos kirjotat, niin mitä meinasit? :)

    VastaaPoista
  2. paljon toi kalenteri makso :)?

    VastaaPoista
  3. paljonko mahto maksaa toi kalenteri :)?

    VastaaPoista
  4. Toi kalenteri maksoi 9,90 stockmann kanta-asiakas kortilla!

    VastaaPoista
  5. onks toi kalenteri akateemisest kirjakaupast vai stockalt? :)

    VastaaPoista